Azamara Quest & Azamara Journey

Azamara -varustamon alukset ovat keskikokoisia risteilylaivoja, jotka sopivat täydellisesti nykyaikaisille, tasokkaille deluxe-risteilyille. Laiva on juuri sopivan kookas, että et koe tungosta yleisissä tiloissa ja ravintoloissa, mutta kuitenkin riittävän pieni, että ihastut laivan leppoisaan ilmapiiriin kansainvälisen ja ammattitaitoisen ja ystävällisen miehistön sekä risteilyvieraiden välillä. Risteily Azamaralla on kuin matkustaisi boutique hotellissa ympäri maailman. Tasokkaat ravintolat sekä niiden laaja viinivalikoima yhdessä nautinnollisen iltaohjelman ja muiden aktiviteettien kanssa takaavat mukavan matkanteon aina satamien välillä. Näillä laivoilla tunnet olosi varmasti hemmotelluksi ja rentoutuneeksi matkan jälkeen.

Varustamolla on kolme lähes identtistä alusta m/s Azamara Quest, m/s Azamara Journey sekä uusimpana tulokkaana m/s Azamara Pursuit. Risteilyt suuntautuvat mielenkiintoisiin kohteisiin tarjoten risteilyvieraille tasokasta palvelua, rentouttavaa ja aikuiseen makuun sopivaa matkantekoa sekä pitkiä satamassaoloaikoja. Risteilyhintaan sisältyy aina juomarahat, valikoima alkoholijuomia, oluita ja viinejä, virvoitusjuomia sekä paljon muuta.

Palvelut

Azamara Questilla ja Journeylla on kaksi erikoisravintolaa, Prime C sekä Aqualina (lisämaksusta). Aqualinassa tarjoillaan upeita välimerellisiä makuelämyksiä. Prime C on klassinen pihviravintola upeine näkymineen ja rehevine sisutuksineen. Wine Cellar ilahduttaa 8000 pullon kokoelmalla pienempien tilojen vuosikertaviinejä. Laivan sommelierit auttavat sinua valitsemaan juuri sopivan viinin illalliselle. Elegantti mutta eloisa Discoveries ravintola on laivan pääruokasali. Rentoon ruokailuun ja pienen nälkään soveltuvat joko Windows Café, The Patio, Mosaic Café tai The Living Room, joissa vietetään myös paljon aikaa laivan monipuolisen ohjelman parissa. Lisäksi löydät laivalta myymälän, Internetkahvilan sekä pienen kasinon. Spa-osastolla voit nauttia rentouttavista hoidoista tai hikoilla pois päivän rasitukset kuntosalilla, jossa on tarjolla myös ohjattuja tunteja. Lajaat aurinkokansitilat antavat mahdollisuuden vaikka ulkoilmajuhlille.

Majoitus

Matkustat sitten missä hyttiluokassa tahansa, Azamara Questin ja Journeyn tyylikkäästi sisustetut hytit ja ensiluokkainen palvelu lisäävät risteilyyn wow-elämyksen. Kaikissa hyteissä on säädettävä ilmastointi, puhelin, tallelokero, taulutelevisio, wc ja suihku, hiustenkuivaaja, minibar ja kirjoituspöytä.

 

Lisäksi hyttien varustukseen kuuluvat:

  • Egyptiläisestä puuvillasta valmistetut liinavaatteet untuvapeitteellä
  • Kylpytakki ja –tossut (frotee)
  • 24 h huonepalvelu
  • Veloitukseton sateenvarjon käyttö
  • Veloitukseton kengänkiillotuspalvelu
  • Päivän uutissähkeet (englanniksi)

Tekniset tiedot ja laivakartta

Rakennettu: 2000, jonka jälkeen vuosittain uudistusta. Viimeisin uudistus vuonna 2016.
Pituus: 180 metriä
Leveys: 25 metriä
Syväys: 6,05 metriä
Bruttovetoisuus (GRT): 30 277
Ilmastointi: Kyllä
Hissi: Kyllä
Matkustajamäärä: 688
Miehistöä: 408
Alusrekisteri: Malta
Matkustajahyttejä: 350 (26 sisähyttiä)
Aluksen kieli: Englanti
Valuutta aluksella: US Dollari