Leonardo da Vinci

Kodikas vuonna 2003 rakennettu ja viimeksi vuonna 2011 uudistettu m/s Leonardo da Vinci tekee risteilyjä Reinillä. 105 metriä pitkään laivaan mahtuu yhteensä 144 matkustajaa. Laivalla nautitaan ranskalaisesta risteilytunnelmasta, josta pitää huolta ystävällinen henkilökunta.

Tämä laiva on käytössämme usein Oma laiva – lähdöillä.  Jos laivalla tehdään Kristina® ryhmämatka, ovat muut matkustajat pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla Suomen kielellä.

Lyhyt varustamoesittely

Palvelut

Suurin osa hyteistä sijaitsee pääkannella. Ylemmällä kannella keulaosan Lounge-Barissa viihdytään iltaisin retkipäivän jälkeen juomia maistellen ja päivän tapahtumia kerraten. Samalla kannella perään päin löytyy laivan neuvonta sekä pieni matkamuistomyymälä. Ranskalaisia makuelämyksiä maistellaan ravintolasalissa, joka sijaitsee laivan peräsosassa. Tilava aurinkokansi on oiva paikka seurata hyvällä säällä ohilipuvia maisemia. Langaton internetyhteys on asiakkaiden käytössä (yhteysnopeus vaihtelee).

Majoitus

M/S Leonardo da Vincin kaikki hytit ovat ikkunallisia. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, radio ja tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja. Hyttikuvat ovat viitteellisiä.

Tekniset tiedot ja laivakartta

Rakennettu: 2003, uudistettu 2011
Pituus: 105 metriä
Leveys:
 11,4 metriä
Ilmastointi ja sähkö: 
Kyllä, 230V
Hissi: Kyllä
Matkustajamäärä:
 144
Aluksen lippuvaltio:
 Ranska
Matkustajahyttejä: 
42 ulkohyttiä