Viva Moments on tyylikäs, vuonna 2018 valmistunut jokiristeilylaiva, jonka 88:ssa ikkunallisessa hytissä majoittuu yhteensä 176 risteilyvierasta. Laivalla on kolme kantta tarjoten rentoa ja tasokasta matkantekoa Euroopan joilla.  Matka taittuu mukavasti niin hyvin vartustellussa hytissä majoittuen kuin yleisten tilojen palveluja käyttäen. Viva Cruisesin matkan hintaan sisältyy veloitukseton wifi-yhteys, palvelurahat ja laaja juomatarjonta.

Palvelut

Laivan vastaanotto sekä matkamuistomyymälä sijaitsevat heti sisääntuloaulassa Diamond-kannella. Saman kannen peräosasta löydät viihtyisän Viva Bistro -ravintolan. Keulassa sijaitsee tilava Panorama Lounge, johon on mukava kokoontua matkaseurueen kanssa kaupunkipäivän kertaamaan päivän tapahtumia virkistävien juomien äärellä.  Pääruokasali sijaitsee kantta alempana, Ruby-kannella. Alimmalla Emerald-kannella löytyvät laivan Spa ja kuntosali. Avara aurinkokansi tarjoaa mukavat puitteet maisemie katselulle ja nautiskelulle kauniina päivänä.

Viva Moments aula 4 ©VivaCruises

Viva Moments ravintola ©VivaCruises

Viva Moments Bistro 2 ©VivaCruises

Viva Moments Baari ja Lounge ©VivaCruises

Viva Moments Spa ©VivaCruises

Majoitus

Jokaisen hytin varusteluun kuuluvat taulutelevisio, minibaarin antimet, RITUALS® kauneudenhoitotuotteita, hiustenkuivaaja, tallelokero, ilmastointi, suihku/WC, wifi-yhteys

Viva Moments sviitti ©VivaCruises

Sviitti

 

Viva Moments Junior Sviitti ©VivaCruises

Junior Sviitti

 

Viva Moments ikkunallinen hytti ranskalainen parveke ©VivaCruises

Ikkunallinen hytti, ranskalainen parveke

Viva Moments 1 kannen ikkunallinen hytti ©VivaCruises

Alimman kannen ikkunallinen hytti

 

Viva Moments ikkunallinen hytti ranskalainen parveke kylpyhuone ©VivaCruises

 

 

Hyvä tietää

Viva All Inclusive

Matkan hinta sisältää Viva Cruisesin All Inclusive -tarjonnan:

  • Täysihoitoruokailut: aamiaisbuffet, lounas, päivällinen (pöytiin tarjoiltu monen ruokalajin menu) sekä välipalat. Ravintolassa on vapaa istumajärjestys ja joustavat ruokailuajat.
  • Alkoholittomat juomat (mineraalivesi, virvoitusjuomat, mehut, erikoiskahvit, tee, kaakao)
  • Valikoima alkoholijuomia (kuohuviini, aperitiivi, valkoviini, punaviini, rosé, samppanja, valikoima oluita, cocktailit, väkevät ja liköörit)
  • Kerran risteilyn aikana valikoima makeita ja suolaisia herkkuja kuten skonsseja, kerrosleipiä, kuppikakkuja, suklaita, macaron-leivoksia ja erikoisteet
  • Päivittäin täytettävä hytin minibaari
  • Rituals (tai vastaava) hyvinvointituotteet hytissä

Check in / Check Out

Laivaannousu alkaa aina klo 15. Jos risteily alkaa klo 16 tai aiemmin, laivaan nousu tapahtuu kaksi tuntia ennen lähtöä. Lähtöaamuna laivasta nousu alkaa viimeistään klo 09.30.

Erikoisruokavaliot

Laivalla huomioidaan myös erikoisruokavaliot. Ilmoitathan niistä jo matkan varausvaiheessa.

Hiustenkuivaaja

Hiustenkuivaaja löytyy jokaisesta hytistä.

Ilmastointi

Laiva on varustettu koneellisella ilmastoinnilla. Hytissä ilmastointi on säädettävissä, myös lämpimäksi. Kun hytin parvekkeen ovi on auki, ilmastointilaite kytkeytyy automaattisesti pois päältä.

Info / neuvonta

Laivan neuvonta on auki ympäri vuorokauden.

Internet

Vivan All Inclusive -paketti sisältää WiFi -yhteyden. Huomioithan, että verkossa ja signaalissa voi olla rajoitteita riippuen laivan matkustusalueesta.

Juomapullot

Jokaisessa hytissä on uudelleenkäytettävä VIVA Cruise vesipullo, jonka voi täyttää laivan vesipisteillä tai baarissa. Pullon voi viedä tuliaisena kotiin.

Kirjasto ja lautapelit

Kirjastosta löydät valikoiman kansainvälistä kirjallisuutta sekä valikoiman lautapelejä.

Kuulutukset

Laivan kuulutukset ovat kaksikielisiä (saksa ja englanti).

Kylpytakit

Kaikissa laivan sviiteissä löytyy kylpytakit. Muiden hyttien matkustajat voivat pyytää halutessaan kylpytakin laivan neuvonnasta.

Lääkäri

Laivalla ei ole lääkäripalveluja. Hätätilanteessa laivalle saadaan lähimmästä kaupungista nopeasti apua. Laivalta on saatavissa ensiapua hätätilanteessa.

Minibaari

Laivan jokaisessa hytissä on minibar, joka täytetään päivittäin. Jääkaapissa on myös pieni tila esimerkiksi lääkkeiden viilennystä varten.

Myymälä

Laivan myymälästä voi ostaa matkamuistoja ja päivittäistavaroita.

Palvelukieli

Laivan palvelukieliä ovat saksa ja englanti.

Pukeutuminen

Matkan aikana voit pukeutua rennosti. Retkiä varten suositellaan ottamaan mukaan hyvät kävelykengät. Varaudu myös vaihteleviin sääolosuhteisiin, viileämpiin iltoihin sekä ilmastoituihin sisätiloihin. Illalliselle voi pukeutua juhlavammin.

Päivän ohjelmat

Päivän ohjelmat on nähtävillä hytin televisiosta. Seuraavan päivän ohjelma päivittyy aina iltaisin.

Pelastusliivit

Pelastusliivit sijaitsevat hytissä sekä aurinkokannella. Tulopäivän turvallisuusharjoituksessa kerrotaan tarkemmin käytännöistä. Turvallisuusharjoitus on kaikille pakollinen.

Puhelin

Jokaisessa hytissä on puhelin. Laivan neuvonnasta voi halutessaan tilata herätyssoiton hyttiin..

Ravintola

Ravintoloiden aukioloaikoina ruokailuajat ovat joustavat, voit tulla syömään haluamanasi ajankohtana. Viva Cruisesin risteilyillä ei ole määrättyjä istuinpaikkoja ruokailujen aikana.

Risteilyreitti

Vedenkorkeus joessa, sulutukset, tuuli ja sää vaikuttavat laivan liikennöintiin ja tämän takia muutokset risteilyn aikataulussa ovat mahdollisia. Tarkistathan aikataulun tiedotteista laivan ilmoitustaululta.

Risteilytili

Risteilyn aikana kaikki laivalla tekemäsi ostokset, jotka eivät kuulu (retket, maksulliset juomat, ostokset myymälästä jne.) All Inclusive -pakettiin, kirjataan hyttitilille, joka maksetaan risteilyn päättyessä. Maksuvälineinä käyvät Visa, Mastercard ja Maestro Ostokset. Risteilyn alussa kortti rekisteröidään purserin toimistossa. Koska laiva käyttää internetpohjaista veloitusjärjestelmää, niin tarkistathan, että korttisi sallii internetostot. Laivalla ei voi nostaa käteistä rahaa.

Sähkö

220 V

Tupakointi

Tupakointi on sallittua kannella vain siihen osoitetuissa paikoissa.

Palveluraha

Miehistölle maksettava palveluraha on sisällytetty matkasi hintaan.

WC:t

Käytäthän WC:ssä vain sille tarkoitettua paperia ja hävität muut roskat niille tarkoitettuihin asioihin.

TV-ohjelmat

Hytin TV:stä on katsottavissa laaja valikoima kansallisia ja kansainvälisiä satelliittikanavia. Huomioithan, että TV ja radiosignaali voi katkeilla, kun laiva on liikkeessä.

Tekniset tiedot ja laivakartta

Rakennettu: 2018
Pituus:
 135 metriä
Leveys:
 11  metriä
Ilmastointi:
 Kyllä
Matkustajakansia: 3
Hissi:
 Kyllä
Matkustajamäärä:
 176
Miehistöä:
 48
Aluksen lippuvaltio:
 Sveitsi
Matkustajahyttejä:
 88 ulkohyttiä

Viva Moments laivakartta