Der Kleine Prinz

Perinteisempää jokiristeilytuotetta edustava kolmen tähden jokilaiva m/s Der Kleine Prinz risteilee Tonavalla. Laiva on noin 93 metriä pitkä ja siinä majoittuu yhteensä vain 86 matkustajaa. Laivan kaikki hytit ovat todella tilavia (16 m2). Pienen kokonsa ansiosta m/s Der Kleine Prinzella vallitsee hyvin kotoisa ja yhteisöllinen tunnelma matkustajien ja henkilökunnan kesken. Laivan muut matkustajat ovat pääosin saksalaisia tai muualta Euroopasta. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös Suomen kielellä.

Palvelut

Pääkannella sijaitsevat vastaanottotiski sekä tuloalua. Ylemmällä kannella löytyvät ravintolasali sekä Lounge-Bar laivan keulasta. Tilava ja osittain katettu aurinkokansi on varusteltu kansituolein. Laivalla on myös pieni matkamuistomyymälä.

Majoitus

M/S Der Kleine Prinzen hytit ovat erittäin tilavia ja ikkunallisia. Jokaisen hytin koko on 16 m2. Hytin varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, TV, tallelokero sekä puhelin laivan sisäiseen käyttöön. Kaikki hytit ovat ilmastoituja. Huom. hyttikuvat ovat viitteellisiä.

Tekniset tiedot ja laivakartta

Rakennettu: 1992, uudistettu vuosina 1997, 2006, 2010, 2014 ja 2017
Pituus: 
93 metriä
Leveys:
 11 metriä
Ilmastointi ja sähkö: 
Kyllä, 220V
Hissi: kyllä
Matkustajamäärä:
 86
Aluksen lippuvaltio:
 Saksa
Matkustajahyttejä: 
43 ulkohyttiä