Jokiristeilyt – Euroopan joet

Euroopan jokien jokiristeilyt ovat helppo ja nautinnollinen tapa nähdä ja kokea paljon. Euroopan jokiverkosto on täynnä hienoja reittejä ja mielenkiintoisia kohteita, joihin sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan Kristina Cruisesin jokiristeilyillä. Järjestämme lähes ympäri vuoden jokiristeilyjä eri puolille Eurooppaa: Reinille, Tonavalle, Seinelle, Elbelle ja Dourolle. Barge-risteilyillä matkataan pitkin Ranskan kanavia pienillä risteilyproomuilla. Euroopan joet ja niiden lähiympäristö tarjoavat uusien kokemusten nälkäisille paljon nähtävää, koettavaa ja aistittavaa. Hyppää rohkeasti mukaan ja vietä seuraava lomasi jokiristeillen Euroopan vesillä!

Kaikilla Euroopan jokiristeilyillä päiviä rytmittävät vierailut joen varren ja lähiseudun kaupungeissa, kylissä ja nähtävyyksillä. Välillä ihailet jokilaivan kyydistä maisemia, jotka vaihtuvat yhtä mittaa.  Seikkailun nälkäisimmille löytyy lisäksi mahdollisuus osallistua myös virallisen retkiohjelman ulkopuolisille retkille. Herkulliset ateriat laivalla ovat oma, tärkeä ohjelmanumeronsa. Risteilylomalla voit todella kokea olevasi makumatkalla, kun pääset nauttimaan toinen toistaan herkullisempia aterioita aamupalasta usean ruokalajin illallisiin.

Vakaasti kulkevat jokilaivat ovat pieniä ja kodikkaita, joten niissä on mukava levähtää ja leppoisa matkustaa. Jokaisen risteilykuvauksen yhteydestä löydät tarkemmat tiedot kuvineen kullakin risteilyllä toimivasta jokilaivasta.

Kristina Cruisesin jokiristeilyllä saat kaiken valmiina aterioineen ja suomeksi opastettuine retkineen. Useimmilla jokiristeilyllä koko laiva on varattu vain Kristina Cruisesin risteilyvieraille.

Löydät alempaa tulevia jokiristeilyjämme Euroopassa. Voit myös tutustua jokikohtaisiin jokiristeilyvaihtoehtoihin:

Kunkin risteilyn tiedoista löydät tarkemmat tiedot muun muassa risteilyohjelmasta, aikataulusta, huomioitavista asioista, hintatiedoista sekä risteilyn jokilaivasta. Löydät risteilysivulta myös virallisen risteilyesitteen. Tutustuttuasi tarkemmin risteilyyn, voit varata oman risteilysi näppärästi varausjärjestelmästämme.

Näistä kartoista näet muutaman esimerkin jokiristeilyjen käyntikohteista, joissa viikon aikana vieraillaan.
Reinin risteily Sveitsistä Hollantiin RIV81 kartta

Tonavan risteily kartta TON85

 

 

Kiinnostaako tietää, millainen kokemus jokiristeily on? Kuule risteilyllä olleen pariskunnan kokemukset käymältään risteilyltä katsomalla tämä video:

 

Videolla aviopari Mustalahti kertoo kokemastaan Reinin risteilystä. Seitsemän päivän jokiristeilyllä pariskunta kertoo päässeensä todelliseen lomatunnelmaan: Kiire unohtui ja päivän sisältö oli valmiiksi risteilijöille suunniteltuna. Herkulliset ruokailuhetket ja onnistunut matkasuunnitelma saivat eritoten kiitosta, minkä lisäksi pariskunta kiitteli aivan uudenlaista matkakokemusta. Lue lisää Reinin risteilystä täältä.

Jokilaivoista ja jokiristeilyistä lyhyesti

  • Jokilaivat ovat tyypillisesti paljon pienikokoisempia kuin meriristeilylaivat. Niihin majoittuu yleensä alle 150 matkustajaa. Voit tutustua kaikkiin jokilaivoihimme tarkemmin täällä.
  • Rentoa lomanviettoa ilman huolta merenkäynnistä. Euroopan joilla eivät aallot keinuta laivoja.
  • Pukeutumistyyli jokilaivaristeilyillä on rento. Iltapuvun voi siis jättää kotiin!
  • Yksinmatkustaville oiva vaihtoehto. Kristinan Oma laiva -risteilyillä on tarjolla mukavasti yhden hengen hyttejä vain 100 € lisämaksulla.

Mietitkö vielä, miksi valita Kristinan jokiristeily seuraavalle lomallesi?

”Voin lämpimästi suositella Kristinan jokiristeilyä kaikille, jotka haluavat nähdä mahdollisimman paljon ja kuulla mahdollisimman paljon kohteena olevista paikoista. Matkanjohtajilta saa kattavasti tietoa kaikesta.Jokiristeily matkustusmuotona on helppo tapa tutustua maailmaan ja erilaista tekemistä ja mahdollisuutta osallistua riittää koko ajaksi!”

Euroopan jokiristeilyjen lisäksi löydät kauttamme myös meriristeilyt, löytöretki-risteilyt, ROPAX-risteilyt sekä junaristeilyt. Tutustu eri lomavaihtoehtoihin ja löydä seuraava lomasi!