Barge-risteilyproomu

Risteilyvieraiden viihtymiseen ja vaivattomaan liikkumiseen kapeilla kanavilla ja matalien siltojen alitse  suunnitellut hotelliproomut, barget, on varusteltu mahdollisimman mukavasti rentouttavalle lomanvietolle. Vain 20 matkustajan ryhmä tekee tästä lomamuodosta yksilöllisen ja varmasti erilaisen risteilykokemuksen! 5 hengen miehistö huolehtii, että jokainen matkustaja voisi todella rentoutua ja nauttia matkasta. Matkanteko  proomulla on ihanteellinen tapa yhdistää mukavuus ja matkustaminen. Lähde matkaan kaksin, perheen tai ystävien kesken ja hurmaannu Ranskan charmista sekä monista ainutlaatuisista rikkauksista joita tämä alue tarjoaa. Kristina Cruises mahdollistaa tämän upean matkustusmuodon Ranskan maalaismaisemiin suomalaisille risteilyloman viettäjille!

Lyhyt varustamoesittely

Palvelut

Barge-risteilyproomuilla matkan maisemia voit ihastella vaikka tilavassa Loungessa, jossa voit nauttia myös baarin palveluista. Oleskelutilasta aluksen peräänpäin sijaitsee ravintolasali, jossa tarjoillaan kaikki risteilyn herkulliset ateriat. Bargen keulassa on aurinkokansi, joka on varusteltu lepotuolein sekä aurinkovarjoin. Aivan keulassa on myös pieni poreallas. Matkustajien käytössä on myös lisämaksullinen langaton internetyhteys.

Majoitus

Aluksella on 12 ilmastoitua 10-11m2 ulkohyttiä Kaikissa hyteissä on ikkuna, televisio, radio, WC suihkulla, tallelokero.

Tekniset tiedot

Rakennettu: Barge-risteilyproomut on rakennettu vuosina 2013-2014 
Pituus:
 39 metriä
Leveys:
 5,05 metriä
Ilmastointi:
 Kyllä
Hissi: 
Ei 
Matkustajamäärä:
 24
Miehistöä:
 5
Matkustajahyttejä:
 12 ulkohyttiä