1. Täyttä lomaa alusta loppuun.

 

Matkanjohtaja työssä henkilöt

Me huolehdimme puolestasi kaikki käytännön järjestelyt, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan mukavista matkaelämyksistä kokeneen matkanjohtajan opastuksella.

”Selkeät ja yksityiskohtaiset tiedot matkoista nettisivuilla. Tiesi tarkalleen, mitä oli ostamassa. Helppous matkanteossa ja suomenkieliset matkanjohtajat, vaikka kieliä osaammekin.

 

Tutustu Kristinan matkanjohtajiin

2. Vaihtuvia matkateemoja.

Loire Princesse maisemakuva CroisiEurope©Michel Friz
CroisiEurope©Michel Friz

Matkoillamme näet unohtumattomia maisemia, kiehtovia kohteita ja paikallista elämää. Kuulet taustoja ja tarinoita. Kristinan kanssa pääset myös paikkoihin, joihin et välttämättä omin neuvoin pääse.

 

Tutustu matkakohteisiin

3. Yhdessä tai itsenäisesti.

Jokiristeilylla

Kristinan yhteismatkalla voit itse päättää haluatko osallistua yhdessä muiden kanssa matkan ohjelmaan vai arvostatko mieluummin omaa laatuaikaa.

”Olen todella tyytyväinen Kristinan yhteismatkoihin ja matkanjohtajien palveluihin. Vaikka matkustan myös omatoimisesti kaupunkikohteisiin, niin välillä on todella rentouttavaa antaa jonkun toisen hoitaa kaikki matkajärjestelyt. Risteilylomat ovat myös todella antoisia, sillä matkalla voi tutustua moneen eri kohteeseen. Miellyttäviin kohteisiin voi sitten myöhemmin mennä itsekseen pidemmälle lomalle.”

4. Vastuullinen tapa matkustaa.

Linnansaaren kansallispuisto

Teemme puolestasi satoja valintoja, jotka edistävät matkailun myönteisiä vaikutuksia: tuemme paikallisia yrittäjiä ja valitsemme vain vastuullisesti toimivia alihankkijoita ja kompensoimme matkojen ympäristökuormitusta.

Lue lisää Kristinan vastuullisuudesta

5. Perheyrityksen suurella sydämellä.

Keijo Partanen ja Ahti 1 rakentajat Kristina Cruises historia

Olemme yhteismatkailuun erikoistunut suomalainen perheyritys, joka on huolehtinut asiakkaidensa toiveista ja tarpeista jo seitsemän vuosikymmenen ajan.

”Perheyrityksen historian kuuleminen, innovatiivinen tuotekehittely, johto, tarjonta ja henkilökunta muodostavat luotettavan ja asiakasystävällisen kokonaisuuden. Sana ”maltillisen kokoinen” on hyvä ja täsmällinen, kuvaava ilmaisu. Arvostan yrittäjyyttä. Ja sukupolvien yli menevää kestävää kehitystä. Siitä tietää, että homma on hanskassa ja osaavissa – perinnettä arvostavissa käsissä. Sydämen asialla.” 

Lue Kristinan tarina