Victor Hugo

Vuonna 2000 rakennettu ja vuonna 2010 uudistettu m/s Victor Hugo on 82 metriä pitkä kodikas jokiristeilylaiva. Laivan 49 hyttiin mahtuu yhteensä 100 matkustajaa. Kristina Cruises toteuttaa tällä laivalla risteilyt pienemmissä, n. 20-40 hengen ryhmissä. Laivan muut matkustajat ova pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös suomeksi.

Lyhyt varustamoesittely

Palvelut laivalla

M/S Victor Hugolla on kaksi kantta, joista yleiset tilat sijaitsevat ylemmällä kannella. Laivalla on Lounge-Bar keulassa sekä ranskalaisen keittiön herkkuja tarjoileva ravintola peräosassa. Samalla kannella sijaitsee myös sisääntuloaula ja laivan neuvonta ja pieni matkamuistomyymälä. Tilava aurinkokansi on varusteltu kansituolein. Lisämaksullinen langaton internetyhteys on asiakkaiden käyttössä.

Majoitus

Laivan kaikki hytit ovat ikkunallisia. Hyttien varustukseen kuuluu suihku, WC,  radio, satelliitti-TV, hiustenkuivaaja sekä tallelokero.

Tekniset tiedot ja laivakartta

Rakennettu: 2000, uudistettu vuonna 2010
Pituus: 
82 metriä
Leveys:
 9,5 metriä
Ilmastointi ja sähkö: 
Kyllä, 220V
Hissi: Ei
Matkustajamäärä:
 100
Aluksen lippuvaltio:
 Ranska
Matkustajahyttejä: 
49 ulkohyttiä