Rails junaristeilyt

Uniikkeja käyntikohteita, pikkukaupunkien charmia, silmiä hivelevää maalaismaisemaa, värikästä makumatkaa ja matkustamista rennosti raiteita pitkin. Näistä on syntynyt Kristina Rails,  vastuullinen ja ympärivuotinen yhteismatkatuote Suomessa ja ulkomailla, joka tuo matkailulle piristävän ja tavanomaisesta poikkeavan ulottuvuuden!

Tutustu matkoihin:

Kristina Rails lyhyesti

  • Raiteita pitkin. Pidemmät matkasiirtymät tehdään kotimaan matkoilla mukavasti VR:n Ekstra-luokassa, jossa on tavallisia vaunuja väljempi istuinjärjestys ja ilmainen wifi. Matkapäivinä siirrytään junalla uuteen kohteeseen, jossa myös yövytään.
  • Paikallistuntemusta ja harvinaisempia vierailukohteita. Päivittäin vaihtuvissa kiinnostavissa kohteissa on aina paikallinen kohdeopas huolehtimassa, että saat vierailuistasi kaiken irti.
  • Yksilöllistä ja tasokasta majoitusta. Majoituksiin on valittu hyvätasoisia, pääsääntöisesti perheomisteisia hotelleja, joissa jokaisessa on oma erityinen luonteensa.
  • Täyttä lomaa alusta loppuun. Yhdellä varauksella saat kokonaisvaltaisen matkapaketin, jossa huolehdimme puolestasi kaikki käytännön järjestelyt. Voit keskittyä nauttimaan mukavista matkaelämyksistä kokeneen matkanjohtajan opastuksella.
  • Vastuullinen tapa matkustaa. Kotimaan Rails-palvelu rakentuu pitkälle paikallisten pienyrittäjien ympärille ja junamatkustamisen hiilidioksidipäästöt on kokonaan kompensoitu.