Nicko Cruises varustamon Viktoria risteilee pääasiallisesti Tonavalla. Tyylikkäästi sisustetut hytit, kotoisat yleiset tilat ja ravintola sekä tunnelmallinen baari tekevät matkanteosta nautinnollista. Spa-osastolla pääset nauttimaan saunan lämmöstä ja rentoutumaan porealtaaseen. Laivan 180 risteilyvieraasta huolehtii 40 hengen miehistö.

Palvelut

Laivan ravintolasalissa tarjoillaan niin saksalaisia kuin kansainvälisiä annoksia. Laivan tyylikkäässä salongissa nautitaan monipuolisesta ohjelmasta. Aluksella on myös aurinkokansi kansituoleineen. Spa-osastolla on sauna ja poreallas, lisäksi pieni kuntosali.

Viktoria ravintolasali

Viktoria salonki

Viktoria spa

Viktoria kuntosali

Majoitus

Viktorian kaikki hytit ovat ikkunallisia. 2. ja 3. kannen hyteissä on isot avattavat panoramaikkunat eli ranskalainen parveke. 1. kannen hyttien ikkunat eivät avaudu. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, tallelokero, jääkaappi ja puhelin. Kaikki hytit ovat ilmastoituja. Hyttien koko on n. 16m2 ja niissä on parivuode (vuoteet saa myös erikseen). Huom. Hyttikuvat ovat viitteellisiä.

 

Viktoria 2. ja 3. kannen hytti ransakalaisella parvekkeella
Viktoria 2. ja 3. kannen hytti ranskalaisella parvekkeella
Viktoria 1. kannen hytti
Viktoria 1. kannen hytti

Tekniset tiedot ja laivakartta


Pituus:
126,7 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Syväys:
1,5 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
 Kyllä220V
Hissi: 
Ei
Matkustajamäärä:
180
Miehistöä:
40

Palvelukieli: saksa, englanti

 

Viktoria laivakartta