M/S Viva One on vuonna 2022 valmistunut tasokas jokiristeilylaiva, joka majoittaa yhteensä 176 matkustajaa. Rennosta matkanteosta on mukava nautiskella hyvin varusteluissa hyteissä ja yleisissä tiloissa. Panorama Loungessa voi viettää aikaa juomien ja ohjelman parissa retkipäivän päätteeksi. Riverside-ravintolassa tarjoillaan herkulliset ateriat. Alukselta löytyy myös bistro, tilava aurinkokansi, kauneudenhoitopalvelut sekä matkamuistomyymälä. Matkan hintaan sisältyy veloitukseton wifi, palvelurahat sekä laaja juomatarjonta.

Viva Onessa on panostettu etenkin kestävään matkailuun ja laivassa onkin useita teknisiä ominaisuuksia, jotka vähentävät laivan päästöjä. Laivalla on yhteensä 68 aurinkokennoa, jotka tukevat aluksen sähköjärjestlemään. Aurinkovoimalla tuotettu energia käytetään ensisijaisesti aluksen keulapotkurin tarpeisiin. Yleisesti laivan suunnittelussa on painotettu niin valaistuksen, pumppujen, ilmastoinnin, lämmityksen, ilmanvaihdon kuin keittiö- ja pesulalaitteiden energian vähäkulutuksellisuutta. Viva Onen vedenkäsittelyjärjestelmä on myös uusinta tekniikkaa. Asiakkaat voivat täyttää hyteistä löytyvät uudelleentäytettävät VIVA-juomapullonsa milloin tahansa laivan vesipisteellä aulassa ja baarissa. Laivan rungon muotoilu on suunniteltu polttoaineen kulutusta vähentäväksi. Lisäksi pää- ja apumoottorit toimivat puhtaalla synteettisellä GTL-dieselillä, mikä vähentää paikallisia päästöjä

Palvelut

Laivan vastaanotto sekä matkamuistomyymälä sijaitsevat sisääntuloaulassa Diamond-kannella. Samalla kannella perässä on viihtyistä Viva Bistro ravintola ja keulassa taas Panorama Lounge, jossa vietetään mukavia hetkiä juomien ja laivan ohjelman parissa. Pääruokasali Riverside sijaitsee kantta alempana, Ruby-kannella. Alimmalla Emerald-kannella löytyvät laivan Spa ja kuntosali. Avara aurinkokansi tarjoaa mukavat puitteet maisemien seuraamiselle sään salliessa.

 

Viva One baari ja lounge 5 ©VivaCruises

Viva One bistro ©VivaCruises

Viva One baari ja lounge 2 ©VivaCruises

Viva One aurinkokansi ©VivaCruises

Viva One aurinkansi 2 ©VivaCruises
Viva One aurinkansi 2 ©VivaCruises

Viva One kuntosali ©VivaCruises

Viva One hieronta ©VivaCruises

 

Majoitus

Jokaisen hytin varusteluun kuuluvat taulutelevisio, minibaarin antimet, RITUALS® kauneudenhoitotuotteita, hiustenkuivaaja, tallelokero, ilmastointi, suihku/WC, wifi-yhteys.

Viva One sviitti ©VivaCruises

Sviitti

Viva One Junior sviitti 2 ©VivaCruises

Junior Sviitti

 

Viva One ikkunallinen ranskalaisella parvekkeella ©VivaCruises

Ikkunallinen hytti ranskalaisella parvekkeella

 

Viva One ensimmaisen kannen hytti ylareunan ikkunalla

Alimman kannen hytti

Hyvä tietää

Viva All Inclusive

Matkan hinta sisältää Viva Cruisesin All Inclusive -tarjonnan:

  • Täysihoitoruokailut: aamiaisbuffet, lounas, päivällinen (pöytiin tarjoiltu monen ruokalajin menu) sekä välipalat. Ravintolassa on vapaa istumajärjestys ja joustavat ruokailuajat.
  • Alkoholittomat juomat (mineraalivesi, virvoitusjuomat, mehut, erikoiskahvit, tee, kaakao)
  • Valikoima alkoholijuomia (kuohuviini, aperitiivi, valkoviini, punaviini, rosé, samppanja, valikoima oluita, cocktailit, väkevät ja liköörit)
  • Kerran risteilyn aikana valikoima makeita ja suolaisia herkkuja kuten skonsseja, kerrosleipiä, kuppikakkuja, suklaita, macaron-leivoksia ja erikoisteet
  • Päivittäin täytettävä hytin minibaari
  • Rituals (tai vastaava) hyvinvointituotteet hytissä

Check in / Check Out

Laivaannousu alkaa aina klo 15. Jos risteily alkaa klo 16 tai aiemmin, laivaan nousu tapahtuu kaksi tuntia ennen lähtöä. Lähtöaamuna laivasta nousu alkaa viimeistään klo 09.30.

Erikoisruokavaliot

Laivalla huomioidaan myös erikoisruokavaliot. Ilmoitathan niistä jo matkan varausvaiheessa.

Hiustenkuivaaja

Hiustenkuivaaja löytyy jokaisesta hytistä.

Ilmastointi

Laiva on varustettu koneellisella ilmastoinnilla. Hytissä ilmastointi on säädettävissä, myös lämpimäksi. Kun hytin parvekkeen ovi on auki, ilmastointilaite kytkeytyy automaattisesti pois päältä.

Info / neuvonta

Laivan neuvonta on auki ympäri vuorokauden.

Internet

Vivan All Inclusive -paketti sisältää WiFi -yhteyden. Huomioithan, että verkossa ja signaalissa voi olla rajoitteita riippuen laivan matkustusalueesta.

Juomapullot

Jokaisessa hytissä on uudelleenkäytettävä VIVA Cruise vesipullo, jonka voi täyttää laivan vesipisteillä tai baarissa. Pullon voi viedä tuliaisena kotiin.

Kirjasto ja lautapelit

Kirjastosta löydät valikoiman kansainvälistä kirjallisuutta sekä valikoiman lautapelejä.

Kuulutukset

Laivan kuulutukset ovat kaksikielisiä (saksa ja englanti).

Kylpytakit

Kaikissa laivan sviiteissä löytyy kylpytakit. Muiden hyttien matkustajat voivat pyytää halutessaan kylpytakin laivan neuvonnasta.

Lääkäri

Laivalla ei ole lääkäripalveluja. Hätätilanteessa laivalle saadaan lähimmästä kaupungista nopeasti apua. Laivalta on saatavissa ensiapua hätätilanteessa.

Minibaari

Laivan jokaisessa hytissä on minibar, joka täytetään päivittäin. Jääkaapissa on myös pieni tila esimerkiksi lääkkeiden viilennystä varten.

Myymälä

Laivan myymälästä voi ostaa matkamuistoja ja päivittäistavaroita.

Palvelukieli

Laivan palvelukieliä ovat saksa ja englanti.

Pukeutuminen

Matkan aikana voit pukeutua rennosti. Retkiä varten suositellaan ottamaan mukaan hyvät kävelykengät. Varaudu myös vaihteleviin sääolosuhteisiin, viileämpiin iltoihin sekä ilmastoituihin sisätiloihin. Illalliselle voi pukeutua juhlavammin.

Päivän ohjelmat

Päivän ohjelmat on nähtävillä hytin televisiosta. Seuraavan päivän ohjelma päivittyy aina iltaisin.

Pelastusliivit

Pelastusliivit sijaitsevat hytissä sekä aurinkokannella. Tulopäivän turvallisuusharjoituksessa kerrotaan tarkemmin käytännöistä. Turvallisuusharjoitus on kaikille pakollinen.

Puhelin

Jokaisessa hytissä on puhelin. Laivan neuvonnasta voi halutessaan tilata herätyssoiton hyttiin..

Ravintola

Ravintoloiden aukioloaikoina ruokailuajat ovat joustavat, voit tulla syömään haluamanasi ajankohtana. Viva Cruisesin risteilyillä ei ole määrättyjä istuinpaikkoja ruokailujen aikana.

Risteilyreitti

Vedenkorkeus joessa, sulutukset, tuuli ja sää vaikuttavat laivan liikennöintiin ja tämän takia muutokset risteilyn aikataulussa ovat mahdollisia. Tarkistathan aikataulun tiedotteista laivan ilmoitustaululta.

Risteilytili

Risteilyn aikana kaikki laivalla tekemäsi ostokset, jotka eivät kuulu (retket, maksulliset juomat, ostokset myymälästä jne.) All Inclusive -pakettiin, kirjataan hyttitilille, joka maksetaan risteilyn päättyessä. Maksuvälineinä käyvät Visa, Mastercard ja Maestro Ostokset. Risteilyn alussa kortti rekisteröidään purserin toimistossa. Koska laiva käyttää internetpohjaista veloitusjärjestelmää, niin tarkistathan, että korttisi sallii internetostot. Laivalla ei voi nostaa käteistä rahaa.

Sähkö

220 V

Tupakointi

Tupakointi on sallittua kannella vain siihen osoitetuissa paikoissa.

Palveluraha

Miehistölle maksettava palveluraha on sisällytetty matkasi hintaan.

WC:t

Käytäthän WC:ssä vain sille tarkoitettua paperia ja hävität muut roskat niille tarkoitettuihin asioihin.

TV-ohjelmat

Hytin TV:stä on katsottavissa laaja valikoima kansallisia ja kansainvälisiä satelliittikanavia. Huomioithan, että TV ja radiosignaali voi katkeilla, kun laiva on liikkeessä.

Rakennettu: 2022
Pituus:
 135 metriä
Leveys:
 11,45 metriä
Ilmastointi:
 Kyllä
Matkustajakansia: 3
Hissi:
Kyllä
Matkustajamäärä:
 176
Miehistöä:
 48
Aluksen lippuvaltio:
 Sveitsi
Matkustajahyttejä:
 88 ulkohyttiä

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Viva One laivakartta