Muutokset varauksiin

Yhteystietomuutokset

Osoitteesi, puhelinnumerosi tai sähköpostisi muuttuessa ilmoitathan tietosi sähköpostiimme: info@kristinacruises.com tai soittamalla numeroomme 05-21144. Mainitse uusien tietojen lisäksi myös vanhat tietosi. Voit tehdä yhteystietomuutoksen myös palautelomakkeen kautta.

Tee osoitteenmuutos

Varausten nimenmuutokset

Nimen tulee olla matkavarauksellasi täsmälleen samassa muodossa kuin se on passissa. Ilmoita mahdollisista virheistä välittömästi toimistoomme. Kristina Cruises ei vastaa lentolippujen nimivirheistä johtuvista hankaluuksista ja niiden korjaamisesta johtuvista lisäkustannuksista.

Matkustajamuutokset

Varatun matkustajan tilalle voidaan useimmiten vaihtaa uusi lähtijä. Mahdolliset muutoskulut riippuvat muutoksen ajankohdasta ja varatun matkan eri palveluista, joten olethan meihin yhteydessä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Tarkistamme mahdollisuuden muutokseen ja siitä aiheutuvat kulut aina matkakohtaisesti.

Muutokset varauksen lentoihin

Kristina®-risteilylomien hintaan sisältyy aina lennot. Mikäli suunnitelmissasi on lomailla omatoimisesti kohteessa joko ennen tai jälkeen risteilysi, selvitämme mielellämme salliiko lentoyhtiö muutoksen ja muutoskulut. Useimmiten voit varata matkan myös ilman lentoja ja näin varata itse haluamasi lennot.

Matkan vaihtaminen toiseen

Halutessasi vaihtaa varaamasi matka johonkin toiseen lähtöön, olethan meihin yhteydessä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Mahdolliset muutoskulut riippuvat muutoksen ajankohdasta ja varatun matkan eri palveluista. Tarkistamme mahdollisuuden muutokseen ja siitä aiheutuvat kulut aina matkakohtaisesti.

Matkan peruutus

Mikäli joudut peruuttamaan matkasi ota yhteyttä toimistoomme, joka on avoinna ma-pe 10-16. Peruutusajankohdaksi katsotaan aika, jolloin tieto saavuttaa henkilökuntamme. Esteen ilmaantuessa muutamaa tuntia ennen matkaa soitathan matkanjohtajallesi, jonka puhelinnumeron löydät toimintaohjekirjeestä. Peruutuskulut on kerrottu Kristina Cruises erityisehdoissa. Suosittelemme tekemään matkavakuutuksen matkan varattuasi.

Kristina Cruisesin erityisehdot (sis. myös peruutustehdot)

Matkojen erityisluonteen vuoksi noudatamme erityisehtoja. Suosittelemme tutustumaan niihin ennen matkan varaamista.

Etenkin matkojen peruutusehdot poikkeavat yleisistä matkapakettiehdoista.

Erityisehdot