Henkilöstö

Kristinan matka on elämys, joka on ihmisläheinen ja inhimillinen. Pidämme huolta, välitämme ja arvostamme tarpeitasi.

Teemme työtä juuri sinun matkasi onnistumiseksi suurella joukolla. Vuosikymmenten kokemus nautinnollisten yhteismatkojen järjestämisestä myös näkyy matkoillamme.

 

Anu Markkanen
Toimitusjohtaja • Managing Director

Anu Markkanen

Yrittäjä olen kokenut olevani koko ikäni – niin vahvasti tässä perheyrityksessämme olen saanut olla mukana ihan pienestä pitäen. Kristinan matkat tunnetaan erityisesti lämminhenkisestä ja korkeatasoisesta asiakaspalvelusta, sen ylläpitäminen on minulle kunnia-asia. Kun haluan hetkeksi irrottautua työstäni, suuntaamme mieheni kanssa mökille Kuutsalon saareen tai kartingin pariin – sekä tietysti sopivassa määrin lomailemaan koti- tai ulkomaille.

anu.markkanen@kristina.fi  

+358 (5) 2114 200

+358 50 33 93 502

Antti Partanen,
Markkinointijohtaja • Marketing Director

Antti PartanenOlen syntyperäinen kotkalainen ja perheyrityksemme kolmannen sukupolven edustaja. Päivät toimistotöissä sujuvat vauhdikkaasti monien projektien merkeissä. Työssäni minua kiehtoo eniten digitaalisten työkalujen hyödyntäminen tulevaisuudessa. Vastapainoa haasteelliselle työlle antaa raikas meri-ilma yhdistettynä (puu)veneilyyn Kotkan ulkosaaristossa.

antti.partanen@kristina.fi  

+358 (0)5 2114 227 

Birthe Suni
Tuotantojohtaja • Production Director

Birthe SuniOlen matkailun, tapahtumatauotannon ja palveluiden kehittämisen parissa koko työurani tehnyt kotkalainen äiti-ihminen. Intohimonani on oppia koko ajan uutta ja uusien tuotteiden kehitteleminen, jossa kokonaisuus on tarkkaan harkittu onkin minulle tosi mielekäs tehtävä. Elämänkokemusta on jo sen verran, ettei ihan pienestä ”sormi enää mene suuhun”. Perhe ja ystävät, hyvä ruoka, sopivasti rentoilua ja liikuntaa yhdistettynä arkiseen aherrukseen pitävät mielen virkeänä.

birthe.suni@kristina.fi
+358 (0)5 2114 217

 

Iiris Einola
Senior Travel Specialist – River Cruises

Matkailuala vei minut mennessään jo lukion jälkeen. Monien matkatoimistovuosien jälkeen aloitin Kristinalla pian 15 vuotta sitten. Jokiristeilyjen tullessa ohjelmistoon ovat työpäiväni vierähtäneet mieluisalla tavalla niiden parissa asiakaspalvelun ohessa. Jokiristeilyllä yhdistyy rento matkanteko sekä aktiivinen kohteisiin tutustuminen, mikä sopii itselleni hyvin. Dourojoen maisemia muistelen mieluusti. Kotona minulla on röykkiö käsityötarvikkeita, joita hyödynnän inspiraation iskiessä. Lopputulos voi olla räsymatto, villapaita tai -sukat. Joitain vuosia sitten palasin piirustusharrastuksen ja akvarellimaalauksen pariin.

iiris.einola@kristina.fi

+358 (0)5 2114 215

 

Johanna Juvonen
Senior Travel Specialist – Sales & Marketing

Kristinan matkassa olen viihtynyt jo 32 vuotta. Monet tuulet ja tyvenet on koettu vuosien varrella. Palvelemisesi on lähinnä sydäntäni ja vastaan mm. myynnistä ja varausjärjestelmän ylläpidosta. Vapaa-ajalla rentoudun mökkeillen ja matkaillen.

johanna.juvonen@kristina.fi

+358 (0)5 2114 211

Kirsi Kiviharju
Senior Travel Specialist – Cruises & Round Trips

Matkailu on intohimoni ja sen lisäksi että matkustelen aina kun aika ja lompakko sen sallii, nautin myös voidessani tarjota sinulle hienoja matkakokemuksia.

On ihanaa tutustua uusiin kohteisiin ja kulttuureihin, joten harvoin matkustan kahta kertaa paikkaan jossa olen jo käynyt. Poikkeuksiakin toki löytyy, mm. lempimaani USA, jonne mielelläni palaan aina uudelleen.

Matkailualalla olen viihtynyt jo parikymmentä vuotta, joista lähes puolet Kristinalla. Työn ulkopuolella nautin musiikista sekä yhteisistä hetkistä perheen ja ystävien kanssa.

kirsi.kiviharju@kristina.fi

+358 (0)5 2114 212

Elisa Alho
Travel Specialist

Olen toimiston uusin tulokas, työt Kristinalla aloitin keväällä 2018. Olen opiskellut matkailualaa ja nyt ensimmäistä kertaa alan töissä, mahtavaa! Työpäivääni kuuluu monenlaisia mielenkiintoisia tehtäviä niin myynnin kuin matkojen operoinnin saralla.

Vapaa-ajalla viihdyn parhaiten saaressa perheeni kanssa; yhdessä retkeillen tai ihan vaan ihanista maisemista laiturilla nauttien.

elisa.alho@kristina.fi

+358 (0)5 2114 213

Mila Montonen
Senior Accountant

Kristinalla olen viihtynyt numeroiden parissa jo 15 vuotta. Tradenomiopinnot toivat minut kirjanpidon pariin ja työhön, joka on mielenkiintoista ja vaihtelevaa, ihan kuten Kristina – risteilytkin! Arkipäivääni tuovat uusia haasteita niin lakimuutokset kuin digitalisaation kehitys. Vapaa-ajalla nautin yhteisistä hetkistä perheen kanssa – usein lasten judokilpailuissa tai -leireillä.

mila.montonen@kristina.fi

+358 (0)5 2114 311

 

 

 

 

 

 

Tutustu Kristinan matkanjohtajiin