Valokuvaaja-matkalla-henkilöt-1920x1080.jpg Valokuvaaja-matkalla-henkilöt-888x493.jpg
Kristina Soolo – Elämänmakuisia yhteismatkoja
Yhteismatkoja, joissa jokainen matkustaja on samanmielinen itsenäisesti matkustava suomalainen

Matkusta itsenäisesti, mutta et yksin

Kristina Soolo -matkakonsepti tarjoaa matkoja kulttuurista, kulinarismista ja historiasta kiinnostuneille aikuisille suomalaisille, jotka matkustavat yksin. Yhteismatkat Soolo on ainutlaatuinen tapa tutkia maailmaa yhteismatkalla, joissa jokainen matkustaja on samanmielinen itsenäisesti matkustava suomalainen. Jokainen matka on yksilöllinen: vietä aikaa ryhmän kanssa tai kulje omia polkujasi. Vaivaton loma, jossa laatu ja huolellisuus näkyvät jokaisessa yksityiskohdassa, odottaa sinua. Järjestämme kaiken puolestasi – kuljetukset, majoituksen ja kulttuurikokemukset – jotta voit keskittyä nauttimaan matkasta täysin siemauksin yhdessä ryhmän ja Kristinan kokeneen matkanjohtajan kanssa. 
 
Tervetuloa kokemaan elämänmakuiset yhteismatkat kanssamme! 

 

Myynnissä olevat Kristina Soolo -yhteismatkat:

Tervetuloa mukaan poikkeukselliselle ROPAX Rails -risteilylle, joka vie sinut syvälle Saksan teollisen
Tutustu ja varaa

Vinkkejä Kristina Soolo -matkoille

Sanna Piiroinen matkustaa yksin

Yksin matkustaminen Kristinan matkoilla on stressitöntä ja helppoa.

Sanna Piiroinen matkustaa pääosin yksin. Hän nauttii siitä, että yksin matkustaessa ei tarvitse tehdä kompromisseja ja voi itse valita, milloin haluaa olla yksin ja milloin muiden seurassa.
Yksin matkalla laivan kannella henkilöt

Yksin matkustaminen - miten pärjään?

Yksin matkustaminen voi avata uusia näkökulmia ja maailmoja, mutta silti huoli omasta pärjäämisestä ja mahdollisesta yksinäisyyden tunteesta voi painaa. Tuntuuko ajatus yksin matkustamisesta turvattomalta tai koetko yksin matkustamisen kalliimmaksi kuin matkailun kahdestaan?

Kristina Soolo lyhyesti

Yhteismatkoja itsenäisille aikuisille suomalaisille, jotka haluavat kokea maailmaa samanhenkisten kanssa. 
Kaikki ryhmässä majoittuvat omissa yhden hengen huoneissa 
Matkoja eri teemoilla kuten historia, kulttuuri, ruoka ja juoma, wellness
Matkalla mukana suomalainen Kristinan matkanjohtaja, joka vastaa käytännön järjestelyistä, on mukana retkillä ja on ryhmän mukana koko matkan ajan

Usein kysyttyä Kristina Soolo -matkoista

En ole koskaan ollut tällaisella matkalla, olenko siellä yksin?

Kristinan Soolo -matkoilla kuten muillakin Kristinan yhteismatkoilla lomailet samanmielisten suomalaisten kanssa. Jokaisella matkalla on mukana Kristinan kokenut ja suomalainen matkanjohtaja, joka osaltaan on mahdollistamassa mukavan lomakokemuksen.

Onko tämä matka minulle?

Kristina Soolo -matkat sopivat sinulle, jos:

  • Matkustat yksinm, mutta et ole vielä löytänyt sopivaa tapaa
  • Haluat matkalta myös innostavia keskusteluja ja ryhmän tuomaa turvaa
  • Arvostat hyvää

Nämä matkat eivät ehkä ole sinulle jos:

  • Olet hankala, töykeä tai ilkeä
  • Sosiaaliset tilanteet tuottavat suurta ahdistusta
  • Et ole avoin uusille kokemuksille
Minkäkokoisia ryhmiä Kristina Soolo -matkat ovat?

Kristina Soolo -ryhmän koko on sopivan pieni, yleensä 10-15 matkustajaa.

Matkustan yksin, veloitetaanko minulta lisämaksua majoituksesta?

Kristina Soolo -matkat ovat suunniteltu itsenäisille,  yksin matkustaville. Näillä matkoilla ei ole erillisiä lisämaksuja ja matkat on suunniteltu antamaan paras hinta-laatusuhde lomallesi.

Kristinan yhteismatkavalikoimassa on myös matkoja, joille myydään yhden hengen paikkoja. Näillä lisämaksut vaihtelevat. Erityisesti Euroopan jokiristeilyillä, joilla laiva on varattu vain Kristinan käyttöön olemme varanneet reilun määrän yhden hengen hyttejä kapasiteettiin vain pienellä lisämaksulla.

Saanko aina oman majoituksen?

Kyllä. Takaamme, että emme myy matkoille mies- tai naispaikkoja. Ymmärrämme, että oma rauha matkalla on usein yhtä tärkeää kuin yhteiset retket ja tapaamisetkin. Matkan hinnassa sinulle sisältyy aina majoitus omassa huoneessa.

Onko näillä matkoilla matkanjohtaja mukana?

Kyllä. Jokaisella matkalla on mukana Kristinan suomalainen kokenut matkanjohtaja. Hän hoitaa matkan käytännön järjestelyt, on mukana kaikilla retkillä ja sekä järjestää myös yhteisiä tapaamisia ja illallisia ryhmälle. Voit osallistua näihin niin halutessasi, mutta matkalla on aina aikaa myös omien polkujen kulkemiseen. 

Minua kiinnostavat myös Kristinan muut matkat, onko siellä yksinmatkustavia?

Me kaikki nautimme joskus yksinolosta, mutta välillä on mukava päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja jakamaan matkakokemuksia. Vaikka päivät viettäisit lukien kirjaa, saatat viimeistään illallisella kaivata keskusteluseuraa. Kaikilla Kristinan yhteismatkoilla on paljon suomalaisia matkustajia ja jokaisella matkalle olemme varanneet myös paikkoja itsenäisesti matkaajille. Jotkut matkat ovat kokonaisvaltaisia Oma laiva -risteilyjä, jolloin laiva on varattu vain Kristinan matkustajille. Tämä helpottaa kielitaidotonta yksinmatkustajaa, kun kaikki kanssamatkustajat puhuvat suomea. Voit jo matkaa varatessa miettiä, haluatko matkata vain suomalaisessa seurassa vai haluaisitko nauttia kansainvälisestä tunnelmasta ja päästä harjoittamaan kielitaitoasi.

Kristinan yhteismatkaajat ovat hyvin välittömiä ja helposti lähestyttäviä. Pitkän kokemuksemme mukaan kukaan ei jää yksin risteilyllämme. Olemme kuulleet monista risteilyllämme syntyneistä ystävyyssuhteista. Voit kuitenkin olla oma itsesi ja juuri niin yhteisöllinen kuin haluat. Voit viettää runsaasti aikaa yksin, mutta halutessasi saat aina seuraa muista matkustajista ja matkanjohtajistamme. Yhteisöllisyys on loppujen lopuksi tunne, ei välttämättä jatkuvaa yhdessä tekemistä.

Tutustu matkoihin tästä >>

Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme

Teemme työtä juuri sinun matkasi onnistumiseksi suurella joukolla. Vuosikymmenten kokemus nautinnollisten lomaelämysten järjestämisestä myös näkyy matkoillamme.
Avaa chat Lähetä viesti