ROPAX-risteilyt

ROPAX-risteily on hieno tapa risteillä Itämerellä ja päästä helposti Pohjois-Saksaan tai piipahtaa Ruotsin puolella. Se on perinteistä Ruotsin ja Viron laivamatkaa ohjelmallisempi ja sisällöltään rikkaampi.

ROPAX-risteilyn meripäiviä siivittää leppoisa matkanteko Itämeren ylitse. Usein Kristinan matkanjohtaja järjestää meripäivinä ohjelmaa kuten kohdeinfoja ja tietokilpailuja. Matkoja tehdään myös juhlapyhien aikaan ajankohtaan sopivilla teemaohjelmilla. Perillä Pohjois-Saksassa tai itäisessä Ruotsissa saat tutustua opastetusti mielenkiintoisiin kaupunkeihin ja nähtävyyksiin.

Mukavaa matkantekoa ja herkullista ruokaa – niitä on aina tarjolla ROPAX-risteilyllä, niin maissa kuin merelläkin. Merimatkat tehdään Finnlinesin STAR-luokan hyvätasoisilla matkustajarahtilaivoilla. Perillä matkapakettiin sisältyvät opastetut retket kohteissa ja majoitukset hotelleissa. Kiehtovaa, viihdyttävää ja ihanan vaivatonta!

Lue lisää ROPAX-risteilyistä blogistamme tai tutustu tämän sivun matkoihin.

Katso video:

ROPAX-risteilyt lyhyesti

  • ROPAX tarkoittaa rahti- ja matkustajalaivan yhdistelmää.
    Rahti Suomen ja muun Euroopan välillä kulkee huomaamattomasti, kun sinä taitat matkaa mukavasti majoittuen ja laivan palveluita käyttäen.
  • Matkapaketin sisältö on runsas. Laivamatkojen lisäksi matkan hintaan sisältyy hotellimajoitukset, opastetut retket, ruokailut ja Kristinan matkanjohtajan palvelut.
  • Hyödynnä merimatkat. Nautiskele täysin siemauksin aidosti rauhallisesta matkanteosta. Pitkät brunssit, matkanjohtajan kohdetietoluennot ja mielenkiintoiset keskustelut matkatoverien  ökanssa saunan lauteilla ovat matkan parasta antia.
  • Rentoa matkantekoa. ROPAX-matkoilla ei tarvitse stressata pukeutumisesta. Rahtilaivamatkustamiseen kuuluu tietynlainen ”reissuromantiikka”.