Lomaristeilyt

Kristinan lomaristeilyt ovat huoletonta, merellistä lomaa upeissa maisemissa ja kiehtovissa kohteissa. Ne ovat arjesta irtautumista ja rentoutumista parhaimmillaan. Nautiskele Välimerellä tai Karibialla, ihastu Norjan vuonoihin tai vehreisiin Britteinsaariin, tai koe Kanariansaaret uudella tavalla.

Maissa vietetyt päivät tarjoavat hienoja kokemuksia ja elämyksiä, mutta lomaristeilyillä myös pelkkä laivalla olo on suuri nautinto. Risteilylaivat ovat maltillisen kokoisia, silti puitteiltaan ja palveluiltaan viihtyisiä ja monipuolisia; täynnä viihdykkeitä, aktiviteetteja ja ohjelmaa.
Voit tehdä lomaristeilystäsi oman näköisen. Reitin varrelle oleviin kohteisiin voit tutustua omin päin tai lisämaksullisilla, suomeksi opastetuilla retkillä, joihin on valittu kaupunkien kiinnostavimmat kohteet.

Pienetkin asiat huomioitiin ja ymmärrettiin se, mikä juuri sinulle on tärkeää. Matkanjohtaja oli oikeasti kiinnostunut siitä, mitä kukakin halusi,”
-Kristiina Merikanto, Lomaristeily Adrianmerellä

Kristinan vastuullisuusteko

Kristinan vastuullisuusteko on taimiteko

Lähtemällä Kristinan matkaan kasvatat Suomeen uutta metsää ja työllistät suomalaisia nuoria. Kristina osallistuu vas­tuullisuustekona Taimitekoon, jonka avulla emme vain kompensoi hiilidioksidipäästöjä vaan mahdollistamme suomalaisten nuorten työllistämistä istutustöihin.

Lue lisää vastuullisuusteosta.

Tutustu matkoihin: