Jokiristeilyt – Euroopan joet

Euroopan jokien jokiristeilyt ovat helppo ja nautinnollinen tapa nähdä ja kokea paljon. Euroopan jokiverkosto on täynnä hienoja reittejä ja mielenkiintoisia kohteita, joihin sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan Kristina Cruisesin jokiristeilyillä. Järjestämme lähes ympäri vuoden jokiristeilyjä eri puolille Eurooppaa: Reinille, Tonavalle, Seinelle, Elbelle ja Dourolle. Barge-risteilyillä matkataan pitkin Ranskan kanavia pienillä risteilyproomuilla. Euroopan joet ja niiden lähiympäristö tarjoavat uusien kokemusten nälkäisille paljon nähtävää, koettavaa ja aistittavaa. Hyppää rohkeasti mukaan ja vietä seuraava lomasi jokiristeillen Euroopan vesillä!

Kaikilla Euroopan jokiristeilyillä päiviä rytmittävät vierailut joen varren ja lähiseudun kaupungeissa, kylissä ja nähtävyyksillä. Välillä ihailet jokilaivan kyydistä maisemia, jotka vaihtuvat yhtä mittaa.  Seikkailun nälkäisimmille löytyy lisäksi mahdollisuus osallistua myös virallisen retkiohjelman ulkopuolisille retkille. Herkulliset ateriat laivalla ovat oma, tärkeä ohjelmanumeronsa. Risteilylomalla voit todella kokea olevasi makumatkalla, kun pääset nauttimaan toinen toistaan herkullisempia aterioita aamupalasta usean ruokalajin illallisiin.

Vakaasti kulkevat jokilaivat ovat pieniä ja kodikkaita, joten niissä on mukava levähtää ja leppoisa matkustaa. Jokaisen risteilykuvauksen yhteydestä löydät tarkemmat tiedot kuvineen kullakin risteilyllä toimivasta jokilaivasta.

Kristina Cruisesin jokiristeilyllä saat kaiken valmiina aterioineen ja suomeksi opastettuine retkineen. Useimmilla jokiristeilyllä koko laiva on varattu vain Kristina Cruisesin risteilyvieraille.

Löydät alempaa tulevia jokiristeilyjämme Euroopassa. Voit myös tutustua jokikohtaisiin jokiristeilyvaihtoehtoihin:

Kunkin risteilyn tiedoista löydät tarkemmat tiedot muun muassa risteilyohjelmasta, aikataulusta, huomioitavista asioista, hintatiedoista sekä risteilyn jokilaivasta. Löydät risteilysivulta myös virallisen risteilyesitteen. Tutustuttuasi tarkemmin risteilyyn, voit varata oman risteilysi näppärästi varausjärjestelmästämme.

 

Kiinnostaako tietää, millainen kokemus jokiristeily on? Kuule risteilyllä olleen pariskunnan kokemukset käymältään risteilyltä katsomalla tämä video:

 

Videolla aviopari Mustalahti kertoo kokemastaan Reinin risteilystä. Seitsemän päivän jokiristeilyllä pariskunta kertoo päässeensä todelliseen lomatunnelmaan: Kiire unohtui ja päivän sisältö oli valmiiksi risteilijöille suunniteltuna. Herkulliset ruokailuhetket ja onnistunut matkasuunnitelma saivat eritoten kiitosta, minkä lisäksi pariskunta kiitteli aivan uudenlaista matkakokemusta. Lue lisää Reinin risteilystä täältä.

Euroopan jokiristeilyjen lisäksi löydät kauttamme myös meriristeilyt, löytöretki-risteilyt, ROPAX-risteilyt sekä junaristeilyt. Tutustu eri lomavaihtoehtoihin ja löydä seuraava lomasi!