Kotimaan matkat

Kotimaan matkailu tuo mukavaa vaihtelua kesään. Tutustu kesän matkoihin. Suomi tarjoaa kauniita nähtävyyksiä, mielenkiintoisia elämyksiä ja upeita muistoja. Kristinan matkassa tutustut kotimaan parhaisiin kohteisiin ja tapahtumiin. Varaa matka ja anna meidän huolehtia järjestelyistä myös tämän ajan erikoisvaatimukset huomioiden. Kotimaan matkat ovat monipuolista nähtävää ja koettavaa matkanjohtajan opastuksella. Lähde kanssamme kokemaan Suomen kesää parhaimmillaan!

Kesän 2021 kotimaan matkat toteutetaan olosuhteet ja ajantasaiset viranomaismääräykset huomioiden.

Kotimaan matkat ovat kasvattaneet suosiotaan ja olemme nyt julkaisseet tulevalle kesälle useita mielenkiintoisia matkapaketteja Kristinan tapaan!

Päivämatkat Helsingistä

Helsingistä lähtevillä päivämatkoilla voit viettää päivää Järvi-Suomen kuvankauniissa maisemissa. Innostutko enemmän Saimaasta, Päijänteestä, Keurusselästä vai Vanajavedestä? Näillä päivämatkoilla pääset aistimaan kesäkaupunkien ilmapiirin lisäksi myös vesitse tapahtuvasta matkanteosta miniristeilyillä. Suomalaiset soittokunnat tarjoavat elokuussa Hamina Tattoossa parastaan.

Kotimaan pakettimatkat – yksi tai kaksi yötä

Taiteen, kulttuurin ja historian ystäville olemme koostaneet saatujen palautteiden perusteella mielenkiintoisia teemallisia yön yli kestäviä yhteismatkoja. Nämä kokonaisuudet sisältävät runsaasti ohjelmaa, hyvää ruokaa ja mukavaa matkaseuraa.

Huolehdimme puolestasi kaikki käytännön järjestelyt, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan mukavista matkaelämyksistä kokeneen matkanjohtajan opastuksella.

Lähde Kristinan kanssa kokemaan kaunista kotimaata!

 

Kristinan vastuullisuusteko

Kristinan vastuullisuusteko on taimiteko

Lähtemällä Kristinan matkaan kasvatat Suomeen uutta metsää ja työllistät suomalaisia nuoria. Kristina osallistuu vas­tuullisuustekona Taimitekoon, jonka avulla emme vain kompensoi hiilidioksidipäästöjä vaan mahdollistamme suomalaisten nuorten työllistämistä istutustöihin.

Lue lisää vastuullisuusteosta.