Reinin risteilyt – nauti Euroopan kauneimmista maisemista

Kristinan Reinin risteilyt ovat loistava tapa tutustua Euroopan kulttuuriin, historiaan ja luontoon. Voit valita eri pituisia ja teemallisia yhteismatkoja, jotka vievät sinut Sveitsistä Hollantiin tai päinvastoin. Matkan varrella näet upeita linnoja, idyllisiä kyliä, viiniviljelmiä ja maailmankuuluja kaupunkeja, kuten Strasbourg, Köln ja Amsterdam. Reinin risteilyt sopivat kaikenikäisille ja -tasoisille matkailijoille, sillä laivalla on mukavat hytit, monipuolinen ravintola, viihtyisät oleskelutilat ja paljon nähtävää viikon aikana. Voit lähteä retkille maihin ja tutustua paikalliseen elämään ja nähtävyyksiin.

Miksi valita Reinin risteilyt?

Reinin risteilyt ovat erinomainen vaihtoehto, jos haluat nähdä paljon erilaista Eurooppaa lyhyessä ajassa. Voit nauttia maisemista laivan kannelta tai ikkunasta, tai osallistua opastetuille kierroksille ja kävelyretkille. Reinin risteilyt ovat myös helppo ja vaivaton tapa matkustaa, sillä sinun ei tarvitse huolehtia majoituksesta, ruokailuista tai matkatavaroista. Kaikki on järjestetty valmiiksi sinulle, ja voit keskittyä rentoutumaan ja nauttimaan matkasta.

Mitä Reinin risteilyt sisältävät?

Reinin risteilyt sisältävät lennot Helsingistä lähtö- ja paluukaupunkiin, kuljetukset lentokentältä laivalle ja takaisin, majoituksen valitsemassasi hytissä, täysihoitoruokailut laivalla (aamiainen, lounas, päivällinen ja välipalat), suomenkielisen matkanjohtajan palvelut sekä monipuolisen ohjelman laivalla ja maissa. Lisämaksusta voit varata myös retkiä, joissa pääset tutustumaan tarkemmin eri kohteisiin ja niiden kulttuuriin.

Varaa Reinin risteily

Risteilyn pääset varaaman helposti tältä sivulta. Selaa julkaistua matkoja, tutustu tarkemmin ja tee varaus verkkosivuiltamme. Jokaisesta matkasta löydät tarkemmat aikataulut, matkakuvauksen ja hinnaston. Varaa paikkasi nyt ja lähde mukaan unohtumattomalle matkalle!