Matkat Ranskaan – koe Ranska uudella tavalla

Lähde kanssamme Kristinan yhteismatkalle ja koe unohtumaton Ranska. Tarjoamme monipuolisia jokiristeilyvaihtoehtoja, jotka vievät sinut Ranskan kauneimpiin kohteisiin. Olipa valintasi romanttinen Seine-joki tai historiallinen Normandia, meidän risteilyillämme koet Ranskan ainutlaatuisimmillaan. Koe Ranskan rikas kulttuuri ja historia risteilemällä sen ikonisilla joilla. Jokainen kohteemme tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman Ranskan tarinaan – Rouenin goottilaisesta arkkitehtuurista Champagne-alueen viinitarhoihin. Ranskan matkoillamme yhdistyvät historia, taide ja elämykset saumattomasti.

Ranskan matkat ovat täynnä makuelämyksiä

Ranskan matkoillamme et ainoastaan näe ja koe maan kulttuuria, vaan myös maistat sen. Risteilyillämme tarjoillaan hienostuneita ranskalaisia herkkuja ja viinejä, jotka vievät sinut makumatkalle läpi Ranskan kulinaarisen perinnön.

Rentoudu ja nauti Kristinan yhteismatkalla

Kristinan kanssa matkustat mukavasti ja rennosti. Matkoilla käytettävät laivat tarjoavat ensiluokkaiset mukavuudet ja palvelut varmistaen, että Ranskan matkasi on rentouttava ja vaivaton. Kokenut matkanjohtajamme on osaltaan varmistamassa, että matkasi sujuu suunnitelmien mukaisesti ja ikimuistoisesti. Matkan hintaan on sisällytetty on kaikki olennainen lennoista, kuljetuksiin ja ruokailuihin ja sinun tehtäväksi jää vain matkasta nauttiminen. Lisämaksullisilla suomenkielisillä retkillämme pääset tutustumaan kohteisiin vielä pintaa syvemmälle. Vaihtoehtoisesti voit tehdä matkasta omannäköisesi ja kuljeskella risteilyn käyntikohteissa itsenäisesti – siksi jokainen matkamme on yksilöllinen.

Varaa Ranskan matkasi nyt

Älä odota – varaa nyt matkasi Kristinalla ja koe Ranska aivan uudella tavalla. Tutustu risteilyvaihtoehtoihimme ja löydä itsellesi sopiva loma.