Spalato

Spalato on vuonna 2012 rakennettu viehättävä rannikkoristeilijä,  joka kuljettaa matkustajia Adrianmeren kauniille saarille, kansallispuistoihin ja rannikoille. Laivassa on 19 ilmastoitua hyttiä, jotka sijaitsevat joko ala-, pää- tai ylimmällä kannella. Kaikissa hyteissä on oma suihku ja wc sekä ikkuna tai valoventtiili. Laivan tilavalla aurinkokannella on aurinkotuoleja, joissa voi rentoutua ja nauttia maisemista. Laivan salonki tarjoaa puitteet seurusteluun ja ajanviettoon. Spalatolla on tarjolla puolihoito, eli aamiainen ja lounas nautitaan laivalla. Illallisaikaan voi suunnata maihin ja etsiä nautiskella paikallisia herkkuja ravintolassa. Viikon matkan aikana kuuluu retkien lisäksi myös uimista, snorklausta ja tietysti auringonottoa.

 

Kuvia laivasta

Spalato yleiskuva 2 (c) Katarina Line

Spalato yleiskuva 1 (c) KatarinaLine

Spalato aurinkokansi (c) KatarinaLine

Spalato ravintola 1 (c) KatarinaLine

Spalato perakansi (c)KatarinaLine

Spalato ravintola (c) KatarinaLine

Spalato parivuoteellinen hytti paakansi (c) Katarina Line

Spalato kahden hengen hytti ylin kansi (c) KatarinaLine

Spalato kahden hengen hytti 1. kansi (C) KatarinaLine

Spalato hytin suihku (c) KatarinaLine

 

Tekniset tiedot

Rakennettu: 2011/2012
Pituus:
36,7 metriä
Leveys:
7,6 metriä
Ilmastointi ja sähkö: 
Kyllä, 220V
Hissi: Ei
Matkustajamäärä:
36
Aluksen lippuvaltio:
 Kroatia
Matkustajahyttejä:
19 ulkohyttiä

Ateriat & juomat

Risteilyn aikana matkaan sisältyy puolihoito (buffet-aamiainen, 3 ruokalajin kotiruokatyyppinen lounas, iltapäiväkahvi ja pikkuleipä) sekä yksi kapteenin illallinen. Juomat tilataan salongissa olevasta baarista ja ne ovat lisämaksusta. Aukioloajat selviävät laivan risteilyohjelmasta. Vettä on saatavilla veloituksetta loungen vesiautomaatista. Mikäli joudut noudattamaan erikoisruokavaliota, ilmoita siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Aurinkokansi

Aurinkokannella voi rentoutua ja aurinkotuolit on tarkoitettu kaikille ilman erillistä varausta tai maksua.

Kansi/rantapyyhkeen voi vuokrata (5 eur/risteily) tai ostaa (10 eur) laivalla.

Ensiapu

Apua tarvitessasi ota yhteys laivan henkilökuntaan.

Info

Salongissa on infotaulu ja Kristinan matkanjohtaja huolehtii tiedottamisesta risteilyn aikana.

Hytti

Kaikissa hyteissä on ilmastointi, vaatekaappi, tallelokero, wc ja suihku sekä hiustenkuivaaja.
1. kannen hytteihin kuljetaan sisäkautta, 2. ja 3. kannen hytteihin ulkokautta.

Internet

Laivalla on maksuton langaton internetyhteys. Huomioithan että merellä internetin toimivuus voi olla epävarmaa.

Palveluraha

Palvelurahaa toivotaan maksettavan kansainvälisen tavan mukaisesti n. 10-15 eur /asiakas/päivä. Risteilyn lopussa hyttiin jaetaan kirjekuori, jota voit käyttää halutessasi huomioida laivan henkilökuntaa. Kuoret palautetaan risteilyn lopussa samaan aikaan hyttitilin maksun kanssa.

Pukeutuminen

Matkan aikana voit pukeutua rennosti. Retkiä varten suositellaan ottamaan mukaan hyvät kävelykengät; uimapysähdyksiä varten myös uimapuku ja pikkukivirannoille halutessasi uimakengät. Varaudu vaihteleviin sääolosuhteisiin, myös sateeseen ja viileämpiin iltoihin. Kapteenin illalliselle voit pukeutua halutessasi juhlavammin (smart casual), mutta kohteissa pukeutuminen on kesäisen vapaamuotoista.

Risteilytili

Laivalla on käytössä oma hyttikohtainen risteilytili, jolta veloitetaan risteilyhintaan sisältymättömät ostot. Risteilytilin voi maksaa joko luottokortilla (Visa, Mastercard), pankkikortilla tai käteisellä. Pankki- ja luottokortissasi saattaa olla käytössä rajoituksia verkkomaksukelpoisuudessa sekä aluerajauksia, jotka estävät kortin käytön ulkomailla ja laivalla. Varmistathan luottokortin voimassaolon ja verkkomaksukelpoisuuden jo ennen matkaa.

Tupakointi laivalla

Tupakointi laivan sisätiloissa on kielletty. Tupakoitsijoille on varattu alue laivan peräosassa ulkokannella.

Muuta huomioitavaa

Risteily ei sovellu liikuntarajoitteisille. Laivalla on korkeita kynnyksiä. Laivasta poistuttaessa ja takaisin palattaessa saatetaan kulkea useamman laivan kautta; siirtyminen edellyttää varovaisuutta ja toisinaan pidempää askelta laivojen välillä. Satamissa lähekkäin sijoittuvista aluksista saattaa kuulua musiikkia klo 24 asti.