Kanarian risteilyt – koe lomasaarten monipuolisuus ja viehätys

Kristinan Kanarian risteilyt ovat täydellinen valinta, jos haluat nauttia auringosta, merestä ja saariseikkailuista. Yhteismatkamme vievät sinut Kanariansaarten upeimpiin kohteisiin, kuten Teneriffa, Gran Canaria, Lanzarote ja La Palma. Matkan varrella näet tulivuoria, hiekkadyynejä, trooppisia metsiä ja värikkäitä kyliä. Kanarian risteilyt sopivat kaikenikäisille ja -tasoisille matkailijoille, sillä laivalla on mukavat hytit, lukuisia ravintoloita, viihdyttävä ohjelma ja paljon aktiviteetteja. Voit myös lähteä retkille maihin ja tutustua saarten luontoon, kulttuuriin ja historiaan.

Mitä Kanarian risteilyllä voi kokea?

Kanarian risteilyt ovat loistava tapa tutustua saarten monimuotoisuuteen ja lämpöön. Voit nauttia ympärivuotisesta auringosta ja miellyttävästä ilmastosta, joka on ihanteellinen niin rentoutumiseen kuin aktiiviseen lomailuun. Kanarian risteilyillä voit nähdä saarten erilaiset maisemat ja nähtävyydet, kuten Teiden kansallispuiston Teneriffalla, Maspalomasin hiekkadyynejä Gran Canarialla, Timanfayan tulivuoripuiston Lanzarotella ja Caldera de Taburienten kansallispuiston La Palmalla. Kanarian risteilyillä voit myös tutustua saarten rikkaaseen kulttuuriin ja historiaan, joka on sekoitus espanjalaista, afrikkalaista ja latinalaisamerikkalaista vaikutusta. Voit maistella paikallisia herkkuja, kuten mojo-kastiketta ja  papas arrugadas -perunoita.

Mitä Kristinan Kanarian risteilyt sisältävät?

Kanarian risteilyt sisältävät lennot Helsingistä Las Palmasiin tai Teneriffalle riippuen risteilyn lähtösatamasta, kuljetukset lentokentältä laivalle ja takaisin, majoituksen valitsemassasi hytissä, täysihoitoruokailut laivalla (aamiainen, lounas, päivällinen ja välipalat), palvelurahat laivan henkilökunnalle, laajan juomapaketin, suomenkielisen Kristinan matkanjohtajan palvelut sekä monipuolisen ohjelman laivalla. Lisämaksusta voit varata myös Kristinan retkipaketin, jolloin pääset tutustumaan tarkemmin eri saariin ja niiden tarjontaan. Myös laivalta on varattavissa englanninkielisiä, kansainvälisiä retkiä.

Katso video: