Marella Explorer 2

Vuonna 1995 rakennettu Marella Explorer 2 aloitti liikennöinnin Marella Cruisesilla kesäkaudella 2019. Valikoima ravintoloita ja baareja, hemmotteluhoidot sekä ystävällinen palvelu ja mielekäs viihdeohjelma tuovat matkaan mieluisaa lisäarvoa. Lisäksi Marella Exlporer 2 risteilyt on tarkoitettu ainoastaan aikuisille.

  • Laivatyyppi: lomaristeilylaiva – enemmän laivaviihdettä ja matkustajia
  • Laivan koko: maltillinen, 1814 matkustajaa
  • Kanssamatkustajat: pääasiassa brittiläisiä
  • Kristinan luokitus: 3+ tähteä

Lyhyt varustamoesittely

Palvelut

Marella Explorer 2 tarjoaa monipuolisen kattauksen palveluja, viihdettä sekä yleisiä tiloja.  Laivalla on kymmenen eri ravintolaa, myös baareja on tarjolla useita. Tarkemmat tiedot kaikista palveluista ja tarjonnasta selviävät laivalla.

Majoitus

Kaikissa Marella Explorer 2:n hyteissä on ilmastointi, hiustenkuivaaja. taulutelevisio, vaatekaappi sekä  tallelokero. Huom. hyttikuvat ovat viitteellisiä.

Info

Laivan neuvonta on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa kannella 5.

Majoitus

Kaikissa hyteissä on ilmastointi, vaatekaappi, tallelokero, TV, wc ja suihku, tee- ja kahvinkeitin sekä hiustenkuivaaja. Useissa hyteissä vuoteet ovat yhdistettävissä parivuoteeksi.

Käsihygienia

Laivalla on useita desinfiointiaine-annostelijoita, joita pyydetään käyttämään usein etenkin ruokailujen ja wc-käyntien yhteydessä käsienpesun rinnalla. Käsihygieniasta huolehtiminen edesauttaa risteilyn onnistumista.

Palveluraha

Marella Explorer 2:lla kansainvälisen tavan mukaan maksettava palveluraha on sisällytetty risteilyn hintaan.

Pukeutuminen

Laivalla rento vapaa-ajan pukeutuminen päiväsaikaan. Pääasiassa pukeutuminen illallisilla on rento ja siisti (smart casual), mutta halutessasi voit pakata mukaan jotain juhlavampaa, kuten miehelle puku ja naiselle housupuku tai cocktail-mekko. Retkille kannattaa varata hyvät kävelykengät

Langaton internet

Laivalla on lisämaksullinen langaton internetyhteys. Vaihtoehdot ja lisätiedot laivalta. Laivalla on oma aplikaatio, jonka voi ladata veloituksetta omalle laitteelle. Aplikaatiosta voi selata laivan palveluja mm. retkiä, esityksiä, ruokalistoja jne. Huomioithan että merellä internetin toimivuus voi olla epävakaista.

Tallelokero

Hyteissä on digitaalinen, maksuton tallelokero.

Palvelut laivalla

Ravintoloiden ja baarien aukioloajat ja palvelut selviävät tarkemmin laivan risteilyohjelmasta.

 

The Market Place buffet-ravintolasta löydät makuja ympäri maailman (kansi 11).

Viihtyisä pääravintola Latitude 53 (kansi 5 & 6) tarjoilee perinteisiä ruokia modernilla twistillä. Iltaisin osa 5 kannen tiloista muuttuu Italialaisravintola Vistaksi.

Uima-allasalueella kannella 11 Snack Shack tarjoilee mm. hot dogeja ja hampurilaisia, Beach Cove grilliruokaa ja Nonna’s pitsaa ja pastaa.

À la carte ravintolat pientä lisämaksua vastaan (pöytävaraus): ”Fine dining” -ravintola The Dining Club kannella 5. Aasialainen Kora-La sekä Surf & Turf Steakhouse pihviravintola kannella 6.

 

Broadway Show Lounge päätapahtumalava kansilla 6 & 7. Indigo Casino, Indigo Club, sekä upealla näköalalla Indigo bar kannella 12.

The 19th Hole baari, josta löytyy Coctailien ja hanaoluen lisäksi golf simulaattori (lisämaksusta), sekä Squid & Anchor pub kannella 7. Aperitif baari, jonka listalla mm. samppanjaa ja Proseccoa, sekä Pianobaari Flutes kannella 6 (huomioi, että mm. samppanja ei sisälly juomapakettiin). Kahvia ja makeita herkkuja tarjoilee pientä lisämaksua vastaan The Coffee Port kansi 7. Allasbaareja kansilla 11, 12 ja 14.

Juomapaketti

Risteilyn hintaan kuuluu juomapaketti sisältäen hanaolut, talon viini, valikoima väkeviä alkoholijuomia ja aperitiiveja, valikoima cocktaileja, valikoima virvoitusjuomia. Tarkemmat tiedot laivalla. Juomapaketti ei sisällä hytin minibaarituotteita. Vettä on saatavilla vapaasti laivan vesiautomaateista, pullovesi on maksullista.

Muut palvelut

Uima-allas/aurinkokansialueet, putiikkeja sekä kattavat valokuvaajan palvelut.

Spa, jossa voi nauttia lisämaksullisista hoidoista (hinnasto laivalla) tai kylpyläosastosta; sauna, 2 höyrysaunaa ja poreamme (hintatiedot laivalta).  Span tiloissa oleva kuntosali on maksuton.

Risteilytili / laivan luottokortti

Laivalla on käytössä oma luottokortti, jolta veloitetaan risteilyhintaan sisältymättömät ostot. Risteilytilin voi risteilyn päättyessä maksaa joko luottokortilla (Visa, Mastercard) tai käteisellä (jolloin asetetaan 200 punnan talletus risteilyn alussa, summan voi muuttaa). Huomioi, että valuutta aluksella on englannin punta, jolloin euroilla maksettaessa valuutta vaihdetaan ensin punniksi. Huom! Luottokortissasi saattaa olla käytössä rajoituksia verkkomaksu- kelpoisuudessa sekä aluerajauksia, jotka estävät kortin käytön ulkomailla ja laivalla. Varmistathan luottokortin voimassaolon ja verkkomaksu- kelpoisuuden jo ennen matkaa.

Sairaanhoito

Laivalla on sairaanhoitaja/lääkäri akuutteja tilanteita varten. Suosittelemme käyttämään palvelua vain äärimmäisissä tapauksissa. Erikoisvalmiudesta johtuen hoito on kallista ja maksu voi kohota jopa tuhansiin puntiin. Lasku tulee maksaa heti esim. luottokortilla ja asiakas voi hakea korvausta matkavakuutusyhtiöltään vasta jälkikäteen.

Tupakointi

Tupakointi laivan sisätiloissa on kielletty. Tupakoitsijoille on varattu rajatut alueet laivan ulkokansilla.

 

Tekniset tiedot ja laivakartta

Rakennettu: 1995 Meyer Werft, Papenburg Saksa. Uudistettu säännöllisesti.
Pituus:
 246 metriä
Leveys:
 32,2 metriä
Syväys: 
7,6 metriä
Bruttovetoisuus (GRT):
 71 545
Ilmastointi:
 Kyllä
Hissi:
 Kyllä
Matkustajamäärä:
 1 814
Alusrekisteri: Malta
Matkustajahyttejä: 907
Aluksen kieli: Englanti
Valuutta aluksella:
 Englannin punta

Marella Explorer 2 laivakartta (PDF)