Vivaldi on tyylikäs jokilaiva, joka liikennöi Tonavalla. Se on rakennettu vuonna 2009. Laiva tarjoaa matkustajilleen mukavat ja viihtyisät tilat, joissa voi nauttia maisemista ja herkullisesta ruoasta. Laivalla on 88 hyttiä, jotka sijaitsevat kolmella kannella.

Palvelut

Laivalla on useita palveluita, jotka tekevät matkasta miellyttävän ja rentouttavan. Laivan ravintola sijaitsee 2. kannella ja siellä tarjoillaan kaikki ateriat risteilyn aikana. Ravintolassa on panoraamaikkunat, jotka antavat upeat näkymät joelle. Ravintolassa on rento mutta elegantti tunnelma. Laivan salonki sijaitsee myös kannella 2. ja siellä on baari ja tanssilattia. Salongissa voi nauttia cocktaileja, tanssia tai seurata muita viihdeohjelmia. Laivan aurinkokansi on varustettu tuoleilla ja aurinkotuoleilla, joilla voi ottaa aurinkoa tai nauttia varjosta.

Vivaldi ruokasali

Ruokasali 2. kannella

Vivaldi salonki 1

Salonki 2. kannella

 

Vivaldi salonki 2

Salonki 2. kannella

 

Majoitus

Laivan hytit sijaitsevat kolmella kannella. Kaikki hytit ovat ilmastoituja ja varustettu televisiolla, puhelimella (vain sisäpuhelut), kylpyhuoneella suihkulla ja wc:llä, pyyhkeillä ja tallelokerolla. Yläkannen hyteissä on leveät ikkunat ja ranskalaiset parvekkeet, keskikannen hyteissä osittain avattavat ikkunat ja alakannen hyttien ikkunat eivät avaudu. Hytit ovat tilavia ja siistejä, ja niissä on mukavat sängyt.

Vivaldi hytti 3. kansi

Ikkunallinen hytti 3. kansi

Vivaldi hytti 2. kansi
Ikkunallinen hytti 2. kansi

Vivaldi hytti 1. kansi

Ikkunallinen hytti 1. kansi

 

Ateriat ja juomat

Risteilyn aikana matkaasi sisältyy täysihoito – aamiaiset, lounaat ja illalliset ruokajuomineen: vesi, viini, olut, tuoremehu, kahvi ja tee, sekä baarin juomat – ei kuitenkaan samppanja ja viinilistan viinit. Ateriat tarjotaan laivan 2. kannella sijaitsevassa ravintolassa. Kristinan ryhmälle on varattu tietyt pöydät, joissa ruokailu tapahtuu koko risteilyn ajan. HUOM! Erikoisruokavalion saanti laivalla on epävarmaa. Mikäli joudut noudattamaan erikoisruokavaliota, ilmoita siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Aurinkokansi

Laajalla aurinkokannella voi rentoutua aurinkotuoleissa, jotka on tarkoitettu kaikille ilman erillistä varausta tai maksua.

Ensiapu

Apua tarvitessasi ota yhteys laivan purseriin.

Hissi

Laivalla on hissi kansien 1-3 välillä. Kulku aurinkokannelle portaita pitkin.

Hytti

3. kannella on 41 hyttiä, joissa on ranskalainen parveke. 2. kannella on 21 ja 1. kannella on 26 ikkunallista hyttiä. Kaikissa hyteissä on suihku, wc, radio, TV, hiustenkuivaaja, tallelokero ja ilmastointi.

Internet

Laivalla on veloituksetta käytössä langaton internet vastaanottoaulassa ja loungessa.

Lounge

Laivan 2. kannella keulassa sijaitsee lounge, jonka yhteydessä on panoraamabaari ja tanssilattia.  Lisäksi laivan 3. kannen perässä on toinen loungebaari sekä terassi.

Maksuvälineet

Laivan valuutta on euro. Maksuvälineenä käyvät käteinen, Amex, Visa ja Master Card.

Debit- ja luottokortissasi saattaa olla käytössä rajoituksia verkkomaksukelpoisuudessa sekä aluerajauksia, jotka estävät kortin käytön ulkomailla. Suosittelemme varmistamaan tämän omasta pankista ennen matkan alkua.

Myymälä

Laivan myymälästä voit ostaa matkamuistoja.  Maissa ostoksia tehdessäsi otathan huomioon tullimääräykset, joista tarvittaessa saat lisätietoa Tullista tai heidän nettisivuiltaan: www.tulli.fi.

Palveluraha

Palvelurahaa toivotaan maksettavan kansainvälisen tavan mukaisesti n. 7-8€/asiakas/päivä. Risteilyn lopussa hyttiin jaetaan kirjekuori, jota voit käyttää halutessasi huomioida laivan henkilökuntaa.

Pukeutuminen

Matkan aikana voit pukeutua rennosti. Retkiä varten suositellaan ottamaan mukaan hyvät kävelykengät. Varaudu myös vaihteleviin sääolosuhteisiin, viileämpiin iltoihin sekä ilmastoituihin sisätiloihin. Illalliselle voi pukeutua juhlavammin.

Risteilyaikataulu

Vedenkorkeus joessa, mahdolliset sulutukset, tuuli ja sää vaikuttavat laivan liikennöintiin ja tästä johtuen muutokset risteilyn aikataulussa ovat mahdollisia. Tarkistathan aikataulun tiedotteista laivan ilmoitustaululta.

Roskaaminen

Ethän heitä mitään yli laidan.

Sähkö

220 V

Tupakointi

Tupakointi on sallittua vain siihen osoitetuissa paikoissa.

Turvallisuus 

Hytissä olevasta laivan pohjapiirustuksesta löydät tiedon lähimmästä varauloskäynnistä, joka on merkitty vihreällä. Yleisen hälytysäänen kuullessasi poistu hytistä välittömästi ja toimi miehistöltä saatavien ohjeiden mukaan.

Risteilyn aikana tullaan mahdollisesti alittamaan matalia siltoja. Tilaa sillan ja laivan väliin saattaa jäädä hyvin vähän. Kiinnitä huomiota laivalla annettaviin kuulutuksiin, noudata annettuja ohjeita ja poistu aurinkokannelta ennen matalien siltojen alitusta.

Tekniset tiedot ja laivakartta

Rakennettu: 2009
Pituus: 110 metriä
Leveys: 11,4 metriä
Ilmastointi: Kyllä
Matkustajakansia: 3

Hissi: Kyllä
Matkustajamäärä: 176
Miehistöä: 33
Aluksen lippuvaltio: Ranska
Matkustajahyttejä: 88 ulkohyttiä

 

Vivaldi laivakartta