Monipuoliset Saksan matkat – kulttuuria, historiaa ja elämyksiä

Lähde Kristinan matkassa Saksaan! Olipa kyseessä historiallinen Berliini, vilkas Hampuri tai idyllinen Lyypekki, tarjoamme monipuolisia Saksan matkoja, jotka vievät sinut syvälle Saksan sydämeen. Näillä matkoilla yhdistät rentoutumisen ja uuden oppimien ihanan vaivattomasti.  Tutustu kiehtovaan kulttuuriin, maistele paikallisia herkkuja ja näe historiallisia kohteita. Saksan matkoillamme voit nauttia yhteismatkan huolettomuudesta, matkan hinnassa olet maksanut jo kaiken olennaisen. Matkapaketin hintaan on sisällytetty aina matkat kohteeseen, hyvätasoinen majoitus ja ruokailuja.

Saksan Matkat ROPAX-Risteilyllä:

Kristinan ROPAX-risteilyt tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän leppoisaa laivamatkaa Itämeren yli ja Pohjois-Saksan kiehtovia kohteita. Valitse matkakohteeksesi esimerkiksi Berliini, Hampuri tai Lyypekki ja koe Saksan kaupunkien eläväisyys ja kulttuuritarjonta.

Saksan Jokiristeilyt

Lähde Reinin risteilylle ja tutustu Saksan sydämeen joen varrelta. Nauti historiallisten kaupunkien, kuten Kölnin, Dusseldorfin, Frankfurtin, Koblenzin ja Rudesheimin, tarjoamasta kulttuurista ja kauneudesta.