Kristinan risteily- ja kaupunkiloma Lyypekkiin ja Hampuriin on helppo ja vaivaton tapa lähteä pikalomalle suoraan Vuosaaren satamasta. Tällä matkalla pääset nauttimaan leppoisasta merimatkasta Itämeren yli, hotelliyöstä Saksassa ja kahdesta upeasta hansakaupungista.

Matkapaketti tarjoaa virkistävän yhdistelmän risteilyä ja kaupunkilomailua, jossa voit rentoutua joka hetkestä nauttien. Laivalla sinua odottaa rento merimatka ja herkulliset herkulliset noutopöydät.

Historialliseen Lyypekkiin ja upeasti uudistuneeseen Hampuriin voit tutustua kaupunkeihin omatoimisesti tai osallistua opastetuille kaupunkikierroksille. Lyypekin vanhassakaupungissa voit kävellä helposti paikasta toiseen ja levähtää välillä viihtyisässä kahvilassa. Koko alue on täynnä nähtävyyksiä, kuten komeat punatiilikirkot ja porvaristalot, jotka kertovat vanhan hansaliiton historiasta.

Iltapäivällä voit jatkaa matkaa junalla Hampuriin. Hampuri on vilkas satamakaupunki, jota kaunistavat vehreät puistot ja vesi, joka on läsnä kaikkialla. Kaupungin lukemattomat kanaalit ja sillat luovat aivan oman tunnelmansa. Vaikuttava moderni arkkitehtuuri houkuttelee katseita, mutta historiallisia nähtävyyksiäkin löytyy runsaasti. Illan tullen palaat vielä Lyypekkiin nauttimaan illallisesta ennen leppoista merimatkaa.

Merimatkat tehdään Finnlinesin ROPAX-laivoilla, mikä tarkoittaa matkustaja- ja rahtilaivan yhdistelmää. Lue lisää täältä.

 

Tutustu matkoihin ja varaa pian omasi!

Kristinan matkavalikoimassa on myös useita muita Saksaan suuntautuvia ROPAX-risteilyjä, joihin voit tutustua täällä.