Sevilla-Espanja-1920x1080.jpg Sevilla-Espanja-888x493.jpg
Nopsasti matkaan!

Nopsasti Kristinan matkaan
Yhteismatkamme ovat suosittuja!

Matkavinkki elokuulle:
Pitkään loppuunmyydylle Islanti, Huippuvuoret ja Norja – risteilylle on vapautunut yksi hytti.
Lähtö 14.8.2023, matkan kesto 13 yötä. Tutustu matkaan täällä

Varaa paikkasi pian!

Kristinan tarjous- ja viime hetken matkat

ROPAX Saksa
Tarjous
Juhannusristeily Saksaan 20.6.2023

20.06.2023 - 26.06.2023

Matkan kesto 6 yötä

3 paikkaa jäljellä

Nauti keskikesästä täysin siemauksin – lähde hurmaavalle juhannusmatkalle Itämerelle ja Saksaan.

Rentouttavien risteilyosuuksien välissä vietät kolme ohjelmallista päivää maissa; yhteismatka vie viehättäviin kylpyläkaupunkeihin, pehmeiden hiekkarantojen äärelle ja hansakaupunkien historiaan.

Opastetuilla kävelyretkillä saat tutustua moneen kauniisti entisöityyn vanhaan keskustaan. Ensin esittäytyy satama- ja hansakaupunki Rostock, jota leimaavat korkealle kurottuvat punatiiliset kirkot. Keskustan läpi kulkee viihtyisä kävelykatu koristeellisine porvaristaloineen, kauppoineen ja kahviloineen. Bad Doberanin pikkukaupunki erottuu katedraalillaan. Eloisan yliopisto- ja hansakaupunki Greifswaldin rakennukset kertovat yhä keskiaikaisesta vauraudesta.

Kahden yön ajaksi majoitut Heringsdorfin pieneen ja viihtyisään merenrantakaupunkiin, joka sijaitsee luonnonkauniilla Usedomin saarella – hienot hiekkarannat ja historialliset huvilat luovat kutsuvat puitteet. Rantakatua pitkin voi astella Ahlbeckin naapuripaikkakunnalle tai vaikka paljon pidemmälle. Tunnelma on leppoisa ja ihanan merellinen.

ELÄMYSVINKKEJÄ YHTEISMATKALLE
Pakkaa mukaan hyvät kävelykengät ja nauti opastetuista kaupunkikävelyistä useissa komeissa vanhoissa kaupungeissa.

Yhteismatkalla on tarjolla valmista ohjelmaa ja yhdessäoloa sekä omaa aikaa ja valinnan vapautta. Juhannusaattoiltaa voit viettää Heringsdorfissa, hyödyntäen vaikkapa hotellin saunaosastoa ja hyvinvointipalveluita. Vaihtoehtoisesti voit lähteä viulisti Daniel Hopen lisämaksulliseen konserttiin.

Kiireettömät ateriat laivalla ja ruokailut viihtyisissä paikallisravintoloissa kruunaavat jokaisen lomapäivän.
ROPAX Saksa
Tarjous
Risteily- ja kaupunkiloma Lyypekkiin ja Hampuriin 27.6.2023

27.06.2023 - 01.07.2023

Matkan kesto 4 yötä

Vielä mahtuu

Kesäinen Itämeri, hotelliyö Saksassa ja kaksi komeaa hansakaupunkia – toteuta virkistävä risteily- ja kaupunkiloma ihanan vaivattomasti, joka hetkestä nauttien. Laivalla on luvassa rentoa ohjelmaa ja noutopöytien herkkuja. Saksassa vietät päivää historiaa huokuvassa Lyypekissä ja Hampurissa, joka on viime vuosina uudistunut upeasti.

Tämä yhteismatka ilahduttaa myös omatoimisempaa lomailijaa; opastettujen kaupunkikierrosten sijaan tai niiden ohella voit kuljeskella kaupungeissa omin päin. Lyypekin hienosti säilyneessä vanhassakaupungissa on helppo kävellä paikasta toiseen, välillä kahvilassa levähtäen. Koko alue on nähtävyys. Komeat punatiilikirkot ja porvaristalot kertovat vanhan hansaliiton mahdista.

Iltapäivällä voit jatkaa matkaa junalla Hampuriin. Elbejoen alajuoksulla levittyvä vilkas satamakaupunki on puistojen kaunistama ja vesi on läsnä joka paikassa. Lukemattomat kanaalit ja sillat antavat sille aivan oman tunnelmansa. Moderni arkkitehtuuri kerää katseita, mutta historiallista nähtävääkin löytyy. Illan tullen palaat vielä Lyypekkiin illalliselle ennen leppoista merimatkaa.

ELÄMYSVINKKEJÄ YHTEISMATKALLE
Nauti laivalla olosta; Kristina-matkanjohtajan järjestämästä ohjelmasta ja noutopöytien herkullisista ja monipuolisista antimista. Merimaisemien äärellä kiireen tunne kaikkoaa.

Lyypekin erikoisuus on marsipaani, jota on valmistettu kaupungissa jo vuosisatojen ajan. Piipahda tuliaisostoksille Niedereggerin kuuluisaan marsipaanikauppaan ja sen kahvilaan, josta saa herkullisia leivoksia. Kahvilan yläkerrassa toimii ilmainen marsipaanimuseo.

Jos haluat kuljeskella Hampurissa itseksesi, matkanjohtajalta saat hyviä vinkkejä. Voit poiketa vaikkapa taidehalliin, joka on lähellä rautatieasemaa. Kauniina kevätpäivänä kutsuvat järvenrantapuistikot ja suuri Planten un Blomen -puistoalue lampineen, teemapuutarhoineen ja kasvihuoneineen.

Puhelinmyyntimme palvelee ma-pe klo 10-16

Varauksen voit tehdä verkkokaupassamme tai
soittamalla puhelinmyyntimme puh 05 211 44 (ma-pe klo 10-16)
Ei erillistä palvelumaksua.
Soita meille