La Belle de Cadix

La Belle de Cadix risteilee pääasiallisesti Espanjassa Guadiana ja Guadalquivir –joilla. Näillä risteilyillä pääset sukeltamaan uniikkiin ja rikkaaseen espanjalaiseen kulttuuriin. La Belle de Cadix on pieni ja intiimi laiva, jonka hyvin varustellut hytit ja rennot yleiset tilat takaavat, että matkanteko upeiden kohteiden ja retkien välillä sujuu varmasti. Laivan muut matkustajat ovat pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta ja Yhdysvalloista.

 

 

Lyhyt varustamoesittely

 

 

Palvelut

Ensimmäisellä kannella sijaitsevassa vaalein sävyin sisustetussa ravintolassa tarjoillaan kaikki matkan hintaan sisältyvät ateriat. 2. kannella laivan neuvonta palvelee kaikissa laivaan liittyvissä kysymyksissä. Samassa aulassa on myös pieni matkamuistomyymälä. Lounge-Bar on hyvällä maulla sisustettu illanviettopaikka, joka sijaitsee 2. kannen keulaosassa. Täällä nautitaan virkistävistä juomista ja illan ohjelmista. 3. kannen peräosassa sijaitsee pianobaari. Tilavalta aurinkokannelta on mukava katsella vaihtuvia maisemia.

 

La Belle de Cadix ravintola CroisiEurope©Eloisabril
La Belle de Cadix ravintola CroisiEurope©Eloisabril

 

La Belle de Cadix lounge bar CroisiEurope©Eloisabril
La Belle de Cadix Lounge Bar CroisiEurope©Eloisabril

Majoitus

Laivan kaikki hytit ovat ikkunallisia. Alimman kannen hyteissä on pienet pyöreät ikkunat, 2. kannella suuremmat maisemaikkunat ja 3. kannella avattavat panoraamaikkunat. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, TV ja tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja. Laivalla ei ole pesulapalveluja.

 

La Belle de Cadix 1. kannen hytti ©CroisiEurope
La Belle de Cadix 1. kannen hytti ©CroisiEurope

 

La Belle de Cadix 2. kannen hytti ©CroisiEurope
La Belle de Cadix 2. kannen hytti ©CroisiEurope

 

La Belle de Cadix 3. kannen hytti ©CroisiEurope
La Belle de Cadix 3. kannen hytti ©CroisiEurope

Tekniset tiedot

Rakennettu: 2005, uusittu 2010
Pituus: 110 metriä
Ilmastointi ja sähkö: Kyllä, 220V
Hissi: Kyllä, aurinkokannelle on portaat.
Matkustajamäärä: 176
Aluksen lippuvaltio: Ranska
Matkustajahyttejä: 88 ulkohyttiä

Hyvä tietää

Ateriat ja juomat

Risteilyn aikana matkaasi sisältyy täysihoito – aamiaiset, lounaat ja illalliset ruokajuomineen: vesi, viini, olut, tuoremehu, kahvi ja tee, sekä baarin juomat – ei kuitenkaan samppanja ja viinilistan viinit. Ateriat tarjotaan laivan 1. kannella sijaitsevassa ravintolassa. Kristinanr yhmälle on varattu tietyt pöydät, joissa ruokailu tapahtuu koko risteilyn ajan. HUOM! Erikoisruokavalion saanti laivalla on epävarmaa. Mikäli joudut noudattamaan erikoisruokavaliota, ilmoita siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Aurinkokansi

Laajalla aurinkokannella voi rentoutua aurinkotuoleissa, jotka on tarkoitettu kaikille ilman erillistä varausta tai maksua.

Ensiapu

Apua tarvitessasi ota yhteys laivan purseriin.

Hissi

Laivalla on hissi, paitsi aurinkokannelle noustaan portaita.

Hytti

Hyteissä on suihku, wc, radio, TV, hiustenkuivaaja, tallelokero ja ilmastointi. 

Internet

Laivalla on veloituksetta käytössä langaton Wi-Fi.

Lounge

Laivan 2. kannella keulassa sijaitsee lounge, jonka yhteydessä on panoraamabaari ja tanssilattia.

Maksuvälineet

Laivan valuutta on euro. Maksuvälineenä käyvät käteinen, Amex, Visa ja Master Card.
Luottokortissasi saattaa olla käytössä rajoituksia verkkomaksukelpoisuudessa sekä aluerajauksia, jotka estävät kortin käytön ulkomailla. Suosittelemme varmistamaan tämän omasta pankista ennen matkan alkua.

Myymälä

Laivan myymälästä voit ostaa matkamuistoja. Maissa ostoksia tehdessäsi otathan huomioon tullimääräykset, joista tarvittaessa saat lisätietoa Tullista tai heidän nettisivuiltaan www.tulli.fi.

Palveluraha

Palvelurahaa toivotaan maksettavan kansainvälisen tavan mukaisesti n. 6-8€ /asiakas/päivä. Risteilyn lopussa hyttiin jaetaan kirjekuori, jota voit käyttää halutessasi huomioida laivan henkilökuntaa.

Pukeutuminen

Matkan aikana voit pukeutua rennosti. Retkiä varten suositellaan ottamaan mukaan hyvät kävelykengät. Varaudu myös vaihteleviin sääolosuhteisiin, viileämpiin iltoihin sekä ilmastoituihin sisätiloihin. Illalliselle voi pukeutua juhlavammin.

Risteilyaikataulu

Vedenkorkeus joessa, sulutukset, tuuli ja sää vaikuttavat laivan liikennöintiin ja tästä johtuen muutokset risteilyn aikataulussa ovat mahdollisia. Tarkistathan aikataulun tiedotteista laivan ilmoitustaululta.

Roskaaminen

Ethän heitä mitään yli laidan.

Sähkö

220 V

Tupakointi

Tupakointi on sallittua vain siihen osoitetuissa paikoissa.

Turvallisuus

Hytissä olevasta laivan pohjapiirustuksesta löydät tiedon lähimmästä varauloskäynnistä, joka on merkitty vihreällä. Yleisen hälytysäänen kuullessasi poistu hytistä välittömästi ja toimi miehistöltä saatavien ohjeiden mukaan.
Risteilyn aikana tullaan mahdollisesti alittamaan matalia siltoja. Tilaa sillan ja laivan väliin saattaa jäädä hyvin vähän. Kiinnitä huomiota laivalla annettaviin kuulutuksiin, noudata annettuja ohjeita ja poistu aurinkokannelta ennen matalien siltojen alitusta.