Marella Discovery

Marella Discovery on kokoluokaltaan keskisuuri risteilyalus ja majoittaa noin 2000 matkustajaa kerrallaan. Laivalla on paljon aktiviteetteja sekä viihdettä moneen makuun. Sisätiloiltaan ja palveluiltaan laiva tarjoaa Marella Cruisesille tyypillistä nykyaikaista ja fiksua kokonaisuutta yhdessä laadukkaan viihteen ja maistuvien ruokaelämysten kanssa.

  • Laivatyyppi: lomaristeilylaiva – perinteikäs risteilykokemus brittiläisittäin
  • Laivan koko: maltillinen, 1830 matkustajaa
  • Kanssamatkustajat: pääasiassa brittiläisiä
  • Kristina®-luokitus: 3+ tähteä

Lyhyt varustamoesittely

 

Palvelut

Marella Discoverylla ei aika käy pitkäksi. Viihdettä, palveluja, ja yleisiä tiloja on useita. Laivalla on valittavana seitsemän eri ravintolaa. Pääruokailusali levittäytyy kahteen kerrokseen. Tämän lisäksi on kaksi à la carte -ravintolaa. Englantilaiseen tapaan iltapäiväteen tai muuten vain virkistävän juoman voi nauttia yhdestä kahdeksasta baarista. Elokuvia voi katsella tähtitaivaan alla vaikkapa ulkoilmateatterista tai viihtyä iltaohjelman parissa Show Loungessa. Atriumin äärellä voi kuunnella akustista musiikkia tai pianistin taiturointia. Laivalla on myös kasino. Tarkemmat tiedot kaikista palveluista ja tarjonnasta selviävät laivalla.

Majoitus

Kaikissa Marella Discoveryn hyteissä on ilmastointi, hiustenkuivaaja. taulutelevisio, vaatekaappi sekä lisämaksullinen tallelokero. Huom. hyttikuvat ovat viitteellisiä.

Tekniset tiedot ja laivakartta

Rakennettu: 1996 Chantiers de l’Atlantique / Saint Nazaire Ranska, uudistettu vuosina 2011, 2015
Pituus:
 264 metriä
Leveys:
 32 metriä
Syväys: 
7,9 metriä
Bruttovetoisuus (GRT):
 69 130
Ilmastointi:
 Kyllä
Hissi:
 Kyllä
Matkustajamäärä:
 2 076
Miehistöä: 750
Alusrekisteri: Bahama
Sähkö: 110 / 220 V AC
Matkustajahyttejä:
 915 
Aluksen kieli:
 Englanti
Valuutta aluksella:
 Englannin punta

Marella Discovery laivakartta (PDF)