Lähde kokemaan Eurooppaa tavanomaisesta poikkeavilla jokiristeilyillä

Haluatko kokea Euroopan jokien kauneuden ja monimuotoisuuden? Kristinan syksyn yhteismatkat vievät sinut upeisiin maisemiin ja historiallisiin kohteisiin. Näillä vähän tavanomaisesta poikkeavilla jokiristeilyillä pääset sukeltamaan eri makumaailmoihin ja tunnelmiin. Matkan hinnassa olet jo maksanut majoitukset, kuljetukset, ruokailut ja ohjelman. Voit keskittyä täysillä unohtumattomiin maisemiin, elämyksiin ja kokemuksiin kokeneen matkanjohtajamme opastuksella. Me hoidamme puolestasi kaikki käytännön matkajärjestelyt kuljetuksista majoitukseen.

 

Porton kaupunki Oporto POrtugali

Dourojoen risteily 11.9. ja 2.10.2023 | 1 vko

Jokiristeily Dourolla on makumatka verrattomiin maisemiin. Ihastu historiallisiin kaupunkeihin, pengerviljelmien koristamiin kukkuloihin ja hedelmäiseen portviiniin. Anna Portugalin vietellä! Hurmaava Oporto johdattelee viikon tunnelmiin. Kauniisti ikääntynyt kaupunki on kaihoisaa fadoa, kaakelein koristeltuja kirkkoja ja hämyisiä portviinikellareita, joihin sopii poiketa maistiaisille. Sieltä nouset laivaan, joka johtaa yhä uusiin houkutuksiin.

alk. 1990 €/hlö

Tutustu ja varaa Lähtö 11.9.

Tutustu ja varaa Lähtö 2.10.

 

Sevilla Espanja

Jokiristeily Etelä-Espanjassa ja Portugalissa 28.9.2023 | 1 vko

Eläväistä katukulttuuria, flamencon kiihkeitä rytmejä ja karismaattisia kaupunkeja, jotka henkivät pitkää historiaa – tällä yhteismatkalla pääset eteläisen Espanjan, Andalusian, sydämeen ja tutustut sen rikkaaseen kulttuuriperinteeseen. Majoitut mukavassa jokilaivassa, mutta risteilyosuudet ovat melko lyhyitä – pääosassa ovat seudun upeat kaupungit ja niihin suuntautuvat retket.

alk. 2 495 € / hlö

Tutustu ja varaa

 

Pont de Pierre Bordeaux Aquitaine Ranska

Bordeauxin risteily 18.-25.10.2023 | 6 yötä

Jo sana “Bordeaux” saa veden herahtamaan kielelle. Maailmankuulut viinit ja ranskalaisen keittiön herkut ovatkin isossa roolissa, kun matkaat jokia pitkin Lounais-Ranskan sydämessä – on koko viikko aikaa keskittyä elämällä nautiskeluun, täysin siemauksin. Idylliset maalaismaisemat ja seudun kiehtova menneisyys sulautuvat toisiinsa, kun suuntaat laivan kyydissä monen maineikkaan viininviljelyalueen halki, siellä täällä pysähdellen.

alk. 2 195 € / hlö

Tutustu ja varaa

 

Punaviiniä ja tapaksia ruoka ja juoma

Uuden viinin risteily 11.11.2023 | 5 yötä

Tule mukaan nautinnolliselle viininmaisteluristeilylle Burgundiin, yhdelle Ranskan kuuluisimmista viinialueista. Saônejoen idyllisissä maisemissa odottavat keskiaikaiset pikkukaupungit, historialliset nähtävyydet ja ranskalaisen keittiön bravuurit. Tämä risteily maistuu kepeälle kuin hedelmäinen uuden sadon viini, jonka juhlaa pääset viettämään paraatipaikalle.

alk. 1995 € / hlö

Tutustu ja varaa

 

 

Nämä risteilyt ovat loistava tapa nähdä Eurooppaa uudesta näkökulmasta ja nauttia sen kulttuurista, historiasta ja gastronomiasta. Varaa paikkasi nyt ja lähde Kristinan matkaan!

Kaikki matkamme löydät matkakalenterista