Dream

Viehättävä, 40 matkustajan alus Dream on kuin suuri jahti ja se on varattu kokonaan vain Kristina Cruisesin asiakkaille. Pieni salonki ruokailuille, aurinkokansi, peräkannella sijaitseva ulkoilmalounge baaripalveluineen ja 20 hyttiä tekevät laivalla oleskelun kotoisan helpoksi ja vaivattomaksi. Kapteeni ja henkilökunta ovat kuin yhtä perhettä – hyväntuulisina pieni miehistö huolehtii vieraistaan aamusta iltaan.

Dream tarjoaa oivat puitteet Kroatian rannikon monipuolisuuden kokemiselle. Näet niin saariston kiehtovat kansallispuistokohteet aktiviteetteineen kuin eläväiset rannikon pikkukaupungit. Aamiaiset ja kotiruoka- tyypppiset lounaat nautitaan laivalla, illallisille kannattaa piipahtaa vierailusatamien ravintoloihin tai tarvernoihin nauttien paikallisesta ruuasta ja maistellen erinomaisia kroatialaisia viinejä.

Aamupäivä vietetään laivalla rentoutuen, auringosta nauttien ja sään salliessa välillä merelle uimaan tai snorklaamaan pysähtyen. Lounaan jälkeen saavutaan joka päivä uuteen kohteeseen. Useimmissa vierailusatamissa risteilyn hintaan sisältyy opastettu kierros, jolla pääsee tutuksi kohteen kanssa ja päivää voi jatkaa omatoimisesti.  Niille, joiden tanssi- ja menojalkaa vipattaa, voi vauhdikkaamman illanviettopaikan valita useimmissa satamaissa.

Kuvia laivasta

Tekniset tiedot

Rakennettu: 2017
Pituus: 
40,1 metriä
Leveys:
 8 metriä
Ilmastointi ja sähkö: 
Kyllä, 220V
Hissi: Ei
Matkustajamäärä:
 40
Aluksen lippuvaltio:
 Kroatia
Matkustajahyttejä: 
20 ulkohyttiä

Ateriat & juomat

Risteilyn aikana matkaan sisältyy puolihoito (buffet-aamiainen, 3 ruokalajin kotiruokatyyppinen lounas, iltapäiväkahvi ja pikkuleipä) sekä yksi kapteenin illallinen. Juomat tilataan salongissa olevasta baarista ja ne ovat lisämaksusta. Aukioloajat selviävät laivan risteilyohjelmasta. Vettä on saatavilla veloituksetta loungen vesiautomaatista. Mikäli joudut noudattamaan erikoisruokavaliota, ilmoita siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Aurinkokansi

Aurinkokannella voi rentoutua ja aurinkotuolit on tarkoitettu kaikille ilman erillistä varausta tai maksua.

Kansi/rantapyyhkeen voi vuokrata (5 eur/risteily) tai ostaa (10 eur) laivalla.

Ensiapu

Apua tarvitessasi ota yhteys laivan henkilökuntaan.

Info

Salongissa on infotaulu ja Kristinan matkanjohtaja huolehtii tiedottamisesta risteilyn aikana.

Hytti

Kaikissa hyteissä on ilmastointi, vaatekaappi, tallelokero, wc ja suihku sekä hiustenkuivaaja.
1. kannen hytteihin kuljetaan sisäkautta, 2. ja 3. kannen hytteihin ulkokautta.

Internet

Laivalla on maksuton langaton internetyhteys. Huomioithan että merellä internetin toimivuus voi olla epävarmaa.

Palveluraha

Palvelurahaa toivotaan maksettavan kansainvälisen tavan mukaisesti n. 10-15 eur /asiakas/päivä. Risteilyn lopussa hyttiin jaetaan kirjekuori, jota voit käyttää halutessasi huomioida laivan henkilökuntaa. Kuoret palautetaan risteilyn lopussa samaan aikaan hyttitilin maksun kanssa.

Pukeutuminen

Matkan aikana voit pukeutua rennosti. Retkiä varten suositellaan ottamaan mukaan hyvät kävelykengät; uimapysähdyksiä varten myös uimapuku ja pikkukivirannoille halutessasi uimakengät. Varaudu vaihteleviin sääolosuhteisiin, myös sateeseen ja viileämpiin iltoihin. Kapteenin illalliselle voit pukeutua halutessasi juhlavammin (smart casual), mutta kohteissa pukeutuminen on kesäisen vapaamuotoista.

Risteilytili

Laivalla on käytössä oma hyttikohtainen risteilytili, jolta veloitetaan risteilyhintaan sisältymättömät ostot. Risteilytilin voi maksaa joko luottokortilla (Visa, Mastercard), pankkikortilla tai käteisellä. Pankki- ja luottokortissasi saattaa olla käytössä rajoituksia verkkomaksukelpoisuudessa sekä aluerajauksia, jotka estävät kortin käytön ulkomailla ja laivalla. Varmistathan luottokortin voimassaolon ja verkkomaksukelpoisuuden jo ennen matkaa.

Tupakointi laivalla

Tupakointi laivan sisätiloissa on kielletty. Tupakoitsijoille on varattu alue laivan peräosassa ulkokannella.

Muuta huomioitavaa

Risteily ei sovellu liikuntarajoitteisille. Laivalla on korkeita kynnyksiä. Laivasta poistuttaessa ja takaisin palattaessa saatetaan kulkea useamman laivan kautta; siirtyminen edellyttää varovaisuutta ja toisinaan pidempää askelta laivojen välillä. Satamissa lähekkäin sijoittuvista aluksista saattaa kuulua musiikkia klo 24 asti.