L’Europe on elegantti ja tyylikäs jokilaiva, joka liikennöi Reinillä ja Tonavalla. Se on rakennettu vuonna 2006 ja uusittu vuonna 2016. Laiva tarjoaa matkustajilleen mukavat ja viihtyisät tilat, joissa voi nauttia maisemista ja herkullisesta ruoasta. Laivalla on 90 hyttiä, jotka sijaitsevat kolmella kannella. L’Europe on nimetty “vanhan mantereen” mukaan ja se symboloi yhtenäisyyttä. Laivan sisustus on chic ja moderni, ja sen suklaanruskean, beigen ja oranssin sävyt luovat lämpimän, elegantin ja kutsuvan ilmapiirin.

Palvelut

Laivalla on useita palveluita, jotka tekevät matkasta miellyttävän ja rentouttavan. Laivan ravintola sijaitsee pääkannella, ja siellä tarjoillaan kaikki ateriat risteilyn aikana. Ravintolassa on panoraamaikkunat, jotka antavat upeat näkymät joelle. Ravintolassa on rento mutta elegantti tunnelma. Laivan salonki sijaitsee myös pääkannella, ja siellä on baari ja tanssilattia. Salongissa voi nauttia cocktaileja ja pelejä, tanssia tai seurata muita viihdeohjelmia. Laivan terassi sijaitsee laivan perässä, ja siellä voi tavata ystäviä tai rentoutua ihaillen maisemia. Laivan aurinkokansi on varustettu tuoleilla ja aurinkotuoleilla, joilla voi ottaa aurinkoa tai nauttia varjosta. Aurinkokannella on myös kuntosalilaitteita niille, jotka haluavat pitää kuntoa yllä risteilyn aikana.

Baari Europe Croisi Europe © Denis Merck

 

Ravintola Europe Croisi Europe © Denis Merck

 

Salon Bar Europe Croisi Europe © Denis Merck

 

Pianorama Bar Europe Croisi Europe © Denis Merck

 

Majoitus

Aluksella on eri kategorioita olevia hyttejä, jotka ovat kaikki ilmastoituja ja varustettu televisiolla, puhelimella (vain sisäpuhelut), kylpyhuoneella suihkulla ja wc:llä, pyyhkeillä ja tallelokerolla. Yläkannen hyteissä on leveät ikkunat ja ranskalaiset parvekkeet, alakannen hyteissä on suuret ikkunat. Hytit ovat sisustettu vaalein sävyin ja niissä on puulattiat. Hytit ovat tilavia ja siistejä, ja niissä on mukavat sängyt.

Ikkunallinen hytti 3. kansi Europe Croisi Europe © Denis Merck

Ikkunallinen hytti 3. kansi

Ikkunallinen hytti 2. kansi Europe Croisi Europe © Denis Merck

Ikkunallinen hytti 2. kansi

Ikkunallinen hytti 1. kansi Europe Croisi Europe © Denis Merck

Ikkunallinen hytti 1. kansi

 

Tekniset tiedot ja laivakartta

Rakennettu: 2006
Pituus: 110 metriä
Leveys: 11,4 metriä
Ilmastointi: Kyllä
Matkustajakansia: 2
Hissi: Kyllä
Matkustajamäärä: 180
Miehistöä: 41
Aluksen lippuvaltio: Ranska
Matkustajahyttejä: 90 ulkohyttiä

 

Laivakartta Europe c CroisiEurope