Matkalle ilmoittautuminen

Matkan varaus

Kristinan yhteismatkalla ilmoittaudutaan soittamalla puh. (05) 211 44 tai Internetissä. Ilmoittautumisen yhteydessä lähetämme laskun sekä ennakkomaksua että loppusuoritusta varten. Sähköpostissa saat myös suoran maksulinkin suoritusten maksua varten.

Huomioithan, että matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Voit tutustua tarkemmin Kristinan henkilötietokäytäntöön.

Matkan maksaminen

Ennakkomaksu meri- ja jokiristeilyille on 200 € / hlö ja ROPAX-risteilyille ja Rails junaristeilyille 100 € / hlö. Ennakkomaksun eräpäivä on viikon kuluttua ilmoittautumisesta. Internetin kautta tehdyissä varauksissa ennakkomaksu on maksettava varauksen yhteydessä. Maksamalla ennakkomaksun vahvistat ilmoittautumisesi.

Loppusuorituksen eräpäivä on matkasta riippuen 30 vrk, 20 vrk, 13 vrk tai 1 vko ennen matkan alkua. Jos varausvaiheessa matkaan on aikaa alle 1 kk, maksetaan koko matkan hinta yleensä kerralla. Mikäli varaat matkasi omasta matkatoimistostasi, maksetaan kaikki maksut kyseiselle matkatoimistolle.

 

Luottokorteista maksuvälineinä käyvät Visa, Mastercard, Eurocard.