Dream

Viehättävä, 40 matkustajan alus Dream on kuin suuri jahti ja se on varattu kokonaan vain Kristina Cruisesin asiakkaille. Pieni salonki ruokailuille, aurinkokansi, peräkannella sijaitseva ulkoilmalounge baaripalveluineen ja 20 hyttiä tekevät laivalla oleskelun kotoisan helpoksi ja vaivattomaksi. Kapteeni ja henkilökunta ovat kuin yhtä perhettä – hyväntuulisina pieni miehistö huolehtii vieraistaan aamusta iltaan.

Dream tarjoaa oivat puitteet Kroatian rannikon monipuolisuuden kokemiselle. Näet niin saariston kiehtovat kansallispuistokohteet aktiviteetteineen kuin eläväiset rannikon pikkukaupungit. Aamiaiset ja kotiruoka- tyypppiset lounaat nautitaan laivalla, illallisille kannattaa piipahtaa vierailusatamien ravintoloihin tai tarvernoihin nauttien paikallisesta ruuasta ja maistellen erinomaisia kroatialaisia viinejä.

Aamupäivä vietetään laivalla rentoutuen, auringosta nauttien ja sään salliessa välillä merelle uimaan tai snorklaamaan pysähtyen. Lounaan jälkeen saavutaan joka päivä uuteen kohteeseen. Useimmissa vierailusatamissa risteilyn hintaan sisältyy opastettu kierros, jolla pääsee tutuksi kohteen kanssa ja päivää voi jatkaa omatoimisesti.  Niille, joiden tanssi- ja menojalkaa vipattaa, voi vauhdikkaamman illanviettopaikan valita useimmissa satamaissa.

Kuvia laivasta

Tekniset tiedot

Rakennettu: 2017
Pituus: 
40,1 metriä
Leveys:
 8 metriä
Ilmastointi ja sähkö: 
Kyllä, 220V
Hissi: Ei
Matkustajamäärä:
 40
Aluksen lippuvaltio:
 Kroatia
Matkustajahyttejä: 
20 ulkohyttiä