Huom. tässä esittelyssä olevat kuvat päivittyvät heti, kun saamme päivitetyt tiedot varustamolta.

M/S Swiss Pearl on Scylla-varustamon uusin tulokas, joka aloittaa liikenteen keväällä 2024. Alus kantaa samaa nimeä korvaten aiemmin Kristinan matkoilla käytetyn Swiss Pearl laivan. Uusi Swiss Pearl on läpikäymässä laajaa remonttia, joka sisältää uuden sisustuksen, hyttien kalusteiden ja varusteiden päivityksen sekä laivan värin muutokset.

M/S Swiss Pearl on rakennettu vuonna 2013 ja se tarjoilee Scylla-varustamon standardien mukaisesti tasokkaan jokiristeilyelämyksen. Tyylikkäästi sisustetut yleiset tilat, ystävällinen miehistä ja tilavat hytit antavat matkanteolle mukavasti lisäarvoa. Risteilyn hintaan sisältyvät herkulliset ruokakokemukset kruunaavat matkasi. Vapaa-ajan viettoon MS Swiss Pearlilta löytyy tilavan aurinkokannen lisäksi kaksi baaria sekä kuntosali.

 

 

Palvelut

Huom. tässä esittelyssä olevat kuvat päivittyvät heti, kun saamme päivitetyt tiedot varustamolta.

Laivan vastaanotto sekä matkamuistomyymälä sijaitsevat sisääntuloaulassa kannella 2. (Ruby Deck).  Samalta kannelta löytyy laivan keulasta löytyy ravintola. Ylemmältä kannelta (Diamond Deck) aluksen keulassa sijaitsee baari sekä Lounge, jonne kokoonnutaan iltaisin keskustelemaan päivän tapahtumista ja nauttimaan virkistäviä juomia. Saman kannen peräosassa sijaitsee LidoBar, jonka katto voidaan avata aurinkoisella ja lämpimällä säällä.  Laivalla on myös kuntosali, joka sijaitsee alimmalla kannella.  Aurinkokannelta on mukava sään salliessa katsella matkan etenemistä ja jokivarsien maisemia.

Ravintola

Majoitus

Huom. tässä esittelyssä olevat kuvat päivittyvät heti, kun saamme päivitetyt tiedot varustamolta.

M/S Swiss Pearlin kaikissa ulkohyteissä on panoraamaikkuna sekä TV, radio, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, suihku ja WC. Kaikki hytit ovat ilmastoituja. Laivan keskimmäisen ja ylimmän kannen hyteissä on ranskalaiset ikkunat. Alimman kannen hyteissä on kaksi pienempää ikkunaa hytin seinän yläreunassa.

Master Suite

Owner suite yläkansi

Tilavampi hytti 3. kansi

Deluxe suite ylempi kansi

Kahden hengen hytti 2. kansi

Deluxe hytti pääkansi

Kahden hengen hytti 1. kansi

Standard hytti 1. kansi

Hyvä tietää

Ateriat & juomat

Risteilyn aikana matkaan sisältyy täysihoito sekä ruokajuomat laivalla. Ateriat tarjotaan laivan 2. kannella sijaitsevassa ravintolassa. Laivahenkilökunnan pääpalvelukieli on englanti. HUOM! Erikoisruokavalion saanti laivalla on epävarmaa. Mikäli joudut noudattamaan erikoisruokavaliota, ilmoita siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Aurinkokansi

Laajalla aurinkokannella voit halutessasi seurata maisemia.

Ensiapu

Apua tarvitessasi ota yhteys laivan purseriin.

Info

Kristinan matkanjohtajat huolehtivat tiedottamisesta risteilyn aikana.

Hissi

Laivan hyttikansien välillä hissi pl. aurinkokansi.

Hytti

Kaikissa hyteissä on ikkuna, suihku ja wc, ilmastointi, radio, TV, minibaari, tallelokero ja hiustenkuivaaja.

Lounge

Laivan 3. kannella keulassa sijaitsee lounge, jonka yhteydessä on panoraamabaari. Asiakkaita viihdyttää pianisti soittaen kansainvälistä viihde- ja tanssimusiikkia. Lisäksi saman kannen peräosassa sijaitsee Lido-Bar.

Myymälä

Laivan myymälästä voit ostaa matkamuistoja.  Maissa ostoksia tehdessäsi otathan huomioon tullimääräykset, joista tarvittaessa saat lisätietoa Tullista tai heidän nettisivuiltaan www.tulli.fi.

Palveluraha

Palvelurahaa toivotaan maksettavan kansainvälisen tavan mukaisesti n. 6-8 eur/asiakas/päivä. Risteilyn lopussa hyttiin jaetaan kirjekuori, jota voit käyttää halutessasi huomioida laivan henkilökuntaa. Kuoret palautetaan risteilyn lopussa laivan vastaanottoon. Palveluraha jaetaan laivalla koko miehistön kesken.

 

Polkupyörät

Laivalla on kuusi polkupyörää matkustajien käytettäväksi/vuokrattavaksi. Lisätiedot laivalta.

Pukeutuminen

Matkan aikana voit pukeutua rennosti. Retkiä varten suositellaan ottamaan mukaan hyvät kävelykengät. Varaudu myös vaihteleviin sääolosuhteisiin, viileämpiin iltoihin sekä ilmastoituihin sisätiloihin. Illalliselle voi pukeutua juhlavammin.

Risteilyaikataulu

Vedenkorkeus joessa, sulutukset, tuuli ja sää vaikuttavat laivan liikennöintiin ja tästä johtuen muutokset risteilyn aikataulussa ovat mahdollisia. Tarkistathan aikataulun tiedotteista laivan ilmoitustaululta.

Risteilytili

Risteilyn aikana kaikki laivalla tekemäsi ostokset kirjataan hyttitilille, joka maksetaan risteilyn päättyessä. Maksuvälineinä käyvät käteinen, debitkortti sekä Visa ja Euro-/Mastercard. Risteilyn alussa kortti rekisteröidään purserin toimistossa. Koska laiva käyttää internetpohjaista veloitusjärjestelmää, niin tarkistathan, että korttisi sallii internetostot. Laivalla ei voi nostaa käteistä rahaa.

Roskaaminen

Ethän heitä mitään yli laidan.

Kuntosali

Rentoutumista varten laivalta löytyy kuntosali joka on matkustajien käytössä.

Sähkö

220 V

Tupakointi laivalla

Tupakointi on sallittua kannella vain siihen osoitetuissa paikoissa.

Turvallisuus

Hytissä olevasta laivan pohjapiirustuksesta löydät tiedon lähimmästä varauloskäynnistä, joka on merkitty vihreällä. Yleisen hälytysäänen kuullessasi poistu hytistä välittömästi ja toimi miehistöltä saatavien ohjeiden mukaan. Risteilyn aikana tullaan mahdollisesti alittamaan matalia siltoja. Tilaa sillan ja laivan väliin saattaa jäädä hyvin vähän. Kiinnitä huomiota laivalla annettaviin kuulutuksiin, noudata annettuja ohjeita ja poistu aurinkokannelta ennen matalien siltojen alitusta.

Wifi

Laivalla ei ole asiakkaiden käytössä wifiyhteyttä.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tekniset tiedot ja laivakartta

Rakennettu: 2013, uudistettu vuonna 2024
Pituus:
 110 metriä
Leveys:
10,6 metriä
Syväys:
1,5 metriä
Ilmastointi:
 Kyllä
Hissi:
Kyllä
Matkustajamäärä:
133
Miehistöä:
 32
Aluksen lippuvaltio:
 Sveitsi
Matkustajahyttejä:
70 ulkohyttiä

 

MS Swiss Pearl laivakartta