Beethoven

Vuonna 2004 rakennettu ja vuonna 2010 peruskorjattu m/s Beethoven on pieni, mutta silti hienostunut jokiristeilylaiva, jonka mukana risteilyvieraat pääsevät kokemaan upeaa ja intiimiä matkantekoa sopivasti kansainvälisellä ilmapiirillä.

Tällä laivalla toteutetaan jokiristeilymatkamme 25-30 hengen ryhmissä. Laivan muut matkustajat ovat pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös Suomen kielellä.

Lyhyt varustamoesittely

Palvelut

M/S Beethovenin Lounge-tiloissa voit helposti tutustua kanssamatkustajiin. Illallisen jälkeen Panorama Bar laivan peräosassa houkuttelee baarin antimilla ja pianomusiikilla. Ravintolan raskalainen keittiö tarjoaa mainiot kulinaariset nautinnot risteilyn aikana. Laaja aurinkokansi on varusteltu lepo- ja kansituolein.

Majoitus

M/S Beethovenin kaikki hytit sijaitsevat vedenpinnan yläpuolella. Tilavien hyttien varustukseen kuuluu TV, radio, tallelokero, hiustenkuivain, suihku ja WC. Ylimmän kannen hyteissä on avattava panoramaikkuna. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Tekniset tiedot ja laivakartta

Rakennettu: 2004, peruskorjattu 2010
Pituus: 110 metriä
Leveys: 11,4 metriä
Syväys: 1,6 metriä
Ilmastointi: Kyllä
Hissi: Kyllä
Matkustajamäärä: 180
Aluksen lippuvaltio: Ranska
Matkustajahyttejä: 90 ulkohyttiä