Gil Eanes

Moderni jokiristeilylaiva m/s Gil Eanes on rakennettu vuonna 2015. Alus tekee risteilyjä Dourojoella. Laiva tarjoaa mukavat tilat 132 matkustajalle, jotka voivat nauttia matkasta tyylikkäissä tiloissa ranskalaiseen tapaan. Gil Eanes on 80 metriä pitkä ja 66 ulkohyttiä sijaitsevat kolmella eri kannella. Laivan muut matkustajat ovat yleensä Ranskasta tai muista Euroopan maista.

 

Lyhyt varustamoesittely

Palvelut

Keskimmäisellä kannella sijaitsevassa rennossa mutta hienostuneessa ravintolassa tarjoillaan kaikki risteilyn ateriat. Laivan neuvonta palvelee kaikissa laivaan liittyvissä kysymyksissä. Samassa aulassa on myös pieni matkamuistomyymälä. Lounge-Bar on hyvällä maulla sisustettu illanviettopaikka, joka sijaitsee laivan keulaosassa. Täällä nautitaan virkistävistä juomista ja illan ohjelmista. Tilavalta aurinkokannelta on mukava katsella ohilipuvia maisemia.

Gil Eanes ravintola CroisiEurope©Giorgetti Gil Eanes ravintola 2 CroisiEurope©Giorgetti Gil Eanes Lounge Bar CroisiEurope©Giorgetti

Gil Eanes Lounge Bar 3 CroisiEurope©Giorgetti
Gil Eanes Lounge Bar 3 CroisiEurope©Giorgetti
Gil Eanes Lounge Bar 2 CroisiEurope©Giorgetti
Gil Eanes Lounge Bar 2 CroisiEurope©Giorgetti

Gil Eanes vastaanotto ©Denis Merck

Majoitus

Gil Eansin kaikki hytit ovat ikkunallisia. Alimman kannen hytit ovat kiinteillä valoventtiileillä, keskimmäisen ja ylimmän kannen hytit avattavin panoraamaikkunoin. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, radio ja tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja. Laivalla ei ole pesulapalveluja.

Gil Eanes kahden hengen hytti ylin kansi CroisiEurope©
Kahden hengen hytti ylin kansi CroisiEurope©
Gil Eanes kahden hengen hytti keskikansi CroisiEurope©Bruno Ribeiro
Kahden hengen hytti keskimmäinen kansi CroisiEurope©Bruno Ribeiro
Gil Eanes kahden hengen hytti alin kansi CroisiEurope©Bruno Ribeiro
Kahden hengen hytti alin kansi CroisiEurope©Bruno Ribeiro

Tekniset tiedot ja laivakartta

Rakennettu: 2015
Pituus:
80 metriä
Ilmastointi ja sähkö: 
Kyllä, 230V
Hissi: Kyllä
Matkustajamäärä:
132
Aluksen lippuvaltio:
 Ranska
Matkustajahyttejä:
66 ulkohyttiä