Varikkaita-tuoleja-Eagle-Beach-Aurba.jpg Varikkaita-tuoleja-Eagle-Beach-Aurba-888x493.jpg
Äkkilähdöt

Nopsasti matkaan

Kesän yhteismatkavinkkejä (kts. kuvalinkit lähdöittäin)

 

Valimeren risteily Mystinen Kreikka 2024 kartta

Mystinen Kreikka – Välimeren risteily

Lähtö 12.6.2024  • 8 yötä • Nyt 200 eur / hlö alennus!

Tarjoushinta alk. 2.190 eur / hlö 

HUOM! Varaus tälle matkalle 27.5.2024 mennessä.

Hintaan sis. lennot, kuljetukset, täysihoito,  juomapaketti, palvelurahat sekä Kristinan suomalaisen matkanjohtajan palvelut.

Lue lisää ja varaa

__________________________________

Ihastu mahtaviin linnoihin, karismaattisiin kaupunkeihin
ja maisemiin, joissa tarut heräävät henkiin!

Kartta Britteinsaarten kierros 03 08 2024 uusi

Britteinsaarten kierros – Iso-Britannia, Skotlanti ja Irlanti

Lähtö 3.8.2024 • 14 yötä • Hinnat alk. 4.395 eur / hlö • Kaksi paikkaa vapaana!

Tasokkaalla ja tyylikkäällä Holland America Linen risteilylaivalla.
HUOM! Varaus tälle matkalle 5.6.2024 mennessä. 

Hintaan sis. lennot, kuljetukset, täysihoito,  matkaohjelman mukaiset retket sekä Kristinan suomalaisen matkanjohtajan palvelut.

Lue lisää ja varaa

 

Ihastu saksalaiseen pikkukaupunkiromantiikkaan! Lähde Lüneburgin historiaa henkiville mukulakivikaduille ja satojen puuristikkotalojen koristamaan
Lue lisää
Neljä paikkaa vapaana - myymme ne nyt nopeimmille 200 eur / hlö
Lue lisää
Vietä mukavaa lomaa Adrianmeren lämmössä, kiehtovissa historiallisissa kaupungeissa ja hyvin varustellulla perinteisellä
Lue lisää
Savonlinnan Oopperajuhlat on Suomen kesän yksi tärkeimmistä kulttuuritapahtumista, joka kokoaa vuosittain oopperamaailman
Lue lisää
Tällä lomalla saat tutustua sekä hurmaavan hektiseen Napoliin, ikuiseen Roomaan että kolmeen
Lue lisää
Vain 2 hyttiä vapaana ja ne on saatavilla 2 hengen käyttöön.  
Lue lisää
Hienoja hiekkarantoja, historiallisia tutustumiskohteita ja perinteikkäiden kylpyläkaupunkien romantiikkaa – lähde rentouttavalle kesäristeilylle
Lue lisää
HUOM! Varaukset tälle matkalle 5.6.2024 mennessä.   Ihastu mahtaviin linnoihin, karismaattisiin kaupunkeihin
Lue lisää
HUOM! Varustamon varausehtojen takia tulee tämä matka varata 20.6.2024 mennessä!   Lumisia
Lue lisää

Puhelinmyyntimme palvelee ma-pe klo 10-16

Varauksen voit tehdä verkkokaupassamme tai
soittamalla puhelinmyyntimme puh 05 211 44 (ma-pe klo 10-16)
Ei erillistä palvelumaksua.
Soita meille

Kristinan tarjous- ja viime hetken matkat

Jokiristeilyt Bargeristeilyt Ranskan kanavilla Ranska
Tarjous
Champagne & Marne - kanavaristeily samppanjan kotiseudulle 5.6.2024

05.06.2024 - 11.06.2024

Matkan kesto 6 yötä

Täynnä

Tämä kanavaristeily on kepeä ja hyväntuulinen kuin lasissa kupliva samppanja! Se on hurmaava matka ranskalaisen ruoan ja kuohuviinin nautintoihin. Suuntaa Champagnen kuuluisalle viininviljelysseudulle mukavalla ja tyylikkäällä tavalla – risteilyproomulla, bargella. Saat tunnelmoida romanttisella Pariisilla; bulevardeilla, sievillä kujilla ja hienoilla maamerkeillä. Livut leppoisasti pitkin kanavaa kohti pohjoisranskalaisia maalaismaisemia ja pittoreskeja kaupunkeja. Voit osallistua matkaohjelmaan kuuluville retkille tai tutustua luonnonkauniiseen seutuun omin päin – vaikka laivasta lainatulla polkupyörällä. Viehättävä Meaux painuu mieleen katedraaleineen, palatseineen ja upeine puutarhoineen. Château Thierryn kaupungissa saat kulkea runoilija Jean de la Fountainin jalanjäljissä, Reims kutsuu kävelylle historiallisiin kortteleihin. Yksi matkan kohokohdista on retki Hautvillersiin, Dom Pérignonin ja hänen luomansa samppanjan synnyinkotiin. Kylässä odottaa suuri samppanjatila viettelevine maistelutuokioineen.
Lomaristeilyt Välimeri Espanja ja Portugali
Tarjous
Välimeren risteily - Andalusian rannikko ja Gibraltar 8.6.2024

08.06.2024 - 15.06.2024

Matkan kesto 7 yötä

Täynnä

Lämmin Välimeri, viisi upeaa espanjalaista kaupunkia ja Euroopan reunalla tasapainoileva Gibraltar – viikon risteilyllä saat heittäytyä leppoisiin lomatunnelmiin, mutta myös nähdä ja kokea monenlaista. Tällä yhteismatkalla Espanja esittelee merellisen ja historiallisen puolensa, rempseää elämänmenoa unohtamatta.

Laiva odottaa Mallorcalla – ehkä piipahdat ensin Palman ostoskaduille tai goottilaisilla kujille. Välimeren suulla vietät päivän brittitunnelman sävyttämällä Gibraltarilla. Sen vuorelta avautuvat huikeat maisemat, ja maan sisuksissa piilottelevat luolat ja tunnelit. Cádizissa tuoksuu Atlantti; vanhakaupunki on meren saartama ja tapasbaareissa herkutellaan kalastajien saaliilla.

Málagasta on kehkeytynyt todellinen taidekaupunki monine hyvine museoineen. Sieltä löydät myös kauniita puistoja sekä iloisen puheensorinan täyttämän vanhankaupungin.

Viikon loppupuolella poikkeat Almeríaan, joka on Andalusian yksi mielenkiintoisimmista kaupungeista. Ennen risteilyn loppua saavut vielä Alicanteen – saatat innostua ostoksista, palmujen reunustamasta rantabulevardista tai Santa Bárbaran linnoituksesta, josta avautuvat hienot näkymät yli kaupungin ja hiekkarantojen.
ROPAX Saksa Lyypekki ja Hampuri
Tarjous
Risteily- ja kaupunkiloma Lyypekkiin ja Hampuriin – 2 päivää Saksassa 11.6.2024

11.06.2024 - 16.06.2024

Matkan kesto 5 yötä

3 paikkaa jäljellä

Itämeren ylitys, kaksi hotelliyötä Saksassa ja kaksi komeaa hansakaupunkia – toteuta virkistävä risteily- ja kaupunkiloma ihanan vaivattomasti, joka hetkestä nauttien. Merimatkalla voit nauttia rennosta matkanteosta ja noutopöytien herkuista. Saksassa vietät päivää historiaa huokuvassa Lyypekissä ja halutessasi Hampurissa, joka on viime vuosina uudistunut upeasti.

Tämä yhteismatka on suunniteltu erityisesti omatoimiselle lomailijalle; lisämaksullisten opastettujen kaupunkikierrosten sijaan tai niiden ohella voit kuljeskella kaupungeissa omin päin. Lyypekin hienosti säilyneessä vanhassakaupungissa on helppo kävellä paikasta toiseen, välillä kahvilassa levähtäen. Koko alue on nähtävyys. Komeat punatiilikirkot ja porvaristalot kertovat vanhan hansaliiton mahdista. Hotelli, jossa majoitut on mukavasti heti Lyypekin rautatieaseman vieressä.

Toisena Saksan matkapäivänä voit jatkaa matkaa junalla Hampuriin. Elbejoen alajuoksulla levittyvä vilkas satamakaupunki on puistojen kaunistama ja vesi on läsnä joka paikassa. Lukemattomat kanaalit ja sillat antavat sille aivan oman tunnelmansa. Moderni arkkitehtuuri kerää katseita, mutta historiallista nähtävääkin löytyy. Illan tullen palaat vielä Lyypekkiin illalliselle ennen leppoista merimatkaa.

Huom. Tällä matkalla ei ole Kristinan matkanjohtajaa mukana. Saksassa suomenkielinen paikallisopas.
Löytöretket Norjan vuonot Pohjoiset vedet
Tarjous
Norjan rannikkoristeily Kirkkoniemestä Bergeniin 12.6.2024

12.06.2024 - 18.06.2024

Matkan kesto 6 yötä

Täynnä

Nyt voit kokea Norjan rannikon rakastetut maisemat ja legendaarisen maisema- ja postireitin, mukavalla ja todella ympäristöystävällisellä laivalla. Majesteettiset vuoret ja pieniä saaria ympäröivä loputon meri hiipivät ihon alle, kun matkaat Norjan rannikkokaupungista ja -kylästä toiseen.

Risteilyreitin varrelle mahtuu lukuisia pysähdyksiä – lyhyitä piipahduksia, käyntejä satamakohteissa ja retkiä luontoon. Kaupungeista erottuu edukseen historiallinen viikinkikaupunki Trondheim goottilaisine katedraaleineen ja arktisen tunnelman sävyttämä Tromssa. Välillä ihailet vuonojen hiljaisuutta, välillä Lofoottien pieniä kalastuskyliä ja suoraan merestä kohoavia vuoria.

Elämysvinkkejä risteilylle

Nauti merimatkasta, jota kutsutaan yhdeksi maailman kauneimmista. 1800-luvun lopulla perustetulla postireitillä on mittaa runsaat 2000 kilometriä. Siitä suuri osa kulkee rannikkosaarten suojassa, joten katseltavaa riittää.

Voit nauttia kesän valosta yötä päivää. Laivan kyydistä kelpaa ihailla karunkaunista Lofoottien saariryhmää rosoisine vuorineen – matkaa taitetaan äänettömästi sähkövoimalla.

Antoisat retket kuuluvat tähänkin yhteismatkaan. Vaikka joihinkin satamiin poiketaan pikaisesti, aikaa jää myös hienoille tutustumiskohteille, kulttuuri- ja luontonähtävyyksille. Huomioithan, että retket ovat englanninkielisiä.
Lomaristeilyt Välimeri
Tarjous
Aikuisille
Mystinen Kreikka - Välimeren risteily 12.6.2024

12.06.2024 - 20.06.2024

Matkan kesto 8 yötä

2 paikkaa jäljellä

Kesän matka vie Kreikan saarille, Ateenan maailmankuuluille nähtävyyksille ja Välimeren aaltojen hellimiin, historiallisiin rantakaupunkeihin. Tällä lomalla saat nauttia tyypillisestä kreikkalaisesta elämänmenosta sekä Montenegron kauniista maisemista.

Risteilyn alku- ja päätesatamana on Kroatian Dubrovnik, jonka muurien ympäröimä vanhakaupunki on koko Välimeren seudun komeimpia. Leppoisan meripäivän jälkeen saavut Kreikkaan. Kreetan saaren ihastuttavimmat kujat löytyvät Hanian vanhastakaupungista – ehkä käyskentelet pittoreskin sataman ympäristössä, jossa on kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Ateenan Akropolis on nähtävä ainakin kerran elämässä, mutta kaupungissa on muutakin kiehtovaa katseltavaa. Olympiassa pääsee tutustumaan alkuperäisten olympialaisten historiaan sekä arkeologisiin ihmeisiin. Vihreää Korfua kaunistavat sievät pikkukylät, idylliset merenpoukamat ja kirkkaat vedet. Paluumatkan huipennuksena on Montenegron vuonomaisesti mutkitteleva Kotorinlahti. Laivan kannelta voit ihailla rantakyliä ja pikkukaupunkeja sekä vuoria, jotka nousevat liki suoraan merestä.
Jokiristeilyt Bargeristeilyt Ranskan kanavilla Ranska
Tarjous
Hurmaava Provence – bargeristeily Etelä-Ranskassa 17.7.2024

17.07.2024 - 23.07.2024

Matkan kesto 6 yötä

2 paikkaa jäljellä

Nauti kesästä eteläisessä Provencessa! Poikkeile Välimeren aurinkoisiin merenrantakaupunkeihin, joissa tuoksuvat kalastajien saaliit. Maistele seudun kielenvieviä makuja ja ihaile Rhônejoen suistoalueen kaunista, kesytöntä luontoa. Taita matkaa jokea ja Rhône-à-Sète-kanavaa pitkin leppoisalla tavalla – hyvin varustetulla risteilyproomulla, bargella.

Alus odottelee kanavien halkomassa Sèten kaupungissa. Tutustut Étang-De-Thaun järvialueeseen ja vierailet yhdessä Ranskan kauneimmista kylistä Saint-Guilhem-le-Désertissä. Seuraavana päivänä pääset käymään härkiä kasvattavalla tilalla. Aigues Mortesin muurien sisällä saat kuljeskella kahviloiden ja ravintoloiden reunustamilla mukulakivikujilla. Camarguen suojellulla suistoalueella levittyvät riisivainiot ja monien vesilintujen kotiseudut. Risteilyn päätepiste Arlesissa, Vincent Van Goghin ikuistamissa kaupunkimaisemissa, näet kaupungin upeimmat nähtävyydet ja tutustut oliiviöljyn valmistukseen. Tällä matkalla saat hidastella, rentoutua ja iloita Provencen mukavan viipyilevästä ilmapiiristä!