Matkalle ilmoittautuminen

Matkan varaus

Kristinan yhteismatkalla ilmoittaudutaan soittamalla puh. (05) 211 44 tai Internetissä. Ilmoittautumisen yhteydessä lähetämme laskun sekä ennakkomaksua että loppusuoritusta varten. Sähköpostissa saat myös suoran maksulinkin suoritusten maksua varten.

Huomioithan, että matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Voit tutustua tarkemmin Kristinan henkilötietokäytäntöön.

Matkan maksaminen

Ennakkomaksu meri- ja jokiristeilyille sekä kiertomatkoille on 300 € / hlö, ROPAX-risteilyille, Rails junaristeilyille ja kotimaan matkoille 150 € / hlö. Mikäli matkalla noudatetaan muita maksuehtoja, niistä on mainittu matkan esittelyssä. Ennakkomaksun eräpäivä on viikon kuluttua ilmoittautumisesta. Internetin kautta tehdyissä varauksissa ennakkomaksu on maksettava varauksen yhteydessä. Maksamalla ennakkomaksun vahvistat ilmoittautumisesi.

Loppusuorituksen eräpäivä on yleensä 30 vrk ennen matkan alkua. Jos varausvaiheessa matkaan on aikaa alle 1 kk, maksetaan koko matkan hinta yleensä kerralla. Mikäli varaat matkasi omasta matkatoimistostasi, maksetaan kaikki maksut kyseiselle matkatoimistolle.

 

Luottokorteista maksuvälineinä käyvät yleisimmät luottokorteista.