Amalia Rodrigues

Vuonna 2019 valmistunut Amalia Rodrigues risteilee pääasiallisesti Douro-joella. Laivassa on 66 hyttiä, jotka majoittavat 132 matkustajaa. Laivan sisustus kunnioittaa fadon kuningatarta, Amalia Rodriguesia, kuuluisaa portugalilaista laulajaa ja näyttelijää. Sisustuksessa käytetyt lämpimät terrakottasävyt muistuttavat Lissabonin katuja ja fadistan lavalla käyttämiä asusteita. Vaaleat puut ja rottinki tuovat mieleen kitarat, jotka ovat osa aitoa eteläportugalilaista henkeä.

Amalia Rodrigues tarjoaa runsaasti tilaa jokaisessa hytissä ja yleisissä tiloissa.Kaikki risteilyn aikana tarjottavat ateriat tarjoillaan pääkannen ravintolassa. Laivalla järjestetään hauskaa, musiikkia ja tanssia keskimmäisen kannen keulassa sijaitsevassa loungessa ja baarissa, jossa on myös viihtyisä patio, josta avautuvat upeat maisemat. Aurinkokansi tarjoaa uima-altaan ja aurinkotuolit, joista kaikki voivat nauttia.

Tällä tyylikkäällä aluksella on hyvät puitteet matkata Portugalin sydämessä nauttien ranskalaisesta palvelusta ja keittiön antimista.

Laivan muut matkustajat ova pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta ja Yhdysvalloista.

 

Palvelut

Ravintolassa tarjoillaan kaikki ateriat risteilyn aikana. Se tarjoaa istumapaikat kaikille vierailla pöydissä, joiden koko vaihtelee ja joista avautuu panoraamanäkymä. Tunnelma on rento, mutta tyylikäs. Tyylikkäästi sisustettu Lounge sijaitsee laivan keulassa. Täällä järjestetään laivalla esitettävä ohjelma sekä tietenkin nautitaan virkistäviä juomia. Laivalta löytyy myös tilava aurinkokansi ja pieni uima-allas, sekä infopiste.

Lounge Amalia Rodrigues CroisiEurope (c)Bruno Ribeiro

Ravintola Amalia Rodrigues CroisiEurope (c)Bruno Ribeiro

Uima allas Amalia Rodrigues CroisiEurope (c)Bruno Ribeiro

Aurinkokansi Amalia Rodrigues CroisiEurope (c)Bruno Ribeiro

Baari Amalia Rodrigues CroisiEurope (c)Bruno Ribeiro

Majoitus

Kaikki hytit ovat ikkunallisia. Ylimmän ja keskimmäisen kannen hyteissä on avattavat ikkunat ranskalaisella parvekkeella.  Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, TV, radio ja tallelokero sekä wifi.Kaikki hytit ovat ilmastoituja. Hyttikuvat ovat viitteellisiä. Huomioithan että laivalla ei ole pesulapalveluja.

Kahden hengen hytti ylin kansi Amalia Rodrigues CroisiEurope (c)Bruno Ribeiro
Kahden hengen hytti ylin kansi Amalia Rodrigues CroisiEurope (c)Bruno Ribeiro
Kahden hengen hytti 2. kansi Amalia Rodrigues (c)CroisiEurope
Kahden hengen hytti 2. kansi Amalia Rodrigues (c)CroisiEurope
Kahden hengen hytti alin kansi Amalia Rodrigues CroisiEurope (c)
Kahden hengen hytti alin kansi Amalia Rodrigues CroisiEurope (c)

Tekniset tiedot ja laivakartta

Rakennettu: 2019
Pituus: 
82 metriä
Leveys:
 10,8 metriä
Ilmastointi ja sähkö: 
Kyllä, 220V
Hissi: Kyllä
Matkustajamäärä:
 132

Miehistöä: 26
Aluksen lippuvaltio:
 Ranska
Matkustajahyttejä:
66 ulkohyttiä

 

Amalia Rodrigues laivakartta