LöytöretkET

Kristinan Löytöretki-risteilyt on suunniteltu sinulle, joka toivot lomaltasi paljon tavanomaista enemmän, jotain aivan uutta ja erilaista. Löytöretket vievät ainutlaatuisiin kohteisiin ja todellisiin kerran elämässä -elämyksiin.

Löytöretki-risteilyllä voit lähteä unelmien kiertomatkalle Välimerelle, pohjoisille vesille tai kauas maailman ääriin – tropiikin lämpöön, arktisille vesille ja harvinaisiin paikkoihin, joita turistivirrat eivät ole vielä tavoittaneet. Näet huikeita luontokohteita ja maailmankuuluja nähtävyyksiä, syrjäisiä seutuja ja kiehtovia kulttuureita.

Jokainen Löytöretki on erilainen. Matkat toteutetaan tavallista pienemmillä risteilylaivoilla, mikä mahdollistaa ainutkertaiset risteilyreitit sekä merillä että joilla, ja uniikit kohteet.

Kristinan vastuullisuusteko

Kristinan vastuullisuusteko on taimiteko

Lähtemällä Kristinan matkaan kasvatat Suomeen uutta metsää ja työllistät suomalaisia nuoria. Kristina osallistuu vas­tuullisuustekona Taimitekoon, jonka avulla emme vain kompensoi hiilidioksidipäästöjä vaan mahdollistamme suomalaisten nuorten työllistämistä istutustöihin.

Lue lisää vastuullisuusteosta.