Työpaikat

Travel Specialist, Kotka

Haluatko olla mukana toteuttamassa arvostettuja ja laadukkaita matkapalvelukokonaisuuksia?

Haemme hyvää tyyppiä osaksi tiimiämme toteuttamaan yhteismatkoja ympäri maailmaa laatutietosille suomalaisille asiakkaillemme. Meillä on paikka vapaana rohkealle ja avoimelle palvelutuotannon ja asiakaspalvelun / markkinoinnin tekijälle, jolla on jo kokemusta alalta ja hallitsee sujuvan suomen kielen lisäksi vähintään englannin. Tärkeä osa tekemistämme on yhteistyö laajan kansainvälisen verkoston kanssa. Tehtävänkuvaasi muokkaamme vahvuuksiesi mukaan, sopivasti yhteensovittaen muun henkilöstön osaamisen kanssa. Kollegoiksesi saat rautaiset matkailualan ammattilaiset, jotka auttavat uusien tehtävien omaksumisessa.

 

Kristina (Kristina Cruises Oy) on yhteismatkailuun erikoistunut suomalainen perheyritys, joka on huolehtinut asiakkaidensa toiveista ja tarpeista jo seitsemän vuosikymmenen ajan. Palvelemme vuosittain tuhansia elämyksiä, kokemuksia ja mukavaa matkatunnelmaa arvostavia matkailijoita. Vuonna 1953 alkanut tarinamme on kiehtova kertomus kyvystä uudistua muuttuvan maailman melskeissä.

Olethan innostunut vastuullisen liiketoiminnan toteuttamisesta?

Vastuullisuus on meille paitsi osa laatua myös toimintaamme ohjaava tekijä. Saimme tammikuussa 2023 ensimmäisenä suomalaisena matkanjärjestäjänä kansainvälisen Travelife – vastuullisuussertifikaatin. Olemme myös Sustainable Travel Finland – merkin ansainnut matkailualan toimija.

Jatkuvasti uudistuva tekeminen vaatii aloitekykyä ja vastuunkantoa. Tulisitko kanssamme kehittämään toimintaamme pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti?

 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten otathan yhteyttä mahdollisimman pian.

Lisätietoja tj Anu Markkanen 050 33 93 502 tai anu.markkanen@kristina.fi

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen anu.markkanen@kristina.fi viimeistään 23.4.2023.