ROPAX-risteilyt

ROPAX-risteily on uusi, hieno tapa risteillä Itämerellä ja päästä helposti Pohjois-Saksaan. Se on perinteistä Ruotsin ja Viron laivamatkaa ohjelmallisempi ja sisällöltään rikkaampi.

ROPAX-risteilyn meripäiviä siivittää usein monipuolinen viihde- ja asiaohjelma; risteilyn teemana voi olla vaikkapa musiikki, hyvinvointi tai olutkulttuuri. Perillä saat tutustua pohjoisen Saksan mielenkiintoisiin kaupunkeihin ja nähtävyyksiin.

Mukavaa majoitusta ja herkullista ruokaa – niitä on aina tarjolla ROPAX-risteilyllä, niin maissa kuin merelläkin. Merimatkat tehdään Finnlinesin STAR-luokan hyvätasoisilla matkustajarahtilaivoilla. Perillä Saksassa matkapakettiin sisältyvät opastetut retket kohteissa ja majoitukset hotelleissa. Kiehtovaa, viihdyttävää ja ihanan vaivatonta!

Katso video:

”Vaikka risteily ei ollut halvimmasta päästä, hinta-laatusuhde yllätti sisältöön nähden odotuksemme.” -Nina Väisänen

Kristinan vastuullisuusteko

Kristinan vastuullisuusteko on taimiteko

Lähtemällä Kristinan matkaan kasvatat Suomeen uutta metsää ja työllistät suomalaisia nuoria. Kristina osallistuu vas­tuullisuustekona Taimitekoon, jonka avulla emme vain kompensoi hiilidioksidipäästöjä vaan mahdollistamme suomalaisten nuorten työllistämistä istutustöihin.

Lue lisää vastuullisuusteosta.

Tutustu matkoihin: