Budapest-Unkari-kirkko_.jpg Budapest-Unkari-kirkko_-888x493.jpg
Messutarjouksia!

MATKA2023 messutarjoukset

Nämä tarjoukset ovat voimassa uusiin varauksiin, jotka tehdään 31.1.2023 mennessä.

HUOM! Järjestelmäuudistuksesta johtuen helmikuun
lähdöt eivät ole myynnissä verkkokaupassa. Lähdöillä on tilaa.
Varaukset ja tarjoushinnat soittamalla myyntitoimistoomme
puh. 05 – 211 44 (ma-pe klo 10-16) tai laittamalla viestiä info@kristina.fi

 

VARAA OMA RISTEILYSI NYT!
Alla tarjouslähtömme.

Kristinan tarjous- ja viime hetken matkat

ROPAX Pohjois-Saksa
Tarjous
Ystävänpäivä- ja Kristinan synttäriristeily 12.2.2023

12.02.2023 - 17.02.2023

Matkan kesto 5 yötä

Kristinan synttärit 38 vuotta ja ystävänpäivä – kaksi mainiota syytä irtautua arjesta ja lähteä hyväntuuliselle risteily- ja kaupunkilomalle Saksaan. Luvassa on herkullista ruokaa ja musiikkipitoista ohjelmaa sekä jännittävää taikuutta ja mystiikkaa. Risteilyosuuksien välissä vietät kaksi päivää maissa, keskeisellä paikalla Kielin keskustassa majoittuen.

Kielin modernia satamakaupunkia leimaa vahva merellinen tunnelma. Opastetulla kaupunkiajelulla huomaat, että monet maamerkit ja museot liittyvät merenkulkuun. Yksi nähtävyyksistä on vilkkaasti liikennöity Kielin kanava sulkuineen. Keskustassa voit kuljeskella omin päin ennen hienoa iltaohjelmaa. Raatihuone tarjoaa puitteet illalliselle ja taikurin show’lle. Päivän huipentaa upea orkesteri- ja kuorokonsertti, joka vie maagiselle musiikkimatkalle Harry Potter -elokuvien maailmaan.

Seuraava aamupäivä kuluu arkeologisten nähtävyyksien äärellä; kiehtovassa viikinkimuseossa ja historiallisen Gottorfin linnan arkeologisen kokoelman parissa. Iltapäivällä voit tutustua vielä Neumünsterin kaupunkiin tai shoppailla viihtyisässä outlet-kauppakeskuksessa.

Artistivieraana tällä matkalla Eija Kantola & Omega
Hytti €/henkilö2 hlö1 hlö
Finnlines B-lk ikkunaton hytti 2 alav. + 2 yläv.865.00990.00
Finnlines A-lk ikkunallinen hytti 2 alavuodetta1015.001165.00
Finnlines A-lk ikkunallinen hytti 2 alav. + 2 yläv.1015.001165.00
Finnlines A-lk ikkunallinen hytti parivuode + 1 alav. + 1 yläv.1165.001250.00
Finnlines LUX-lk ikkunallinen hytti parivuode + 1 alav. + 1 yläv.1245.001395.00
Finnlines Junior Suite parivuode + sohva1375.001695.00
Finnlines Owner's Suite parivuode + sohva1435.001790.00
Löytöretket Norjan vuonot
Tarjous
Uutuus
Norjan vuonot - talvinen rannikkoristeily Bergenistä Kirkkoniemeen 3.3.2023

03.03.2023 - 09.03.2023

Matkan kesto 6 yötä

Lähde nauttimaan Norjan silmiä hivelevistä rannikkonäkymistä talvella, jolloin seudun maisemat ovat kenties vaikuttavimmillaan. Maaliskuun pehmeässä valossa vuoret näyttävät tavallistakin korkeammilta ja vuonot syvemmiltä, meri tummemmalta ja salaperäisemmältä. Tienoo on lumen ja kuuran silaama, ja kirkkaina öinä revontulet tanssivat taivaalla.

Tällä yhteismatkalla risteilet pitkin perinteikästä merireittiä Bergenistä kohti aktisia seutuja ja Kirkkoniemeä. Taitat matkaa uudella ja ympäristöystävällisellä, aikuiseen makuun suunnitellulla laivalla, jossa jokainen ateria on huolella valmistettu elämys. Reitin varrelle osuu lukuisia rannikkokaupunkeja ja pikkupaikkakuntia, ja joka päivä voit halutessasi viettää aikaa myös maissa. Ålesundissa vetää puoleensa kaunis jugendarkkitehtuuri, Trondheimia komistaa mahtava katedraali. Napapiirin pohjoispuolella levittyy Lofoottien saariryhmä teräväpiirteisine vuorineen ja somine kalastuskylineen. Tromssa huokuu arktista, mutta eloisaa kaupunkitunnelmaa ja Nordkappissa, Norjan pohjoisimmassa kolkassa, karunkaunis maisema puhuttelee ankaruudellaan.

ELÄMYSVINKKEJÄ YHTEISMATKALLE
Nauti yhteismatkan vaivattomuudesta ja valinnan vapaudesta. Joka päivä on luvassa yksi pidempi pysähdys, jolloin voit osallistua valmiille retkelle tai tutustua kohteeseen omin päin – matkanjohtajalta saat hyviä vinkkejä.

Kulinaristeja hemmotellaan. Ruoat kuuluvat matkan hintaan, ja annoksiin ja tuoreisiin antimiin todella panostetaan. Etenkin merenantimet ovat vertaansa vailla.

Risteilyllä on hyvät mahdollisuudet nähdä revontulia, sillä maaliskuu on vuoden parhaita ajankohtia niiden tarkkailuun. Laivalla kuulutetaan aina, kun revontulia on näkyvissä.
Hytti €/henkilö2 hlö1 hlö
Havila Voyages 1 hengen sisähytti (kerrosvuode)2795.00
Havila Voyages 2 hengen ulkohytti Superior (parivuode)2695.00
Havila Voyages 1 hengen ulkohytti Superior4195.00
Havila Voyages 2 hengen ulkohytti Superior Accessible (parivuode)2895.00
Lomaristeilyt Kanariansaaret
Tarjous
Kutsuvat Kanariansaaret & Madeira 7.3.2023

07.03.2023 - 14.03.2023

Matkan kesto 7 yötä

Rantoja ja vuoria, kuumaisemia ja subtrooppisia metsiä – Kanaria on vastakohtien saaristo ja paljon monipuolisempi kuin usein kuvitellaan. Tällä risteilyllä pääset viidelle aivan erilaiselle Kanarian saarelle sekä upealle Madeiralle. Lomaviikon jälkeen tiedät, mikä niistä tuntuu kaikkein kiehtovimmalta, kauneimmalta ja omimmalta.Lähtösatama Santa Cruz on Teneriffan viihtyisä pääkaupunki. Madeira tuo mukanaan tuoksuvia puutarhoja ja jylhiä rinteitä. Ehkä teet kierroksen pääkaupungin kahviloissa ja nautit portugalilaisesta tunnelmasta. La Palman saari on Kanarian rauhallinen piilopaikka, vehreä ja jyrkän vuoristoinen. Aivan toisenlaista on Fuerteventuralla, tuulen saarella, jota koristavat dyynien muovaamat rantahietikot - Tai Lanzarotella, jonka laavakivimaisemat ovat karuja ja kauniita. Las Palmas näyttää millainen on kanarialainen suurkaupunki ostoskatuineen, vanhoine kujineen ja ravintoloineen. Kun laiva palaa lähtösatamaan, on edessä vielä vaikea valinta: mikä saarista onkaan suosikkisi?

ELÄMYSVINKKEJÄ YHTEISMATKALLE
Osallistu opastetuille retkille tai kiertele kohteissa omin päin. Vietä toimeliasta lomaa, tai vetäydy aurinkotuoliin kirjan kanssa. Tästä risteilystä on helppo muokata mieleisesi.

Kuljeskele Madeiran pääkaupungin Funchalin kodikkaan kokoisessa keskustassa. Poikkea kiehtovaan kauppahalliin, istahda katukahvilaan ja käy katsomassa Santa Maria -katua, jossa talojen julkisivut ovat paikallisten taiteilijoiden
koristamia.

Arkkitehtuuri säväyttää monessa paikassa. Lanzarote on kuulu César Manriquen luomuksista. Teneriffan kaunein kaupunki on Unescon maailmanperintökohteeksikin valittu San Cristóbal de La Laguna.
Hytti €/henkilö2 hlö1 hlö
Marella Explorer: 2 hengen sisähytti 4./5. kansi1795.002450.00
Marella Explorer: 2 hengen ulkohytti 4./5. kansi1925.002655.00
Marella Explorer: 2 hengen ulkohytti 8./9. kansi1995.002800.00
Marella Explorer: 2 hengen parvekehytti 8.-10. kansi2150.003090.00
Marella Explorer: 2 hengen parvekehytti (isompi parveke) 9.-12. kansi2250.003225.00
Marella Explorer: 1 hengen sisähytti 4./5. kansi2050.00
Jokiristeilyt Rein
Tarjous
Belgian kohokohdat 20.3.2023

20.03.2023 - 24.03.2023

Matkan kesto 4 yötä

Kolme maata ja neljä kiehtovaa kaupunkia. Mukava jokilaiva, vaihtelevat maisemat ja herkkuja notkuvat ruokapöydät. Nyt saat nauttia rentouttavasta jokiristeilystä ja piristävästä kaupunkilomailusta ihanan vaivattomasti. Miten paljon ehtiikään viidessä päivässä kokea!

Düsseldorfissa kiertelet jo ennen laivaan nousua. Saksalainen bisneskaupunki on sekä perinteikäs että moderni. Ehkä pyörähdät Köningsalleen tyylikkäällä ostoskadulla, vanhassakaupungissa tai ravintoloiden reunustamalla joenvarsipromenadilla. Belgia on ennen kaikkea herkuttelijan matkakohde – timanttikaupunkina tunnetussa Antwerpenissakin houkuttelevat monet kahvilat ja vohvelikojut. Vanhojen rakennusten koristamassa keskustassa on ilo heittäytyä päämäärättömään kuljeskeluun.

Brysselissä odottavat lukemattomat suklaakaupat. Manneken Pis -patsas saattaa näyttää mainettaan pienemmältä, mutta barokkityylinen keskusaukio on sitäkin komeampi. Viimeisenä risteilypäivänä pysähdyt vielä Alankomaiden Nijmegeniin. Sen kauniit puistot kutsuvat avarine näköaloineen ja historiasta muistuttavine raunioineen.

ELÄMYSVINKKEJÄ YHTEISMATKALLE
Retket maissa ovat varustamon järjestämiä, vapaaehtoisia ja ostettavissa laivalta. Halutessasi voitkin tutustua reitin varrella oleviin kaupunkeihin omin päin ja mieltymystesi mukaan – matkanjohtajalta saat hyviä vinkkejä.

Tällä yhteismatkalla herkutellaan tavallistakin enemmän. Tasokkaan laivan runsaat ateriat sekä hyvä valikoima alkoholi- ja muita juomia kuuluvat hintaan. Risteilyn aikana saat nautiskella kerran myös kunnon iltapäiväteellä suolaisine ja makeine herkkuineen.

Brysselin suklaakaupat ovat vastustamattomia. Voit käydä suklaamaistiaisilla ja ostoksilla esimerkiksi 1840-luvulla avatussa komeassa ostosgalleriassa, Les Galeries Royales Saint-Hubertissa, joka on muutenkin hieno käyntikohde.
Hytti €/henkilö2 hlö1 hlö
Viva Moments 2 hengen hytti 1. kansi1445.00
Viva Moments 2 hengen hytti 3. kansi1695.00
Viva Moments 2 hengen tilavampi hytti 3. kansi1845.00
Jokiristeilyt
Tarjous
Mainjoen kohokohdat 23.4.2023

23.04.2023 - 27.04.2023

Matkan kesto 4 yötä

Mainjoen kaupunkeja vartioivat kukkulalinnat, ja talot on somistettu puuristikoin – lähde risteilemään vietteleviin joenvarsimaisemiin ja historiaa henkiville seuduille. Yhteismatka Saksaan on nautinnollinen yhdistelmä leppoisia kaupunkivierailuja, rentouttavaa laivalla oloa ja herkkuja, jotka vievät kielen mennessään.

Jokiristeily on mitä miellyttävin tapa tutustua pienessä ajassa moneen erilaiseen kaupunkiin. Nouset laivaan pilvenpiirtäjien komistamasta Frankfurtista, joka erottuu modernilla siluetillaan. Wertheimin pikkukaupungissa odottaa historiallisempi tunnelma. Punahehkuinen rauniolinna kohoaa metsäisessä rinteessä ja vanhakaupunki ihastuttaa keskiaikaisine rakennuksineen.

Komea Würzburg on viini- ja yliopistokaupunki. Siellä kuljeksiessasi kohtaat koristeellista barokki- ja rokokooarkkitehtuuria, viihtyisiä viinibaareja ja ruhtinaspiispojen hulppean palatsin. Risteilyn viimeistä pysäkkiä, kuvauksellista Miltenbergia kutsutaan hyvästä syystä ”Mainin helmeksi”. Eri värein maalatuista keskiaikaisista taloista löydät toinen toistaan kutsuvampia kauppoja ja kahviloita.

ELÄMYSVINKKEJÄ YHTEISMATKALLE

Saat nauttia todellisesta makumatkasta ilman lisäkuluja. Matkapaketti sisältää täysihoidon laivalla; herkullisen aamiaisen, lounaan, illallisen ja välipalat sekä runsaan valikoiman alkoholi- ja muita juomia.

Matkan varrella vietät aikaa neljässä kiehtovassa saksalaiskaupungissa – monipuolista kaupunkilomaa voi tuskin helpommin toteuttaa. Voit tutustua paikkoihin itseksesi kohteissa kuljeskellen tai varustamon järjestämillä retkillä, jotka ovat ostettavissa laivalta.

Käy katsomassa puutarhojen ympäröimää Würzburgin upeaa barokkipalatsia, joka valmistui 1700-luvulla ruhtinaspiispoille. Palatsi on Unescon maailmanperintökohde ja koristeltu sisältä veistoksin, stukkotöin ja maalauksin.
Hytti €/henkilö2 hlö1 hlö
Viva Tiara 2 hengen hytti 1. kansi1495.00
Viva Tiara 1 hengen hytti 1. kansi1615.00
Viva Tiara 2 hengen tilavampi hytti 2. kansi1815.00
Viva Tiara 2 hengen hytti 3. kansi1745.00
Lomaristeilyt Välimeri
Tarjous
Aikuisille
Uutuus
Adrianmeren risteily 3.5.2023

03.05.2023 - 11.05.2023

Matkan kesto 8 yötä

Koe kuvankaunis Kroatia, ihana Italia ja sympaattinen Slovenia! Adrianmeren lomaristeilyllä saat nauttia vanhojen kaupunkien tunnelmasta ja kirkasvetisistä rannoista sekä herkuttelusta ja rennosta oleilusta laivalla. Matka alkaa rauhassa nauttien hyvätasoisen hotellin palveluista Cavtatissa. Itse risteilyn alku- ja päätepiste on Kroatian näyttävin kaupunki Dubrovnik. Huikeimmat maisemat odottavat heti risteilyn alussa Montenegrossa. Kotorinlahdella vihreät vuoret nousevat liki suoraan syvänsinisestä merestä – hae paikkasi laivan kannelta ja nauti! Italian Ravenna on mosaiikkitaiteen pikku paratiisi, jonka rauhallinen kaupunkitunnelma houkuttelee viettämään aikaa kauniissa katunäkymissä. Vaihtoehtoisesti Kristinan retki vie sinnut maailman vanhimpaan tasavaltaan San Marinoon. Triesten ilmapiiri on sekoitus Italiaa ja Itävaltaa. Sloveniassa kutsuvat Koperin vanhat korttelit. Myös Splitistä voit löytää hienoa historiallista nähtävää, mutta myös putiikkeja ja tyylikkäitä katukahviloita – sekä mukavan uimarannan heti keskustan kupeesta.

Matkan hintaan sisältyy lisäksi hotelliyö ruokailuineen Cavtatissa.
Tämä risteily on tarkoitettu vain aikuisille.

ELÄMYSVINKKEJÄ YHTEISMATKALLE

Näe Euroopan erikoisimpiin lukeutuvat antiikin aikaiset rauniot; Splitin sydän on Diocletianuksen palatsialue – kokonainen kaupunginosa kujineen ja eri aikoina tehtyine rakennuksineen. Alue on Unescon maailmanperintökohde

Ihaile vuonomaisen jylhiä maisemia laivan kannelta, kun se lipuu pitkin Kotorinlahtea. Neljästä merenlahdesta muodostuva, vuonomainen luonnonsatama on komeine piirteineen, rannikkokylineen ja -kaupunkeineen Montenegron kaunein nähtävyys. Se huipentuu muurien suojaamaan Kotorin kaupunkiin.

Virkistäydy laivan uima-altaissa tai meressä – kelpo uimarantoja on monen reitille osuvan satamakaupungin lähellä.
Hytti €/henkilö2 hlö1 hlö
Marella Explorer 2: 2 hengen sisähytti 4./5. kansi2195.003230.00
Marella Explorer 2: 2 hengen sisähytti 10./12. kansi 2295.003395.00
Marella Explorer 2: 2 hengen ulkohytti 8./9. kansi2615.003855.00
Marella Explorer 2: 2 hengen parvekehytti 8. kansi2925.004375.00
Marella Explorer 2: 2 hengen Junior suite parvekehytti3575.005325.00
Marella Explorer 2: 1 hengen sisähytti2730.00
Marella Explorer 2: 1 hengen ulkohytti 2890.00
Lomaristeilyt Välimeri
Tarjous
Välimeren aarteet 16.5.2023

16.05.2023 - 23.05.2023

Matkan kesto 7 yötä

Koe Välimeren kutsuvat kaupungit, ainutlaatuiset kulttuurikohteet ja levolliset maisemat syksyllä, jolloin seutu on parhaimmillaan. Pääset Roomaan ja Napoliin sekä useammalle saarelle – tällä risteilyllä on monta kohokohtaa.

Laiva lähtee Mallorcalta, jonka pääkaupunki Palma on kuin luotu harhailuun. Katedraali on komea, vanhat kujat tunnelmallisia ja kaikki on mukavan lähellä. Espanjan rannikolla odottaa taas viihtyisä Palamós hienoine rantoineen ja kalaravintoloineen. Istahda katukahvilaan ja nauti etelän hellivästä lämmöstä.

Ranskalaisella Korsikan saarella mieli rauhoittuu. Välimeri kimaltelee ja Ajaccion kujilla leijuu ikiaikainen tunnelma. Roomaan voi ihastua kerta toisensa jälkeen – upeaa nähtävää on joka suunnalla. Napolissa hurmaa aidonkarhea tunnelma ja rennon riehakas elämänasenne. Se on myös portti Pompeijin vaikuttavaan rauniokaupunkiin. Ennen paluuta Palmaan piipahdat vielä Palermossa, jota leimaa aito sisilialainen elämänmeno.

ELÄMYSVINKKEJÄ YHTEISMATKALLE

Luonnonkaunis Korsika on kirkkaiden vesien ja komeiden maisemien saari, jota leimaa mukavan verkkainen tunnelma. Kuljeksi pääkaupunki Ajacciossa, joka viehättää pastellinvärisine taloineen ja eloisine aukioineen.

Pantheon ja Colosseum, Pietarinkirkko ja suihkulähteiden koristamat piazzat… Roomassa riittää loputtomasti nähtävää. Nauti yhteismatkan suomasta vapaudesta – ja tutki Roomaa kansainvälisen oppaan johdolla tai kiertele siellä omin päin.

Italian vaikuttavimpiin nähtävyyksiin lukeutuva Pompeiji, Unescon maailmanperintökohde, on todellinen aikamatka antiikin aikaan. Muinainen kaupunki on säilynyt häkellyttävän hyvin huviloineen, temppeleineen ja asuntoineen.
Hytti €/henkilö2 hlö1 hlö
Marella Discovery 2: 2 hengen sisähytti 2./3. kansi1895.002920.00
Marella Discovery 2: 2 hengen sisähytti Plus 7./8. kansi2015.003100.00
Marella Discovery 2: 2 hengen ulkohytti 2./3. kansi2120.003240.00
Marella Discovery 2: 2 hengen parvekehytti 6. kansi2510.003920.00
Marella Discovery 2: 2 hengen Junior suite parvekehytti2900.004440.00
Marella Discovery 2: 1 hengen ulkohytti2595.00
Jokiristeilyt Tonava
Tarjous
Uutuus
Historian ja kulttuurin Tonava 17.5.2023

17.05.2023 - 24.05.2023

Matkan kesto 7 yötä

Rentoudu viikko mukavalla jokilaivalla, ympärilläsi keväinen, kaunis Tonava. Nauti upeista pääkaupungeista, hienoista historiallisista nähtävyyksistä ja joenvarren levollisista maisemista. Risteilymme aloittaa Regensburg – yksi Saksan vanhimmista kaupungeista, joka on oiva aloitussatama hienolle risteilylle. Linzistä löydät vireän nykykulttuurin lisäksi myös kauniin vanhankaupungin. Seuraava pysähdys esittelee Melkin maineikkaan barokkiluostarin. Sitten huomion vievät jokea reunustavat jyrkät rinteet, viinitarhat ja rauniolinnat. Niiden lomassa on pieni, idyllinen Dürnstein. Wienin hienostunut ilmapiiri on aivan omansa. Katsele näyttävää arkkitehtuuria, aisti klassikkokahviloiden tunnelmaa ja vietä iltaa klassisen musiikin konsertissa. Kulje kävelykadun kaupoissa, poikkea kauppahalliin ja linnakukkulan vanhoille kujille. Bratislavassa kohtaat pastellinsävyisen vanhakaupungin, joka on oikea herkkupala autottomine katuineen ja komeine aukioineen. Lopuksi houkutuksiaan tarjoilee ihastuttava kylpyläkaupunki Budapest.

ELÄMYSVINKKEJÄ YHTEISMATKALLE
Levähdä laivalla ihastuttavia jokivarren maisemia katsellen. Sivuille jäävät joenvarren kylät ja aprikoosipuutarhat, viiniviljelmät ja rauniolinnat.

Ihastele komeaa, koristeellista barokkiarkkitehtuuria pitkin matkaa. Komein yksittäinen nähtävyys lienee Melkin linnoitusmainen luostari kauniine kirkkoineen ja arvokkaine kirjastoineen.
Hytti €/henkilö2 hlö1 hlö
Swiss Pearl 2 hengen hytti 1. kansi (peräosa)1985.00
Swiss Pearl 2 hengen hytti 1. kansi (keskiosa)2085.00
Swiss Pearl 2-3 hengen hytti 1. kansi2165.00
Swiss Pearl 1 hengen hytti 1. kansi2185.00
Swiss Pearl 2 hengen hytti 2. kansi2385.00
Swiss Pearl 1 hengen hytti 2. kansi2485.00
Jokiristeilyt Muut joet
Tarjous
Jokiristeily Etelä-Espanjassa ja Portugalissa 18.5.2023

18.05.2023 - 25.05.2023

Matkan kesto 7 yötä

Eläväistä katukulttuuria, flamencon kiihkeitä rytmejä ja karismaattisia kaupunkeja, jotka henkivät pitkää historiaa – tällä yhteismatkalla pääset eteläisen Espanjan, Andalusian, sydämeen ja tutustut sen rikkaaseen kulttuuriperinteeseen. Majoitut mukavassa jokilaivassa, mutta risteilyosuudet ovat melko lyhyitä – pääosassa ovat seudun upeat kaupungit ja niihin suuntautuvat retket.

Matkan ensimmäiset ja viimeiset yöt laiva on Sevillassa. Keskustassa voit samoilla tunnelmallisilla kujilla ja appelsiinipuiden reunustamilla aukioilla. Iltaan kuuluvat iloisen puheensorinan täyttämät tapasbaarit. Voit lähteä päiväksi myös omintakeisesta moskeijastaan kuuluun Córdobaan.

Atlantin rannalla odottaa Cádiz, jonka meren rajamaassa vanhassakaupungissa tuntuu kuin olisi saarella. On komeita kirkkoja ja kaupunkipalatseja sekä ajan patinoimia asuintaloja.

Guadiana-joki vie Portugalin puolelle ja Alcoutimin somaan pikkukaupunkiin. Huelvassa voit kokea mukavan tavallista eteläespanjalaista elämänmenoa. Viikon huipentuma on retki Granadaan, jonka silmäterä on sadunhohtoinen Alhambran palatsi.

ELÄMYSVINKKEJÄ YHTEISMATKALLE

Tästä yhteismatkasta on helppo muokata mieleisesi. Voit tutustua satamakohteisiin itseksesi ja nauttia esimerkiksi Sevillasta kaikessa rauhassa. Yhtä lailla voit hyödyntää lisämaksullista retkipakettia.

Vieraile Sevillan katedraalissa ja Alcázarin palatsilinnoituksessa, jotka ovat Unescon maailmanperintäkohteita. Varaa aikaa myös vanhassakaupungissa kuljeskeluun; kaikkialla on kauniita taloja ja aukioita. Monet sisäpihat on koristeltu viherkasvein ja pienin suihkukaivoin.

Granadassa voit astua taianomaiseen arabialaiseen tunnelmaan. Maurikuninkaiden keskiaikainen Alhambran palatsi on sisältä huikean koristeellinen. Keskustasta löydät tunnelmallisia arabialaisia teetupia sekä mauste-, tee- ja lamppukauppoja.
Hytti €/henkilö2 hlö1 hlö
La Belle de Cadix 2 hengen hytti 1. kansi2545.00
La Belle de Cadix 1 hengen hytti 1. kansi3075.00
La Belle de Cadix 2 hengen hytti 2. kansi2735.00
La Belle de Cadix 2 hengen hytti 3. kansi2815.00

Puhelinmyyntimme palvelee ma-pe klo 10-16

Varauksen voit tehdä verkkokaupassamme tai
soittamalla puhelinmyyntimme puh 05 211 44 (ma-pe klo 10-16)
Ei erillistä palvelumaksua.
Soita meille

Tutustu myynnissä oleviin yhteismatkoihin