Persoonalliset kohteet

Pariskunta lomalla ihmiset

Risteilyn matkakohteet ovat usein tavanomaisten pakettimatkojen tavoittamattomissa. Pikkukaupungeissa ja kylissä  paikallinen elämä, maisemat ja kulttuuri ovat aidoimmillaan.

Tutustu matkakohteisiin

Risteilyvierailta kuultua:

”Pienehkö, intiimimpi laiva/matkustajamäärä ja kiinnostavat kohteet, en halunnut ”miljoonakaupunkeihin”, joissa lyhyt tutustumisaika on yhtä tyhjän kanssa.”

 

 

Risteilyllä loma on sinulle täyttä lomaa

Uusi näkökulma Eurooppaan

Saat viikkoosi täyden sisällön ja jouhevat järjestelyt ilman etsimistä, vertailuja ja useita varaamisia. Matkan hinnassa olet jo maksanut majoitukset, kuljetukset, ruokailut ja ohjelman.

Risteilyvierailta kuultua:

”Olen todella tyytyväinen Kristina Cruisesin  risteilylomiin ja matkanjohtajien palveluihin. Vaikka matkustan myös omatoimisesti kaupunkikohteisiin, niin välillä on todella rentouttavaa antaa jonkun toisen hoitaa kaikki matkajärjestelyt. Risteilylomat ovat myös todella antoisia, sillä matkalla voi tutustua moneen eri kohteeseen. Miellyttäviin kohteisiin voi sitten myöhemmin mennä itsekseen pidemmälle lomalle.”

”Kristina Cruisesilla on ollut hyvä maine matkaohjelmien suunnittelussa ja matkojen hintoihin on sisältynyt lähes kaikki palvelut. Myös matkanjohtajat ovat hoitaneet tehtävänsä ammattitaitoisesti ja asiakasystävällisesti. Tällaisia ovat kokemukseni Punaiselta mereltä, Tonavalta, Seineltä ja Sevillan matkalta.”

”Kristina Cruisesin risteilyt ovat aina olleet todella hyvin järjestettyjä. Kokonaisuus toimii – niin varauksesta itse matkaan. Matkanjohtajat ovat osaavia ja asiakaspalveluhenkisiä – kohdeinfot, retket kohteessa hoidettu mallikkaasti. Kaiken kaikkiaan olen ollut todella tyytyväinen Kristina Cruisesin risteilyihin. Kiitos teille!”

Aktiiviloma mukavuudenhaluiselle

Lähetä Parhaat lomamuistot Kristina Cruises Tonavan risteily 2019

Kristina®-risteilyloma on monipuolista nähtävää ja koettavaa suomalaisen matkanjohtajan opastuksella. Se on yksi hytti ja monta maisemaa.

Tutustu matkanjohtajiin

Risteilyvierailta kuultua:

”Selkeät ja yksityiskohtaiset tiedot matkoista nettisivuilla. Tiesi tarkalleen, mitä oli ostamassa. Helppous matkanteossa ja suomenkieliset matkanjohtajat, vaikka kieliä osaammekin.

”Suomalaisuus ja kohtuullisen kokoiset laivat. Kielitaito kyllä tiittää, mutta suomalaisessa kulttuurissa rentoutuu paremmin.”

”Olemme jo monen vuoden ajan miettineet erilaisia risteilyjä mutta emme kuitenkaan ole aivan tunteneet itseämme risteilymatkustajiksi saatika ryhmämatkailijoiksi. Purjelaivaristeily Aasiassa sai meidät kuitenkin kokeilemaan tätä vaihtoehtoa varsinkin kun olimme joka tapauksessa menossa Singaporeen uudeksi vuodeksi ja risteily oli helppo yhdistää siihen.”

”Risteilymatkalla hotelli ui koko ajan mukana, toisin kuin kiertomatkalla. Matkakohteet olivat kiinnostavia, yksi kerta Kristiina Katariinalla itäisellä Välimerellä, monta kertaa jokiristeilyillä. Kilpailutin toki jokiristeilyt netissä ja totesin hinnat kilpailukelpoisiksi.”

”Matkalla kaikki on valmista ja hyvin valmisteltua. Matkanjohtajat hyviä, kohteet mielenkiintoisia. Risteilyillä käydään monessa paikassa, johon ei yksin tulisi lähdettyä ja joissakin paikoissa riittää yksi päivä. Voi tulla sitten omatoimimatkalla uudelleen pidemmäksi aikaa, jos haluttaa. Olemme saaneet uusia hyviä tuttavia risteilyllä. Retket sellaisia, että omatoimimatkoilla ei tulisi käytyä ko. paikoissa – ei mahdollisuutta tai ei älyäisi.”

 

Suomalainen perheyritys ja luotettava matkanjärjestäjä

Kristina Cruises on suomalainen perheyritys, joka palvelee sinua henkilökohtaisesti. Meille laatu on elämys, jonka haluat kokea uudelleen.

Tutustu Kristina Cruisesin tarinaan

Risteilyvierailta kuultua:

”Perheyrityksen historian kuuleminen, innovatiivinen tuotekehittely, johto, tarjonta ja henkilökunta muodostavat luotettavan ja asiakasystävällisen kokonaisuuden. Sana ”maltillisen kokoinen” on hyvä ja täsmällinen, kuvaava ilmaisu. Arvostan yrittäjyyttä. Ja sukupolvien yli menevää kestävää kehitystä. Siitä tietää, että homma on hanskassa ja osaavissa – perinnettä arvostavissa käsissä. Sydämen asialla.” 

”Teiltä saa vielä henkilökohtaista palvelua. Arvostan mahdollisuutta tilata matka puhelimitse ilman lisämaksua, vaikkei tietokoneen käyttö minulle ongelma olekaan. Lisäksi oppaanne ovat hyviä ja matkustavat mukana lennoilla, mikä vähentää stressiä vaihdollisilla lennoilla. Risteily on minusta miellyttävin kiertomatkan muoto.”

Perheyritysmerkki.kristinacruises