Tervetuloa m/s Swiss Glorialle!

Print the page

M/S Swiss Gloria on rakennettu vuonna 2005. Tämä tasokas jokiristeillijä tekee matkoja monella eri Euroopan joella. Laivalla on kolme matkustajakantta ja tilaviin ulkohytteihin majoittuu yhteensä noi 150 henkilöä. Tyylikkäät yleiset tilat ja herkulliset makuelämykset laivan ravintolassa takaavat risteilyn onnistumisen. Kristina Cruisesin matkassa m/s Swiss Gloria risteilee mm. Rhonejoella.

Tutustu risteilyihin m/s Swiss Glorialla >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Diamond-kannella sijaitsee tyylikäs Lounge panorama-baareineen ja tanssilattioineen. Saman kannen peräosasta löydät tyylikkään Lido-Barin, joka avautuu peräterassille.  Elegantti ravintolasali levittäytyy Ruby-kannen keulaosaan. Lido-Bar sijaitsee Laivalla on myös wellness-alue rentoutumista varten, tilava aurinkokansi sekä pieni matkamuistomyymälä Laivalla on asiakkaille käytössä lisämaksullinen langaton verkkoyhteys.

Tutustu risteilyihin m/s Swiss Glorialla >>

Majoitus

M/S Swiss Glorian kaikissa ulkohyteissä on TV, radio, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, suihku ja WC. Diamond- ja Ruby-kannen hyteissä on lisäksi ranskalainen parveke. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Tutustu risteilyihin m/s Swiss Glorialla >>

 

Laivakartta ja tekniset tiedot

Rakennettu: 2005
Pituus:
110 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Syväys:
1,5 metriä
Ilmastointi & sähkö:
Kyllä, 220V
Hissi:
Kyllä
Matkustajamäärä:
153
Miehistöä:
36
Aluksen lippuvaltio:
Sveitsi
Matkustajahyttejä:
74 ulkohyttiä

Tutustu risteilyihin m/s Swiss Glorialla >>

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X