Cyrano de Bergerac on vuonna 2013 valmistunut risteilyalus, joka liikennöi Gironde-joen suistossa Bordeaux’sta käsin. Gironde-joen suisto on Euroopan suurin suistoalue, joka muodostuu Garonne- ja Dordogne-jokien yhtymäkohdassa. Suistoalue on tunnettu monipuolisesta luonnostaan ja rikkaasta kulttuurihistoriastaan. Cyrano de Bergerac tarjoaa matkustajilleen mukavuutta ja tyylikkyyttä sekä mahdollisuuden tutustua Ranskan upeisiin viinialueisiin Garonne- ja Dordogne-jokien varrella. Aluksella on kolme kantta ja se voi kuljettaa 174 matkustajaa ja 34 miehistön jäsentä.

Palvelut

Aluksen keskikannella sijaitsee ravintola, jossa tarjoillaan kaikki ateriat risteilyn aikana. Ravintolassa on panoraamaikkunat ja rento mutta elegantti tunnelma. Aluksen etuosassa on lounge/bar, jossa voi nauttia juomia, tanssia ja osallistua iltaohjelmaan. Aluksella on myös pianobaari, jossa voi kuunnella musiikkia tai soittaa itse pianoa. Aluksen peräosassa on terassi, josta voi ihailla maisemia. Aluksen aurinkokannella on kuntosalilaitteita sekä lepotuoleja ja aurinkovarjoja.

Baari 2 Gyrano De Bergerac CroisiEurope ©Gregory Gerault

 

Terassi Gyrano De Bergerac CroisiEurope ©Gregory Gerault

 

Salon Bar Gyrano De Bergerac CroisiEurope ©Gregory Gerault

 

Ravintola Gyrano De Bergerac CroisiEurope ©Gregory Gerault

 

Baari Gyrano De Bergerac CroisiEurope ©Gregory Gerault

 

Majoitus

Aluksella on eri kategorioita olevia hyttejä, jotka ovat kaikki ilmastoituja ja varustettu televisiolla, puhelimella (vain sisäpuhelut), kylpyhuoneella suihkulla ja wc:llä, pyyhkeillä ja tallelokerolla. Yläkannen hyteissä on leveät ikkunat ja ranskalaiset parvekkeet, keskikannen hyteissä on liukuikkunat ja alakannen hyteissä on pyöreät ikkunat. Hytit ovat tilavia ja viihtyisiä, ja niissä on sinisen ja oranssin sävyjä.

Ikkunallinen hytti 3. kansi Gyrano De Bergerac CroisiEurope ©Fabien Loaec

Ikkunallinen hytti 3. kansi

Ikkunallinen hytti 2. kansi Gyrano De Bergerac CroisiEurope ©Fabien Loaec

Ikkunallinen hytti 2. kansi

Ikkunallinen hytti 1. kansi Gyrano De Bergerac ©CroisiEurope

Ikkunallinen hytti 1. kansi

 

 

 

Tekniset tiedot ja laivakartta

Rakennettu: 2013
Pituus: 110 metriä
Leveys: 11,4 metriä
Ilmastointi: Kyllä
Matkustajakansia: 3
Hissi: Kyllä
Matkustajamäärä: 174
Miehistöä: 34
Aluksen lippuvaltio: Ranska

 

Cyrano de Bergerac laivakartta