MS Van Gogh on tyylikäs ja viihtyisä jokiristeilylaiva, joka on uusittu vuonna 2018. Laiva on saanut nimensä kuuluisan hollantilaisen taiteilijan mukaan, ja sen sisustuksessa on käytetty hänen maalaustensa värejä ja tyylejä. Laivalla on 54 hyttiä, jotka sijaitsevat kahdella kannella. Ylemmän kannen hyteissä on ranskalaiset parvekkeet ja alemman kannen hyteissä korkeat ikkunat. Kaikissa hyteissä on ilmastointi, tv, puhelin, tallelokero, hiustenkuivaaja ja oma kylpyhuone.

Laivan yleiset tilat ovat tilavia ja valoisia. Ylemmällä kannella on salonki ja baari, jossa voi nauttia juomia ja viihdettä, sekä ravintola, jossa tarjoillaan kaikki ateriat buffet- tai pöytiintarjoiluna. Ravintolasta on upeat näkymät joelle suurten ikkunoiden ansiosta. Alemmalla kannella on vastaanotto ja lahjatavarakauppa. Aurinkokannella voi rentoutua aurinkotuoleissa tai varjossa ja ihailla maisemia.

Palvelut

Salonki ja baari ovat laivan sydän, jossa voi nauttia juomia ja viihteestä. Ravintola on valoisa ja viihtyisä tila, jossa tarjoillaan kaikki ateriat buffet- tai pöytiintarjoiluna. Ravintolasta on upeat näkymät joelle suurten ikkunoiden ansiosta. Alemmalla kannella on vastaanotto ja lahjatavarakauppa, josta voi ostaa matkamuistoja, Aurinkokannella voi rentoutua aurinkotuoleissa tai varjossa ja ihailla maisemia. Aamuisin järjestetään jumppaa aurinkokannella niille, jotka haluavat aloittaa päivän virkeänä. Laivalla voidaan järjestää myös erilaisia aktiviteetteja ja retkiä matkan aikana, kuten esitelmiä, maistiaisia, vierailuja ja opastettuja kierroksia.

Lounge Bar Van Gogh CroisiEurope ©Damien Lachas

 

Ravintola Van Gogh CroisiEurope ©Damien Lachas

 

Baari Van Gogh CroisiEurope ©Damien Lachas

 

Ravintola 1 Van Gogh CroisiEurope ©Damien Lachas

 

Majoitus

Laivalla on 54 hyttiä, jotka sijaitsevat kahdella kannella. Ylemmän kannen hyteissä on ranskalaiset parvekkeet ja alemman kannen hyteissä korkeat ikkunat. Kaikissa hyteissä on ilmastointi, tv, puhelin, tallelokero, hiustenkuivaaja ja oma kylpyhuone.

 

Ikkunallinen hytti 2. kansi Van Gogh CroisiEurope ©Damien Lachas

Ikkunallinen hytti 2. kansi

Ikkunallinen hytti 1. kansi Van Gogh CroisiEurope ©Damien Lachas

Ikkunallinen hytti 1. kansi 

Tekniset tiedot ja laivakartta

  • Pituus: 110 metriä
  • Leveys: 11.1 metriä
  • Rakennusvuosi: 1999, uusittu 2018
  • Hissi: Ei
  • Matkustajamäärä: 105
  • Miehistöä: 25
  • Aluksen lippuvaltio: Ranska
  • Ilmastointi ja sähkö: Kyllä / 220 v
Van Gogh laivakartta
Van Gogh laivakartta