Lennot

Lähtöselvitys lennolle

Kristina®–matkanjohtaja tai -lentokenttäsaattaja on tavattavissa kaksi tuntia ennen lennon lähtöä Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja avustaa tarvittaessa matkustajiamme lähtöselvityksessä. Käythän ilmoittautumassa matkanjohtajalle ja noutamassa samalla kirjekuoren, joka sisältää mm. lentolipun. Lähtöselvitys lentokentällä on tehtävä viimeistään 2 h ennen koneen lähtöä. Tarkemmat ohjeet
lähetämme toimintaohjeiden mukana.

Lähtevien ja saapuvien lentojen viimeisimmät aikataulutiedot löytyvät 20 tuntia ennen koneen lähtöä/saapumista Internetistä www.finavia.fi sekä teksti-tv:n sivuilta. Lentokentällä suosittelemme tarkistamaan vielä monitoreista lähtöselvitystä ja lentoa koskevat tiedot.

Istumapaikat lennolla

Finairin lennot: Lentoyhtiön automatiikka varaa istumapaikat satunnaisessa järjestyksessä. Tästä johtuen seurueilla ei välttämättä ole vierekkäisiä istumapaikkoja. Paikkaa voit vaihtaa lähtöselvitystä tehdessäsi vapaiden paikkojen saatavuudesta riippuen. Lentoyhtiö pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin. Kristina Cruises ei voi taata toivottujen istumapaikkojen saatavuutta.

Eri lentoyhtiöillä on erilaisia käytäntöjä. Kerromme tarkemmin juuri sinun risteilysi lentojärjestelyistä toimintaohjekirjeessä.

Ateriat ja lisäpalvelut

Käytämme risteilyillämme eri lentoyhtiöiden reitti- ja tilauslentoja. Erityisruokavalioiden huomioiminen sekä ateria- ja muut lisäpalvelut vaihtelevat lentoyhtiöittäin, emmekä voi taata ennakkotoiveiden toteutumista. Lähetämme toimintaohjeissa tarkemmat tiedot kyseiseen risteilyyn liittyvistä lennoista. Lisätietoa saat tarvittaessa myyntitoimistostamme sekä lentoyhtiöiden omilta internetsivuilta.