Norwegian Jade

Vuonna 2006 rakennettu Norwegian Jade tarjoaa runsaan kattauksen palveluja, lukuisia ravintoloita ja viihdettä. Laiva koki laajan uudistuksen 2017 ja se päivitettiin vastaamaan nykyajan tyyliä ja tunnelmaa niin sisustukseltaan kuin palveluiltaan. Norwegian Jadella valittavanasi on yli 10 eri ravintolaa, joten jokaiseen makuun löytyy vaihtoehtoja. Laaja tarjonta mahdollistaa ruokailun eri paikoissa risteilyn aikana – osa ravintoloista kuuluu risteilyn hintaan ja toisissa veloitetaan pieni lisämaksu. Laivan monipuolisesta ohjelmatarjonnasta voit nauttia vaikka yhdessä lukuisista baareista lempidrinkkiäsi siemaillen. Uima-allasalue porealtaineen tarjoaa mukavat puitteet rentoutumiseen. Itseään voi hemmotella myös laivan spassa hieronnasta tai erilaisista hoidoista nauttien. Laivan yleiset tilat ovat monipuoliset, löytyy niin intiimejä sopukoita kuin isompia loungejakin.

  • Laivan koko: keskikokoinen, 2 402 matkustajaa
  • Kanssamatkustajat: Laivan matkustajat vaihtelevat lapsiperheistä eläkeläisiin.
  • Kristinan luokitus: 3,5 tähteä
  • Pukeutuminen laivalla: Päivällä hyvin rentoa. Risteilyn aikana on yleensä yksi vapaa-ehtoinen muodollinen ilta niille, jotka haluavat pukeutua hieman paremmin. Useimmat matkustajista jättävät kuitenkin juhlavaatteet kotiin. Iltaisin pukukoodi on ns. resort casual. Ravintoloissa ei sallita, shortseja, uimapukuja tai toppeja iltapäivä viiden jälkeen.

Lyhyt varustamoesittely Norwegian Cruise Line

Palvelut

Norwegian Jaden palvelutarjonta on laaja. Risteilyn hintaan sisältyy valikoima ravintoloita kuten pääruokasali, buffetravintola sekä kahviloita ja pikaruokapaikkoja. Erikoisravintolat tarjoavat lisähintaan makuelämyksiä, kuten vaikkapa herkkuja Brasiliasta, Italiasta tai Ranskasta, unohtamatta sushin ja muiden japanilaisten ruokien ystäviä. Laivalla on myös useita baareja ja loungeja, joissa voit nauttia suosikkijuomasi ja nauttia laivan mukavasta tunnelmasta. Viihdettä tarjoillaan myös monipuolisesti aina stand upista upeisiin lavaesityksiin pääteatterissa. Muihin aktiviteetteihin laivalla kuuluvat myös uima-altaat, kasino ja spa. Laivalla voi pelata myös vaikkapa tennistä tai koripalloa. Alukselta löytyy myös kuntosali. Ostoksia teet helposti laivan erikoismyymälöissä.

Allaskansi Norwegian Jade ©NCL
Allaskansi Norwegian Jade ©NCL
Atrium Norwegian Jade ©NCL
Atrium Norwegian Jade ©NCL
Garden Cafe Norwegian Jade ©NCL
Garden Cafe Norwegian Jade ©NCL
Ravintola Pacific Dining Norwegian Jade ©NCL
Ravintola Pacific Dining Norwegian Jade ©NCL
Ravintola La Cucina Norwegian Jade ©NCL
Ravintola La Cucina Norwegian Jade ©NCL
Spa Thermal Suite Norwegian Jade ©NCL
Spa Thermal Suite Norwegian Jade ©NCL
Spinnaker Lounge Norwegian Jade ©NCL
Spinnaker Lounge Norwegian Jade ©NCL
Great Outdoors baari Norwegian Jade ©NCL
Great Outdoors baari Norwegian Jade ©NCL
Kirjasto Norwegian Jade ©NCL
Kirjasto Norwegian Jade ©NCL
Kuntosali Norwegian Jade ©NCL
Kuntosali Norwegian Jade ©NCL
Stardust teatteri Norwegian Jade ©NCL
Stardust teatteri Norwegian Jade ©NCL
Tankards Bar Norwegian Jade ©NCL
Tankards Bar Norwegian Jade ©NCL

Majoitus

Kaiki Norwegian Jaden hytit ovat ilmastoituja ja niistä löytyy wc/suihku, hiustenkuivaaja, tallelokero, TV ja jääkaappi.

Kristinan matkoilla saatavilla olevat hyttiluokat:

Parvekehytti Norwegian Jade ©NCL

Parvekehytti

Parvekehytti, jossa wc & suihku, hiustenkuivaaja, tallelokero, taulutelevisio, jääkaappi & istuinryhmä. Hytin koko n. 18 m2. Huom. Hyttikuvat ovat viitteellisiä.

Ikkunallinen hytti Norwegian Jade ©NCL

Ikkunallinen hytti 

Ikkunallinen hytti, jossa wc & suihku, hiustenkuivaaja, tallelokero, taulutelevisio, jääkaappi & istuinryhmä. Hytin koko n. 12 m2. Huom. Hyttikuvat ovat viitteellisiä.

 

Sisahytti Norwegian Jade ©NCL

Sisähytti

Ikkunaton hytti, jossa wc & suihku, hiustenkuivaaja, tallelokero, taulutelevisio, jääkaappi & istuinryhmä. Hytin koko n. 12 m2. Huom. Hyttikuvat ovat viitteellisiä.

Tekniset tiedot ja laivakartta

Rakennettu: 2006 Meyer Werft, Papenburg Saksa. Uudistettu säännöllisesti, viim. 2017.
Pituus:
 294 metriä
Leveys:
38 metriä
Syväys:
9,0 metriä
Bruttovetoisuus (GRT):
93 558
Ilmastointi: Kyllä
Hissi:
 Kyllä
Matkustajamäärä:
2 402
Matkustajahyttejä: 1 080
Miehistöä: 1 037
Alusrekisteri: Bahama