Gérard Schmitter

Tyylikäs, vuonna 2012 rakennettu m/s Gérard Schmitter risteilee Reinjoella. Laivalla on pituutta 110 metriä ja 88 ulkohytissä majoittuu 164 matkustajaa. Laivan muut matkustajat ovat pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös Suomen kielellä.

Lyhyt varustamoesittely

Palvelut

Keskimmäisellä kannella sijaitsee laivan ravintolasali, vastaanottotiski sekä Lounge-Bar. Yläkannen peräosassa sijaitsee lisäksi pienempi lounge-bar, josta on käynti myös ulos. Tilava aurinkokansi on varusteltu kansituolein. Laivalla on myös pieni matkamuistomyymälä. Langaton internetyhteys on asiakkaiden käytössä lisämaksusta.

Majoitus

M/S Gérard Schimitterin kaikki hytit ovat ikkunallisia. Alimman kannen hytit valoventtiileillä, keskimmäisen ja ylimmän kannen hytit panoraamaikkunoin. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, radio ja tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Tekniset tiedot ja laivakartta

Rakennettu: 2012
Pituus: 
110 metriä
Leveys:
 11,4 metriä
Ilmastointi ja sähkö: 
Kyllä, 230V
Hissi: Kyllä
Matkustajamäärä:
 176
Aluksen lippuvaltio:
 Ranska
Matkustajahyttejä: 
88 ulkohyttiä