ROPAX-risteilyt

ROPAX-risteily on hieno tapa risteillä Itämerellä ja päästä helposti Pohjois-Saksaan. Se on perinteistä Ruotsin ja Viron laivamatkaa ohjelmallisempi ja sisällöltään rikkaampi.

ROPAX-risteilyn meripäiviä siivittää usein monipuolinen viihde- ja asiaohjelma; risteilyn teemana voi olla vaikkapa musiikki, hyvinvointi tai olutkulttuuri. Perillä saat tutustua pohjoisen Saksan mielenkiintoisiin kaupunkeihin ja nähtävyyksiin.

Mukavaa majoitusta ja herkullista ruokaa – niitä on aina tarjolla ROPAX-risteilyllä, niin maissa kuin merelläkin. Merimatkat tehdään Finnlinesin STAR-luokan hyvätasoisilla matkustajarahtilaivoilla. Perillä Saksassa matkapakettiin sisältyvät opastetut retket kohteissa ja majoitukset hotelleissa. Kiehtovaa, viihdyttävää ja ihanan vaivatonta!

Katso video:

 

Tutustu matkoihin:

ROPAX-risteilyt lyhyesti

  • ROPAX tarkoittaa rahti- ja matkustajalaivan yhdistelmää.
    Rahti Suomen ja muun Euroopan välillä kulkee huomaamattomasti, kun sinä taitat matkaa mukavasti majoittuen ja laivan palveluita käyttäen.
  • Matkapaketin sisältö on runsas. Laivamatkojen lisäksi matkan hintaan sisältyy hotellimajoitukset, opastetut retket, ruokailut ja Kristinan matkanjohtajan palvelut.
  • Hyödynnä merimatkat. Nautiskele täysin siemauksin aidosti rauhallisesta matkanteosta. Pitkät brunssit, matkanjohtajan kohdetietoluennot ja mielenkiintoiset keskustelut matkatoverien  ökanssa saunan lauteilla ovat matkan parasta antia.
  • Rentoa matkantekoa. ROPAX-matkoilla ei tarvitse stressata pukeutumisesta. Rahtilaivamatkustamiseen kuuluu tietynlainen ”reissuromantiikka”.