Vasco da Gama on risteilyalus, joka yhdistää portugalilaisen tutkimusperinteen nykypäivän matkustajien vaatimuksiin. Aluksella on monipuolinen valikoima erilaisia baareja ja ravintoloita ylellisessä ympäristössä, runsaasti julkista tilaa modernilla sisustuksella ja tyylikkäillä design-elementeillä. Aluksella on myös kattavat varusteet spa-, kunto- ja vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Aluksen vahvuus on myös sen henkilökohtainen tunnelma.

Vasco da Gama on sitoutunut vastuulliseen merenkulkuun ja ympäristönsuojeluun. Alus käyttää vähärikkistä polttoainetta, vähentää päästöjään ja kierrättää jätteensä. Alus estää myös vieraslajien leviämisen ballastiveden käsittelyjärjestelmällä.

 

Palvelut

Vasco da Gamalla on paljon tekemistä ja näkemistä. Voit herkutella viidessä eri ravintolassa, joissa on erilaisia ruokia ja tunnelmia. Voit myös nauttia juomia ja musiikkia kuudessa baarissa tai huvitella teatterissa, kasinolla, yökerhossa tai elokuvateatterissa. Jos haluat rentoutua ja hemmotella itseäsi, voit mennä spa-osastolle, jossa on sauna, höyryhuone, poreallas ja kauneushoitola. Voit myös liikkua kuntosalilla, uima-altaalla tai urheilukentällä. Jos kaipaat rauhaa ja hiljaisuutta, voit lukea kirjaa kirjastossa tai pelata pelejä pelihuoneessa. Voit myös käyttää internet-nurkkausta yhteydenpitoon. Aluksella on lisäksi kauppa, lääkäriasema ja pesulapalvelu.

The Grill Vasco da Gama ©NickoCruises  Sviitti parvekkeella Vasco da Gama ©NickoCruises  Ravintola Fusion Vasco da Gama ©NickoCruises  Ocean Bar Vasco da Gama ©NickoCruises  Oasis allas Vasco da Gama ©NickoCruises  Lido Pool Vasco da Gama ©NickoCruises   Club Bistro Buffet Vasco da Gama ©NickoCruises  Captains Club Vasco da Gama ©NickoCruises  Blue Room Vasco da Gama ©NickoCruises  Allfresco Grill Vasco da Gama ©NickoCruises

Majoitus

Kaikki hytit on varustettu vaatekaapilla, suihkulla tai kylpyammeella, wc:llä, ilmastoinnilla/lämmityksellä, tallelokerolla ja satelliitti-tv:llä sekä hiustenkuivaajalla. Sängyt voidaan erottaa toisistaan haluttaessa.

Sviitti parvekkeella Vasco da Gama ©NickoCruises

Junior Sviitti
Parvekehytti Vasco da Gama ©NickoCruises  Parvekehytti

Ikkunallinen hytti Vasco da Gama ©NickoCruises  Ikkunallinen hytti

Ikkunallinen hytti valoventtiililla Vasco da Gama ©NickoCruises  Hytti valoventtileillä

Sisahytti Vasco da Gama ©NickoCruises

Sisähytti

Tekniset tiedot ja laivakartta

Rakennettu: 1993, uudistettu säännöllisesti
Pituus: 219 metriä
Leveys: 31 metriä
Syväys: 7,8 metriä
Nopeus: 18 solmua
Matkustajia: 1150
Hyttejä: 630
Miehistöä: 550
Alusrekisteri: Portugali
Aluksen kieli: Saksa / Englanti

 

Laivakartta