Barge-risteilyproomu

Risteilyvieraiden viihtymiseen ja vaivattomaan liikkumiseen kapeilla kanavilla ja matalien siltojen alitse  suunnitellut hotelliproomut, barget, on varusteltu mahdollisimman mukavasti rentouttavalle lomanvietolle. Vain 20 matkustajan ryhmä tekee tästä lomamuodosta yksilöllisen ja varmasti erilaisen risteilykokemuksen! 5 hengen miehistö huolehtii, että jokainen matkustaja voisi todella rentoutua ja nauttia matkasta. Matkanteko  proomulla on ihanteellinen tapa yhdistää mukavuus ja matkustaminen. Lähde matkaan kaksin, perheen tai ystävien kesken ja hurmaannu Ranskan charmista sekä monista ainutlaatuisista rikkauksista joita tämä alue tarjoaa. Kristina mahdollistaa tämän upean matkustusmuodon Ranskan maalaismaisemiin suomalaisille risteilyloman viettäjille!

Lyhyt varustamoesittely

Palvelut

Barge-risteilyproomuilla matkan maisemia voit ihastella vaikka tilavassa Loungessa, jossa voit nauttia myös baarin palveluista. Oleskelutilasta aluksen peräänpäin sijaitsee ravintolasali, jossa tarjoillaan kaikki risteilyn herkulliset ateriat. Bargen keulassa on aurinkokansi, joka on varusteltu lepotuolein sekä aurinkovarjoin. Aivan keulassa on myös pieni poreallas. Matkustajien käytössä on myös lisämaksullinen langaton internetyhteys.

Majoitus

Aluksella on 12 ilmastoitua 10-11m2 ulkohyttiä Kaikissa hyteissä on ikkuna, televisio, radio, WC suihkulla, tallelokero.

Tekniset tiedot

Rakennettu: Barge-risteilyproomut on rakennettu vuosina 2013-2014 
Pituus:
 39 metriä
Leveys:
 5,05 metriä
Ilmastointi:
 Kyllä
Hissi: 
Ei 
Matkustajamäärä:
 24
Miehistöä:
 5
Matkustajahyttejä:
 12 ulkohyttiä

Hyvä tietää

Ateriat ja juomat

Risteilyn aikana matkaasi sisältyy täysihoito – aamiaiset, lounaat ja illalliset ruokajuomineen: vesi, viini, olut, tuoremehu, kahvi ja tee, sekä baarin juomat – ei kuitenkaan samppanja ja viinilistan viinit. HUOM! Mikäli joudut noudattamaan erityisruokavaliota, ilmoita siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Aurinkokansi

Bargen katolla on aurinkokansi, joka on varusteltu lepotuolein sekä aurinkovarjoin. Pääkannen keulassa on pieni poreallas.

Ensiapu

Apua tarvitessasi ota yhteys laivan purseriin.

Hytti

Kaikissa hyteissä on ikkuna sekä suihku, wc, hiustenkuivaaja, radio, TV, puhelin sisäisiä puheluja varten, tallelokero ja ilmastointi.

Internet

Laivalla on veloituksetta käytössä langaton Wi-Fi.

Lounge

Laivan pääkannella sijaitsee lounge, jonka yhteydessä on baari.

Maksuvälineet

Laivan valuutta on euro. Maksuvälineenä käyvät käteinen, Amex, Visa ja Master Card.

Debit- ja luottokortissasi saattaa olla käytössä rajoituksia verkkomaksukelpoisuudessa sekä aluerajauksia, jotka estävät kortin käytön ulkomailla. Suosittelemme varmistamaan tämän omasta pankista ennen matkan alkua.

Palveluraha

Palvelurahaa toivotaan maksettavan kansainvälisen tavan mukaisesti n. 6-8 €/asiakas/päivä. Risteilyn lopussa hyttiin jaetaan kirjekuori, jota voit käyttää halutessasi huomioida laivan henkilökuntaa.

Polkupyörät

Laivan polkupyörät ovat vapaasti asiakkaiden käytettävissä.

Pukeutuminen

Matkan aikana voit pukeutua rennosti. Retkiä varten suositellaan ottamaan mukaan hyvät kävelykengät. Varaudu myös vaihteleviin sääolosuhteisiin, viileämpiin iltoihin sekä ilmastoituihin sisätiloihin. Illalliselle voi pukeutua juhlavammin.

Risteilyaikataulu

Vedenkorkeus joessa, sulutukset, tuuli ja sää vaikuttavat laivan liikennöintiin ja tästä johtuen muutokset risteilyn aikataulussa ovat mahdollisia.

Roskaaminen

Ethän heitä mitään yli laidan.

Sähkö

220 V

Tupakointi

Tupakointi on sallittua vain siihen osoitetuissa paikoissa.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.