Lomaristeilyt

Kristinan lomaristeilyt ovat huoletonta, merellistä lomaa upeissa maisemissa ja kiehtovissa kohteissa. Ne ovat arjesta irtautumista ja rentoutumista parhaimmillaan. Nautiskele Välimerellä tai Karibialla, ihastu Norjan vuonoihin tai vehreisiin Britteinsaariin, tai koe Kanariansaaret uudella tavalla.

Maissa vietetyt päivät tarjoavat hienoja kokemuksia ja elämyksiä, mutta lomaristeilyillä myös pelkkä laivalla olo on suuri nautinto. Risteilylaivat ovat maltillisen kokoisia, silti puitteiltaan ja palveluiltaan viihtyisiä ja monipuolisia; täynnä viihdykkeitä, aktiviteetteja ja ohjelmaa.

Voit tehdä lomaristeilystäsi oman näköisen. Reitin varrelle oleviin kohteisiin voit tutustua omin päin tai lisämaksullisilla, suomeksi opastetuilla retkillä, joihin on valittu kaupunkien kiinnostavimmat kohteet.

Pienetkin asiat huomioitiin ja ymmärrettiin se, mikä juuri sinulle on tärkeää. Matkanjohtaja oli oikeasti kiinnostunut siitä, mitä kukakin halusi,”
-Kristiina Merikanto, Lomaristeily Adrianmerellä

Tutustu matkoihin:

Lomaristeilyt lyhyesti

  • Lomaristeilylaivat ovat selvästi kookkaampia kuin jokiristeilylaivat. Niihin majoittuu yleensä noin 2000 matkustajaa. Samalla laivat tarjoavat monipuolisia ruokailu- ja vapaa- ajanviettomahdollisuuksia.
  • Useita kohteita matkan aikana. Viikon risteilyllä käydään yleensä 5-7 kaupunkikohteessa.
  •  Meripäivinä on aikaa rentoutua. Osa matkantekoa on myös nautiskelu laivan palveluista, joihin tarjoutuu oiva tilaisuus vaikkapa meripäivänä, joita on yleensä yksi viikon risteilyllä.
  • Helppoa matkantekoa. Matkan hinnassa olet maksanut majoitukset, kuljetukset ja ruokailut. Useilla lomaristeilyllä hintaan sisältyy myös palvelumaksut ja juomapaketti.
  • Yksilöi matka mieleiseksesi. Osallistu Kristinan lisämaksullisilleretkille tai tutustu kohteisiin
    omin päin.