Euroopan-jokiristeily-maltillisen-kokoisella-laivalla-1920x528.jpg Euroopan-jokiristeily-maltillisen-kokoisella-laivalla-888x493.jpg
Risteilylomia maltillisen kokoisilla laivoilla
Bratislavan-linna-Slovakia-1920x528.jpg Bratislavan-linna-Slovakia-888x493.jpg
Risteilylomia maltillisen kokoisilla laivoilla
Marigot-Bay-St-Lucia-1920x528.jpg Marigot-Bay-St-Lucia-888x493.jpg

Ota uusi näkökulma
Euroopassa matkustamiseen

Kristina Cruises tutustuttaa sinut Eurooppaan jokia pitkin. Risteilyllä keräät uniikkeja maisemia, kokemuksia ja persoonallisia kohteita. Matkaat vaivattomasti ja vastuullisesti, yhdessä hytissä majoittuen ja suomalaisen matkanjohtajan opastuksella. Olemme suomalainen perheyritys, joka palvelee sinua henkilökohtaisesti ja meille laatu on elämys, jonka haluat kokea uudelleen. Kristina®-risteilylomalla nautit elämisen helppoudesta. Matkan hinnassa olet jo maksanut majoitukset, kuljetukset, ruokailut ja ohjelman.

Kokeile uutta, löydät jotain ainutlaatuista!

Laadukkaita lomaelämyksiä, aikuisille suomalaisille

Kristina®-risteilylomilla tapaat kulttuurista ja historiasta kiinnostuneita kanssamatkustajia, joita yhdistää elämänkokemuksen tuoma rento ote lomailuun.

Persoonalliset kohteet

Pariskunta lomalla ihmiset

Risteilyn matkakohteet ovat usein tavanomaisten pakettimatkojen tavoittamattomissa. Pikkukaupungeissa ja kylissä  paikallinen elämä, maisemat ja kulttuuri ovat aidoimmillaan.

Tutustu matkakohteisiin

Risteilyvierailta kuultua:

”Pienehkö, intiimimpi laiva/matkustajamäärä ja kiinnostavat kohteet, en halunnut ”miljoonakaupunkeihin”, joissa lyhyt tutustumisaika on yhtä tyhjän kanssa.”

 

Risteilyllä loma on sinulle täyttä lomaa

Uusi näkökulma Eurooppaan

Saat viikkoosi täyden sisällön ja jouhevat järjestelyt ilman etsimistä, vertailuja ja useita varaamisia. Matkan hinnassa olet jo maksanut majoitukset, kuljetukset, ruokailut ja ohjelman.

Risteilyvierailta kuultua:

”Olen todella tyytyväinen Kristina Cruisesin  risteilylomiin ja matkanjohtajien palveluihin. Vaikka matkustan myös omatoimisesti kaupunkikohteisiin, niin välillä on todella rentouttavaa antaa jonkun toisen hoitaa kaikki matkajärjestelyt. Risteilylomat ovat myös todella antoisia, sillä matkalla voi tutustua moneen eri kohteeseen. Miellyttäviin kohteisiin voi sitten myöhemmin mennä itsekseen pidemmälle lomalle.”

Aktiiviloma mukavuudenhaluiselle

Lähetä Parhaat lomamuistot Kristina Cruises Tonavan risteily 2019

Kristina®-risteilyloma on monipuolista nähtävää ja koettavaa suomalaisen matkanjohtajan opastuksella. Se on yksi hytti ja monta maisemaa.

Tutustu matkanjohtajiin

Risteilyvierailta kuultua:

”Selkeät ja yksityiskohtaiset tiedot matkoista nettisivuilla. Tiesi tarkalleen, mitä oli ostamassa. Helppous matkanteossa ja suomenkieliset matkanjohtajat, vaikka kieliä osaammekin.

Suomalainen perheyritys ja luotettava matkanjärjestäjä

Kristina Cruises Kotkan toimisto henkilöstö

Kristina Cruises on suomalainen perheyritys, joka palvelee sinua henkilökohtaisesti. Meille laatu on elämys, jonka haluat kokea uudelleen.

Tutustu Kristina Cruisesin tarinaan

Risteilyvierailta kuultua:

”Perheyrityksen historian kuuleminen, innovatiivinen tuotekehittely, johto, tarjonta ja henkilökunta muodostavat luotettavan ja asiakasystävällisen kokonaisuuden. Sana ”maltillisen kokoinen” on hyvä ja täsmällinen, kuvaava ilmaisu. Arvostan yrittäjyyttä. Ja sukupolvien yli menevää kestävää kehitystä. Siitä tietää, että homma on hanskassa ja osaavissa – perinnettä arvostavissa käsissä. Sydämen asialla.” 

Perheyritysmerkki.kristinacruises

Palkittu matkailuyritys

Olemme vuosien aikana saaneet vastaanottaa seuraavat palkinnot:

Kristina Cruises valittiin vuoden 2019 matkanjärjestäjäksi

Vuonna 2019
Vuoden matkatoimisto / matkanjärjestäjä – Finnish Travel Gala

Vuonna 2012
Maakunnallinen Yrittäjäpalkinto Kymenlaaksossa

Vuonna 2009
Finnish Travel Quality Award

Vuonna 2006
Kotkan kaupungin yrittäjäpalkinto

Vuonna 2004
Scandinavian Travel Award: Keisarien kesäreitti

Vuonna 2004  
Matkailutoimittajien kilta: Vuoden kotimainen matkailuyritys

Vuonna 1992
BTC Baltic Tourism Cooperation, Product of the year: Hansa-risteily Itämerellä

Vuonna 1991
Matkailutoimittajien kilta: Vuoden tuotekehittelijä

Vuonna 1979
Nuorkauppakamari: Kotkalainen yrittäjä, Keijo Partanen