Moderni ja lämminhenkinen La Belle de l´Adriatique -laiva on kunnostettu 2017. Sisustuksen vedenvihreä väri ja messinki luovat tyylikkään ja aurinkoisen tunnelman. Laiva on kooltaan intiimi – aluksella on 4 kantta ja ja se majoittaa 197 matkustajaa. 3. ja 4. kannen hyteissä on suuret ikkunat ja 1. ja 2. kannen hyteissä on pyöreät venttiili-ikkunat. 2. kannella sijaitsevassa ravintolassa tarjotaan kaikki ateriat risteilyn aikana. 3. kannella sijaitsevassa panoraamaloungessa on tanssilattia ja baari viihtyisiä illanviettoja varten. Suuri aurinkokansi on ihanteellinen rentoutumiseen – siellä on kaksi poreallasta ja aurinkotuoleja.

 

Lyhyt varustamoesittely

 

Palvelut

Laivan pääkannella sijaitsevassa ravintolassa tarjoillaan kaikki ateriat matkan aikana. Laivaannousukannella, keulassa sijaitsevassa viihtyisässä lounge barissa on myös tanssilattia ja viihdettä risteilyn aikana. Ylemmän kannen peräsosassa sijaitsevassa pianobaarissa voit nauttia suosikkijuomastasi ja ihailla kauniita maisemia musiikin siivittämänä. Aurinkokannella on porealtaat, aurinkotuoleja ja baari.

Salon Bar 2 La Belle de lAdriatique CroisiEurope©CroisiEurope Pianorama Bar La Belle de lAdriatique CroisiEurope©CroisiEurope Ravintola 2 La Belle de lAdriatique CroisiEurope©CroisiEurope Ravintola 1 La Belle de lAdriatique CroisiEurope©CroisiEurope

Majoitus

Kaikissa hyteissä on TV, sisäpuhelin, kylpyhuone (suihku ja wc), pyyhkeet, tallelokero, ilmastointi, sähkö 220 V ja Wi-Fi. Ylemmän- ja laivaannousukannen hyteissä on isommat ikkunat, pää- ja alimman kannen hyteissä on pyöreät venttiili-ikkunat.

Ikkunallinen hytti ylempi kansi 1 CroisiEurope©CroisiEurope
Ikkunallinen hytti ylempi kansi ©CroisiEurope
Ikkunallinen hytti ylempi kansi La Belle de lAdriatique CroisiEurope©Muamer Mujevic
Ikkunallinen hytti ylempi kansi CroisiEurope©Muamer Mujevic
Ikkunallinen hytti toinen kansi La Belle de lAdriatique CroisiEurope©CroisiEurope
Ikkunallinen hytti pääkansi CroisiEurope©CroisiEurope
Ikkunallinen hytti paakansi La Belle de lAdriatique CroisiEurope©Muamer Mujevic
Ikkunallinen hytti alin kansi CroisiEurope©Muamer Mujevic

Ateriat ja juomat

Risteilyn aikana matkaasi sisältyy täysihoito – aamiaiset, lounaat ja illalliset ruokajuomineen: vesi, viini, olut, tuoremehu, kahvi ja tee, sekä baarin juomat – ei kuitenkaan samppanja ja viinilistan viinit. Ateriat tarjotaan laivan 2. kannella sijaitsevassa ravintolassa. Kristinan ryhmälle on varattu tietyt pöydät, joissa ruokailu tapahtuu koko risteilyn ajan. HUOM! Erikoisruokavalion saanti laivalla on epävarmaa. Mikäli joudut noudattamaan erikoisruokavaliota, ilmoita siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Aurinkokansi

Laajalla aurinkokannella voi rentoutua kahdessa porealtaassa sekä aurinkotuoleissa, jotka on tarkoitettu kaikille ilman erillistä varausta tai maksua.

Ensiapu

Apua tarvitessasi ota yhteys laivan purseriin.

Hissi

Laivalla on hissi, paitsi aurinkokannelle noustaan portaita. Laivan ollessa liikkeellä 1. kannen vesitiiviit ovet ovat suljettuina ja hissi on vain laivan keskimmäisen sektorin käytössä.

Hytti

Hyteissä on suihku, wc, radio, satelliitti-TV, hiustenkuivaaja, tallelokero ja ilmastointi.

Internet

Laivalla on veloituksetta käytössä langaton internet.

Lounge / Pianobaari

Laivan 3. kannella keulassa sijaitsee lounge, jonka yhteydessä on panoraamabaari ja tanssilattia. Laivalla on myös Pianobaari, 4. kannen perässä.

Maksuvälineet

Laivan valuutta on euro. Maksuvälineenä käyvät käteinen, Amex, Visa ja Master Card.
Debit- ja luottokortissasi saattaa olla käytössä rajoituksia verkkomaksukelpoisuudessa sekä aluerajauksia, jotka estävät kortin käytön ulkomailla. Suosittelemme varmistamaan tämän omasta pankista ennen matkan alkua.

Myymälä

Laivan myymälästä voit ostaa matkamuistoja. Maissa ostoksia tehdessäsi otathan huomioon tullimääräykset, joista tarvittaessa saat lisätietoa Tullista tai heidän nettisivuiltaan www.tulli.fi.

Palveluraha

Palvelurahaa toivotaan maksettavan kansainvälisen tavan mukaisesti n. 6-8 €/asiakas/päivä. Risteilyn lopussa hyttiin jaetaan kirjekuori, jota voit käyttää halutessasi huomioida laivan henkilökuntaa.

Pukeutuminen

Matkan aikana voit pukeutua rennosti. Retkiä varten suositellaan ottamaan mukaan hyvät kävelykengät. Varaudu myös vaihteleviin sääolosuhteisiin, viileämpiin iltoihin sekä ilmastoituihin sisätiloihin. Illalliselle voi pukeutua juhlavammin.

Roskaaminen

Ethän heitä mitään yli laidan.

Sähkö

220 V

Tupakointi

Tupakointi on sallittua vain siihen osoitetuissa paikoissa.