Kotimaan matkat

Kotimaan matkailu tuo mukavaa vaihtelua kesään. Tutustu kesän matkoihin. Suomi tarjoaa kauniita nähtävyyksiä, mielenkiintoisia elämyksiä ja upeita muistoja. Kristinan matkassa tutustut kotimaan parhaisiin kohteisiin ja tapahtumiin. Varaa matka ja anna meidän huolehtia järjestelyistä myös tämän ajan erikoisvaatimukset huomioiden. Kotimaan matkat ovat monipuolista nähtävää ja koettavaa matkanjohtajan opastuksella. Lähde kanssamme kokemaan Suomen kesää parhaimmillaan!

Kesän 2021 kotimaan matkat toteutetaan olosuhteet ja ajantasaiset viranomaismääräykset huomioiden.

Kotimaan matkat ovat kasvattaneet suosiotaan ja olemme nyt julkaisseet tulevalle kesälle useita mielenkiintoisia matkapaketteja Kristinan tapaan!

Kristinan vastuullisuusteko

Kristinan vastuullisuusteko on taimiteko

Lähtemällä Kristinan matkaan kasvatat Suomeen uutta metsää ja työllistät suomalaisia nuoria. Kristina osallistuu vas­tuullisuustekona Taimitekoon, jonka avulla emme vain kompensoi hiilidioksidipäästöjä vaan mahdollistamme suomalaisten nuorten työllistämistä istutustöihin.

Lue lisää vastuullisuusteosta.

Päivämatkat Helsingistä

Helsingistä lähtevillä päivämatkoilla voit viettää päivää Järvi-Suomen kuvankauniissa maisemissa. Innostutko enemmän Saimaasta, Päijänteestä, Keurusselästä vai Vanajavedestä? Näillä päivämatkoilla pääset aistimaan kesäkaupunkien ilmapiirin lisäksi myös vesitse tapahtuvasta matkanteosta miniristeilyillä. Suomalaiset soittokunnat tarjoavat elokuussa Hamina Tattoossa parastaan.

Kotimaan pakettimatkat – yksi tai kaksi yötä

Taiteen, kulttuurin ja historian ystäville olemme koostaneet saatujen palautteiden perusteella mielenkiintoisia teemallisia yön yli kestäviä yhteismatkoja. Nämä kokonaisuudet sisältävät runsaasti ohjelmaa, hyvää ruokaa ja mukavaa matkaseuraa.

Huolehdimme puolestasi kaikki käytännön järjestelyt, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan mukavista matkaelämyksistä kokeneen matkanjohtajan opastuksella.

Lähde Kristinan kanssa kokemaan kaunista kotimaata!

Junaristeilyt Suomessa

Tämä uudenlainen yhteismatka on kasvanut kuuntelemalla huolella asiakkaidemme ääntä – niitä toiveita, tarpeita ja haaveitakin, joita kotimaan matkustamiseen ja erityisesti junamatkustamiseen liittyy. Yhdistimme tähän kokemuksemme Kristinan risteilylomista ja ideamme erilaisesta, sisältörikkaasta kotimaan matkasta. Junamatkustamisen arvomaailma perustuu vastuullisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen, jonka koemme tärkeäksi osaksi tulevaisuuden matkustamista. Yhteismatkan ytimenä on juna, jolla matkustetaan vierailukohteiden väleillä, vietetään ohjelmallista aikaa yhdessä ja nähdään suomalaista maalaismaisemaa. Saavuttuamme eri kaupunkeihin tutustutaan huolella, matkan teeman mukaisesti valittuihin vierailu- ja kulttuurikohteisiin, jotka on poimittu samoin perustein kuin hotellimme ja ruokailupaikkamme – suosimme suomalaista yksityistä yrittäjyyttä ja uniikkeja kohteita.