Karibian risteilyt – matkusta unelmiesi paratiisiin

Kristinan Karibian risteilyt tarjoavat upeita saarimaisemia ja paratiisirantoja, joiden turkoosi, lämmin vesi kutsuu viettämään päivät auringossa. Karibian seudun letkeä elämänmeno, valkoiset hiekkarannat ja eksoottiset saaret jättävät näistä yhteismatkoista mukavat muistot.

Karibian risteilyt tarjoavat myös monipuolisia mahdollisuuksia tutustua alueen historiaan ja kulttuuriin sekä ihastella värikkäitä kaupunkeja. Kristinan järjestämillä risteilyillä pääset näkemään sellaisiakin kohteita, joihin suurilla risteilijöillä ei ole mahdollista päästä. Luvassa on unohtumattomia elämyksiä muun muassa Barbadoksella, ylellisellä Antigualla ja ABC-saarilla.

Karibian risteily on loistava tapa kokea useita erilaisia saaria yhdellä matkalla. Unohda stressi ja anna meidän huolehtia kaikesta. Lähde Karibian matkalle, joka vie sinut saarien eksoottiseen maailmaan!

Mitä Karibian risteilyt tarjoavat sinulle?

Karibian risteilyt ovat ainutlaatuinen tapa nähdä Karibianmeren monipuolisuus ja kauneus. Voit nauttia lämpimästä ilmasta ja auringonpaisteesta, joka hellii sinua ympäri vuoden. Karibian risteilyillä voit nähdä saarten erilaiset maisemat ja nähtävyydet, kuten Dunn’s River Falls Jamaikalla, Harrison’s Cave Barbadosilla, Pitons-vuoret St. Lucialla ja Nelson’s Dockyard Antigualla. Karibian risteilyillä voit myös tutustua saarten omaleimaiseen kulttuuriin ja historiaan, joka on sekoitus afrikkalaista, eurooppalaista ja intiaanivaikutteita. Voit maistella paikallisia herkkuja, kuten jerk-kanaa, flying fish -kalaa ja rum-kakkua.

Mitä Kristinan Karibian risteilyt sisältävät?

Karibian risteilyt sisältävät lennot kohteeseen, josta risteily lähtee, yleensä vähintään yhden hotelliyön päivällisineen ja aamiaisineen ennen risteilyn alkua, kuljetukset lentokentältä, majoituksen valitsemassasi hytissä, täysihoitoruokailut laivalla (aamiainen, lounas, päivällinen ja välipalat), palvelurahat laivan henkilökunnalle, Kristinan suomalaisen matkanjohtajan palvelut sekä monipuolisen ohjelman laivalla. Lisämaksusta voit varata myös Kristinan rektipaketin, joka sisältää yleensä 3 retkeä viikon risteilyllä. Näillä retkillä pääset tutustumaan tarkemmin eri saariin ja niiden tarjontaan. Voit halutessasi lähteä myös laivayhtiön lisähintaisille englanninkielisille retkille tai tutustua kohteisiin omatoimisesti. Kristinan matkanjohtajalta saat aina parhaat vinkit käyntikohteista.