Majestic on vuonna 2015 rakennettu tyylikäs moottoripurjealus, joka kuljettaa matkustajia Adrianmeren kauniille saarille ja rannikoille. Laivassa on 18 ilmastoitua hyttiä, jotka sijaitsevat joko ala- tai pääkannella. Kaikissa hyteissä on oma suihku ja wc sekä ikkuna tai valoventtiili. Laivan tilavalla aurinkokannella on aurinkotuoleja, joissa voi rentoutua ja nauttia maisemista. Laivan salonki on viihtyisiä paikka seurusteluun ja ajanviettoon. Laivalla tarjoillaan puolihoitoa, eli aamiaisen ja lounaan, ja illalliset voi nauttia paikallisissa ravintoloissa maissa. Viikon matkan aikana voi uida, snorklata, meloa ja ottaa aurinkoa upeilla rannoilla ja poukamissa.

 

Pituus: 37 m
Leveys: 7,6 m
Rakennettu: 2015
Hyttejä: 18 kpl

 

 

Kuvia laivasta

Yleiskuva 3 Majestic ©KatarinaLine

 

Yeleiskuva 2 Majestic ©KatarinaLine

 

Ravintola1 Majestic ©KatarinaLine

 

Ravintola Majestic ©KatarinaLine

 

Hytti ylemmalla kannella Majestic ©KatarinaLine

 

Hytti alemmalla kannella 2 Majestic ©KatarinaLine

 

Aurinkokansi 2 Majestic ©KatarinaLine

 

Uimataso Majestic ©KatarinaLine

 

Yleiskuva Majestic ©KatarinaLine

 

Hyvä tietää

Ateriat & juomat

Risteilyn aikana matkaan sisältyy puolihoito (buffet-aamiainen, 3 ruokalajin kotiruokatyyppinen lounas, iltapäiväkahvi ja pikkuleipä) sekä yksi kapteenin illallinen. Juomat tilataan salongissa olevasta baarista ja ne ovat lisämaksusta. Aukioloajat selviävät laivan risteilyohjelmasta. Vettä on saatavilla veloituksetta loungen vesiautomaatista. Mikäli joudut noudattamaan erikoisruokavaliota, ilmoita siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Aurinkokansi

Aurinkokannella voi rentoutua ja aurinkotuolit on tarkoitettu kaikille ilman erillistä varausta tai maksua.

Kansi/rantapyyhkeen voi vuokrata (5 eur/risteily) tai ostaa (10 eur) laivalla.

Ensiapu

Apua tarvitessasi ota yhteys laivan henkilökuntaan.

Info

Salongissa on infotaulu ja Kristinan matkanjohtaja huolehtii tiedottamisesta risteilyn aikana.

Hytti

Kaikissa hyteissä on ilmastointi, vaatekaappi, tallelokero, wc ja suihku sekä hiustenkuivaaja.
1. kannen hytteihin kuljetaan sisäkautta, 2. ja 3. kannen hytteihin ulkokautta.

Internet

Laivalla on maksuton langaton internetyhteys. Huomioithan että merellä internetin toimivuus voi olla epävarmaa.

Palveluraha

Palvelurahaa toivotaan maksettavan kansainvälisen tavan mukaisesti n. 10-15 eur /asiakas/päivä. Risteilyn lopussa hyttiin jaetaan kirjekuori, jota voit käyttää halutessasi huomioida laivan henkilökuntaa. Kuoret palautetaan risteilyn lopussa samaan aikaan hyttitilin maksun kanssa.

Pukeutuminen

Matkan aikana voit pukeutua rennosti. Retkiä varten suositellaan ottamaan mukaan hyvät kävelykengät; uimapysähdyksiä varten myös uimapuku ja pikkukivirannoille halutessasi uimakengät. Varaudu vaihteleviin sääolosuhteisiin, myös sateeseen ja viileämpiin iltoihin. Kapteenin illalliselle voit pukeutua halutessasi juhlavammin (smart casual), mutta kohteissa pukeutuminen on kesäisen vapaamuotoista.

Risteilytili

Laivalla on käytössä oma hyttikohtainen risteilytili, jolta veloitetaan risteilyhintaan sisältymättömät ostot. Risteilytilin voi maksaa joko luottokortilla (Visa, Mastercard), pankkikortilla tai käteisellä. Pankki- ja luottokortissasi saattaa olla käytössä rajoituksia verkkomaksukelpoisuudessa sekä aluerajauksia, jotka estävät kortin käytön ulkomailla ja laivalla. Varmistathan luottokortin voimassaolon ja verkkomaksukelpoisuuden jo ennen matkaa.

Tupakointi laivalla

Tupakointi laivan sisätiloissa on kielletty. Tupakoitsijoille on varattu alue laivan peräosassa ulkokannella.

Muuta huomioitavaa

Risteily ei sovellu liikuntarajoitteisille. Laivalla on korkeita kynnyksiä. Laivasta poistuttaessa ja takaisin palattaessa saatetaan kulkea useamman laivan kautta; siirtyminen edellyttää varovaisuutta ja toisinaan pidempää askelta laivojen välillä. Satamissa lähekkäin sijoittuvista aluksista saattaa kuulua musiikkia klo 24 asti.

 

 

Laivakartta majestic