Elegantti mutta kodikas m/s Swiss Pearl on rakennettu vuonna 1993 ja uudistettu vuosina 2006 sekä 2012. Laivalla on 32 hengen miehistö, jotka pitävät hyvää huolta reilusta sadasta matkustajasta. Tyylikkäästi sisustetut tilavat yleiset tilat sekä mukavat hytit takaavat risteilymukavuuden koko matkan ajan yhdessä ystävällisen miehistön kanssa.

Palvelut

Laivan vastaanotto sekä matkamuistomyymälä sijaitsevat sisääntuloaulassa. Tyylikäs ravintola sekä pieteetillä sisustettu panorama-lounge yhdessä baarin kanssa takaavat matkustajien viihtyvyyden. Laivalla on myös kirjasto sekä sisäuima-allas ja sauna. Aurinkokannelta on mukava sään salliessa katsella matkan etenemistä ja jokivarsien maisemia.

Swiss Pearl ranskalaiset parvekkeet (c)Scylla AG

Majoitus

M/S Swiss Pearlin kaikissa ulkohyteissä on panoraamaikkuna sekä TV, radio, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, suihku ja WC. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

 

Swiss Pearl ranskalainen parveke (c)ScyllaAG
Kahden hengen hytti ranskalaisella parvekkeella

 

Swiss Pearl, ikkunallinen hytti

 

Hyvä tietää

Ateriat & juomat

Risteilyn aikana matkaan sisältyy täysihoito sekä ruokajuomat laivalla. Ateriat tarjotaan laivan 1. kannella sijaitsevassa ravintolassa. Laivahenkilökunnan pääpalvelukieli on englanti. HUOM! Erikoisruokavalion saanti laivalla on epävarmaa. Mikäli joudut noudattamaan erikoisruokavaliota, ilmoita siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Aurinkokansi

Laajalla aurinkokannella voit halutessasi seurata maisemia.

Ensiapu

Apua tarvitessasi ota yhteys laivan purseriin.

Info

Kristinan matkanjohtajat huolehtivat tiedottamisesta risteilyn aikana.

Hissi

Laivan hyttikansien välillä on portaikkohissit.

Hytti

Kaikissa hyteissä on ikkuna, suihku ja wc, ilmastointi, radio, TV, minibaari, tallelokero ja hiustenkuivaaja. Tilavammissa hyteissä on parivuoteet ja muissa hyteissä on kaksi vierekkäistä vuodetta, jotka voidaan siirtää erilleen.

Kirjasto

Sisääntulon yhteydessä olevassa kirjastossa on luettavaa (ei suomenkielistä).

Lounge

Laivan 2. kannella keulassa sijaitsee lounge, jonka yhteydessä on panoraamabaari ja tanssilattia. Asiakkaita viihdyttää pianisti soittaen kansainvälistä viihde- ja tanssimusiikkia.

Myymälä

Laivan myymälästä voit ostaa matkamuistoja.  Maissa ostoksia tehdessäsi otathan huomioon tullimääräykset, joista tarvittaessa saat lisätietoa Tullista tai heidän nettisivuiltaan www.tulli.fi.

Palveluraha

Palvelurahaa toivotaan maksettavan kansainvälisen tavan mukaisesti n. 6-8 eur/asiakas/päivä. Risteilyn lopussa hyttiin jaetaan kirjekuori, jota voit käyttää halutessasi huomioida laivan henkilökuntaa. Kuoret palautetaan risteilyn lopussa laivan vastaanottoon. Palveluraha jaetaan laivalla koko miehistön kesken.

Pukeutuminen

Matkan aikana voit pukeutua rennosti. Retkiä varten suositellaan ottamaan mukaan hyvät kävelykengät. Varaudu myös vaihteleviin sääolosuhteisiin, viileämpiin iltoihin sekä ilmastoituihin sisätiloihin. Illalliselle voi pukeutua juhlavammin.

Risteilyaikataulu

Vedenkorkeus joessa, sulutukset, tuuli ja sää vaikuttavat laivan liikennöintiin ja tästä johtuen muutokset risteilyn aikataulussa ovat mahdollisia. Tarkistathan aikataulun tiedotteista laivan ilmoitustaululta.

Risteilytili

Risteilyn aikana kaikki laivalla tekemäsi ostokset kirjataan hyttitilille, joka maksetaan risteilyn päättyessä. Maksuvälineinä käyvät käteinen, debitkortti sekä Visa ja Euro-/Mastercard. Risteilyn alussa kortti rekisteröidään purserin toimistossa. Koska laiva käyttää internetpohjaista veloitusjärjestelmää, niin tarkistathan, että korttisi sallii internetostot. Laivalla ei voi nostaa käteistä rahaa.

Roskaaminen

Ethän heitä mitään yli laidan.

Sauna ja sisäuima-allas

Rentoutumista varten laivassa on vastavirtalaitteella varustettu sisäuima-allas sekä sauna. Ne ovat käytettävissä päivittäin veloituksetta. Saunavaraukset laivan infosta.

Sähkö

220 V

Tupakointi laivalla

Tupakointi on sallittua kannella vain siihen osoitetuissa paikoissa.

Turvallisuus

Hytissä olevasta laivan pohjapiirustuksesta löydät tiedon lähimmästä varauloskäynnistä, joka on merkitty vihreällä. Yleisen hälytysäänen kuullessasi poistu hytistä välittömästi ja toimi miehistöltä saatavien ohjeiden mukaan. Risteilyn aikana tullaan mahdollisesti alittamaan matalia siltoja. Tilaa sillan ja laivan väliin saattaa jäädä hyvin vähän. Kiinnitä huomiota laivalla annettaviin kuulutuksiin, noudata annettuja ohjeita ja poistu aurinkokannelta ennen matalien siltojen alitusta.

Wifi

Laivalla ei ole asiakkaiden käytössä wifiyhteyttä.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tekniset tiedot

Rakennettu: 1993, peruskorjattu vuonna 2006 ja 2012
Pituus:
 110 metriä
Leveys:
 11,4 metriä
Syväys:
 1,3 metriä
Ilmastointi:
 Kyllä
Hissi:
 Ei
Matkustajamäärä:
 123
Miehistöä:
 32
Aluksen lippuvaltio:
 Sveitsi
Matkustajahyttejä:
 60 ulkohyttiä