Laadukasta ja luotettavaa matkailua ystäväporukalle – hyödynnä etu

Oletko etsimässä ystäväporukallesi sopivaa matkakohdetta? Haluatko matkustaa luotettavan ja ammattitaitoisen matkanjärjestäjän kanssa? Haluatko nauttia kulttuurista ja herkullisesta ruoasta sekä rentoutua omassa seurueessasi? Jos vastasit kyllä, Kristinan yhteismatkat ovat sinulle oikea valinta!

Kristinan yhteismatkat ovat suomalaisen perheyrityksen suunnittelemia ja toteuttamia teemallisia ryhmämatkoja, joilla voit nauttia lomastasi joko seurassa tai omin päin. Sinä päätät, siksi jokainen yhteismatka on aina yksilöllinen.

Kristinan matkavalikoima on laaja ja monipuolinen. Voit valita risteilyjä Euroopan joille ja merille, raiteita pitkin kulkevia kiertomatkoja kotimaassa ja Euroopassa sekä risteilyn ja kaupunkiloman yhdistäviä teemamatkoja Pohjois-Saksaan ja Ruotsiin. Matkamme sisältävät aina kulttuuria, kulinarismia ja sopivasti seikkailua.

 

Elämää laivalla Star Clippers henkilöt cStarClippers

©Star Clippers

Miksi valita Kristinan yhteismatka ystäväporukallesi?

Kristinan yhteismatkat sopivat erityisen hyvin ystäväporukoille, jotka haluavat viettää laatuaikaa yhdessä ja kokea uusia asioita. Matkoilla on mahdollisuus myös omatoimiseen lomailuun, mutta kuitenkin niin että kaikki on huolehdittu valmiiksi. Sinun ei tarvitse huolehtia käytännön järjestelyistä, vaan voit luottaa Kristinan ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja kokeneeseen matkanjohtajaan.

 

Ystäväporukalla matkalle Kristinan yhteismatkat

Hyödynnä etu

Kun teette yhdenaikaiset varaukset samalle matkalle vähintään 5 hengen seurueelle, saatte 100 € / hlö alennuksen. Etu ei koske Ropax-matkoja. Ystäväporukan etuvaraukset sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Tutustu Kristinan koko matkavalikoimaan tästä.