Henkilöstö

Kristina® – matka on elämys, joka on ihmisläheinen ja inhimillinen. Pidämme huolta, välitämme ja arvostamme tarpeitasi.

Teemme työtä juuri sinun matkasi onnistumiseksi suurella joukolla. Vuosikymmenten kokemus nautinnollisten risteilylomien järjestämisestä myös näkyy matkoillamme.

Mikko Partanen
Toimitusjohtaja • Managing Director

Laivat ovat aina kuuluneet osana elämääni. Risteilymatkustuksen kehittäminen on työssäni ollut erittäin merkittävässä roolissa jo vuosikymmeniä. On ollut antoisaa saada tehdä työtä matkailun parissa perheyrityksemme toisen polven yrittäjänä. Veneily (puuveneellä) kalastuksen lisäksi kuuluu olennaisena osana vapaa-ajan harrastuksiini.

mikko.partanen@kristinacruises.com

+358 (0)5 2114 300

 

Anu Markkanen
Myyntijohtaja • Sales Director

Yrittäjä olen kokenut olevani koko ikäni – niin vahvasti tässä perheyrityksessämme olen saanut olla mukana ihan pienestä pitäen. Markkinointi ja myyntitoiminnot ovat langenneet minulle kuin luonnostaan ja teenkin tätä työsarkaa suurella innolla. Kristina risteilyt tunnetaan erityisesti lämminhenkisestä ja korkeatasoisesta asiakaspalvelusta, sen ylläpitäminen on minulle kunnia-asia. Kun haluan hetkeksi irrottautua työstäni, suuntaamme mieheni kanssa mökille Kuutsalon saareen tai kartingin pariin – sekä tietysti sopivassa määrin lomailemaan koti- tai ulkomaille.

anu.markkanen@kristinacruises.com

+358 (5) 2114 200

+ 358 50 33 93 502

Antti Partanen,
Head of Customer Experience

Olen syntyperäinen kotkalainen ja perheyrityksemme kolmannen sukupolven edustaja. Päivät toimistotöissä sujuvat vauhdikkaasti monien projektien merkeissä. Päävastuualueisiini kuuluvat asiakaskokemuksesi johtaminen sekä läheinen yhteistyö matkanjohtajien kanssa. Työssäni minua kiehtoo eniten digitaalisten työkalujen hyödyntäminen tulevaisuudessa. Vastapainoa haasteelliselle työlle antaa raikas meri-ilma yhdistettynä (puu)veneilyyn Kotkan ulkosaaristossa.

antti.partanen@kristinacruises.com
+358 (0)5 2114 227 

Birthe Suni
Head of Production

Olen matkailun, tapahtumatauotannon ja palveluiden kehittämisen parissa koko työurani tehnyt kotkalainen äiti-ihminen. Intohimonani on oppia koko ajan uutta ja uusien tuotteiden kehitteleminen, jossa kokonaisuus on tarkkaan harkittu onkin minulle tosi mielekäs tehtävä. Elämänkokemusta on jo sen verran, ettei ihan pienestä ”sormi enää mene suuhun”. Perhe ja ystävät, hyvä ruoka, sopivasti rentoilua ja liikuntaa yhdistettynä arkiseen aherrukseen pitävät mielen virkeänä.

birthe.suni@kristinacruises.com
+358 (0)5 2114 217

 

Iiris Einola
Senior Travel Specialist – River Cruises

Matkailuala vei minut mennessään jo lukion jälkeen. Monien matkatoimistovuosien jälkeen aloitin Kristina Cruisesilla pian 15 vuotta sitten. Jokiristeilyjen tullessa ohjelmistoon ovat työpäiväni vierähtäneet mieluisalla tavalla niiden parissa asiakaspalvelun ohessa. Jokiristeilyllä yhdistyy rento matkanteko sekä aktiivinen kohteisiin tutustuminen, mikä sopii itselleni hyvin. Dourojoen maisemia muistelen mieluusti. Kotona minulla on röykkiö käsityötarvikkeita, joita hyödynnän inspiraation iskiessä. Lopputulos voi olla räsymatto, villapaita tai -sukat. Joitain vuosia sitten palasin piirustusharrastuksen ja akvarellimaalauksen pariin.

iiris.einola@kristinacruises.com

+358 (0)5 2114 215

Johanna Juvonen
Senior Travel Specialist – Cruises & Customer Experience

Kristinan matkassa olen viihtynyt jo yli 28 vuotta. Monet tyvenet ja tuulet on koettu vuosien varrella. Palvelemisesi on lähinnä sydäntäni ja sen lisäksi vastaan mm. ryhmävarauksista, varausjärjestelmän ylläpidosta ja Löytöretki-risteilyvarustamoiden osalta meriristeilyjen operoinnista. Tarkalla silmällä oikoluen esitteet ja muut mainosmateriaalit. Vapaa-ajalla rentoudun veneillen, mökkeillen ja matkaillen.

johanna.juvonen@kristinacruises.com

+358 (0)5 2114 211

Kirsi Kiviharju
Senior Travel Specialist – Cruises & Round Trips

Matkailu on intohimoni ja sen lisäksi että matkustelen aina kun aika ja lompakko sen sallii, nautin myös voidessani tarjota sinulle hienoja matkakokemuksia.

On ihanaa tutustua uusiin kohteisiin ja kulttuureihin, joten harvoin matkustan kahta kertaa paikkaan jossa olen jo käynyt. Poikkeuksiakin toki löytyy, mm. lempimaani USA, jonne mielelläni palaan aina uudelleen.

Matkailualalla olen viihtynyt jo parikymmentä vuotta, joista lähes puolet Kristina Cruisesilla. Työn ulkopuolella nautin musiikista sekä yhteisistä hetkistä perheen ja ystävien kanssa.

kirsi.kiviharju@kristinacruises.com

+358 (0)5 2114 212

 

Elisa Alho
Travel Specialist – River & ROPAX Cruises

Olen toimiston uusin tulokas, työt Kristina Cruisesilla aloitin keväällä 2018. Olen opiskellut matkailualaa ja nyt ensimmäistä kertaa alan töissä, mahtavaa! Työpäivääni kuuluu monenlaisia mielenkiintoisia tehtäviä niin myynnin kuin matkojen operoinnin saralla.

Vapaa-ajalla viihdyn parhaiten saaressa perheeni kanssa; yhdessä retkeillen tai ihan vaan ihanista maisemista laiturilla nauttien.

elisa.alho@kristinacruises.com

+358 (0)5 2114 213

Mila Montonen
Senior Accountant

Kristina Cruisesilla olen viihtynyt numeroiden parissa jo 15 vuotta. Tradenomiopinnot toivat minut kirjanpidon pariin ja työhön, joka on mielenkiintoista ja vaihtelevaa, ihan kuten Kristina – risteilytkin! Arkipäivääni tuovat uusia haasteita niin lakimuutokset kuin digitalisaation kehitys. Vapaa-ajalla nautin yhteisistä hetkistä perheen kanssa – usein lasten judokilpailuissa tai -leireillä.

mila.montonen@kristinacruises.com

+358 (0)5 2114 311

 

 

 

 

 

 

Tutustu Kristina®-matkanjohtajiin